Truman
Elita
- Poruka
- 24.028
Jedino da sam neki umetnik, kreativac isl a nisam.Da al onda nije čudo što ti ti poslovi dosade,posebno za tebe Blizanca
Realnost nije baš prijatna ni zanimljiva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino da sam neki umetnik, kreativac isl a nisam.Da al onda nije čudo što ti ti poslovi dosade,posebno za tebe Blizanca
Realnost nije baš prijatna ni zanimljiva

Moram malo da proučim ostale teme. Ovo je čet tema, jel tako?DobrodoslaNadam se da sam konačno pronašla astrološki forum koji je aktivan.Moram malo da proučim ostale teme. Ovo je čet tema, jel tako?
Dobar danDobro jutro.
Razmišljam ovih dana da odigram loto ili neku igru na sreću... i gledam tranzite: Venera u konjukciji s vladarom 2.kuće (sutra egzaktno), Pluton u trigonu na vladara 5.kuće (to već duže vrijeme traje), vladar 2. ulazi u trigon s Venerom... Nije ni čudno što razmišljam o parama. Tj. razmišljam o puno para - kako bih mogla iz temelja promijeniti život.
I ja sam vidjala neke njene postove i cini mi se da se bas razume u astrologijuŠteta što nema više olimpeje na forumu, ona je to umela dobro da gleda.
Strijelac, ASC VodolijaDobar dan
Ne znam koliko je loto pametna stvar
Koji si znak i podznak?

Mesec,mars i venera?Strijelac, ASC Vodolija![]()
Koga nema bez njega se moze :-)Šteta što nema više olimpeje na forumu, ona je to umela dobro da gleda.
Mjesec u Biku, Venera u Jarcu, Mars u Vagi.Mesec,mars i venera?
voleo bih da je tako ali ovaj pdf je baš prop'o. Ranije sam sa zadovoljstvom čitao astro rasprave, bilo je tu i okršaja ali i to je bolje od mrtvila.Koga nema bez njega se moze :-)
Ne samo astro rasprave da su zamrle, nego i ova kafana, a voleo sam da dolazim ovde, uvek je bilo zanimljivih ljudi tu. Šteta što je sad ovako pusto.voleo bih da je tako ali ovaj pdf je baš prop'o. Ranije sam sa zadovoljstvom čitao astro rasprave, bilo je tu i okršaja ali i to je bolje od mrtvila.
Možda tebi uspe da ga malo oživiš....A joj... a ja mislila da je ovaj ipak bolje posjećen od nekih drugih.... nadam se da će se neki članovi aktivirati ponovno.
Koga šta zanima samo neka pita mene, ja sam astrolog par excellence.Možda tebi uspe da ga malo oživiš....
AhahahahahaKoga šta zanima samo neka pita mene, ja sam astrolog par excellence.
Šta se smeješ, nemoj da si neozbiljna!Ahahahahaha
BuhahahahahaŠta se smeješ, nemoj da si neozbiljna!
Kuku meniE tako, koga zanima nešto više da sazna, moj pp je otvoren.
![]()