- Poruka
- 131.211
Sad kad nagrnu sa kartama, moraću da se zaključam.Kuku meni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad kad nagrnu sa kartama, moraću da se zaključam.Kuku meni

Znaš kad je Lastavica na nekoj temi šta je u horoskopu napisao, patišpanj.Sad kad ti uleti neko stručno pitanje koje nećeš umeti ni da pročitaš
Pa meni to i nije naročito smešnoZnaš kad je Lastavica na nekoj temi šta je u horoskopu napisao, patišpanj.
Ahahhahahah
E nije bio u utorak, ili ga ja nisam video.Pa meni to i nije naročito smešno
Bolje da se drži ćupa i Tutankamona
A u horoskopu je Devica
Ič te ne kapiramE nije bio u utorak, ili ga ja nisam video.
On samo utorkom dolazi.Ič te ne kapiram

AaaaaaaaaaOn samo utorkom dolazi.![]()
E ona mi BAŠ nedostajeNema @Nastia, dugo je nisam video.
Od aprila nije bila, ni Olympea ne dolazi više.E ona mi BAŠ nedostaje
Pa ne bih se baš složilaOtiš'o je svako ko valja
ostala je samo fukara i raja
i mi sa njima na bjilome lebu...
Ako misliš na pdf astro na to sam i mislio.Pa ne bih se baš složila
Samo ne pišu više ovde
Pa ovi malobrojni što pišu nisu fukareAko misliš na pdf astro na to sam i mislio.
za njih važi stih "i mi s njima na bijelome lebu".Pa ovi malobrojni što pišu nisu fukare
Posebno što nisu agresivni u nametanju svojih stavova
Ne volim ni takve ljude ni takvu atmosferu
Kao stariji ljudi kada pricaju kako je nekad bilo bolje samo zato sto su bili mladi.voleo bih da je tako ali ovaj pdf je baš prop'o. Ranije sam sa zadovoljstvom čitao astro rasprave, bilo je tu i okršaja ali i to je bolje od mrtvila.
Sve mi je to dobro poznato hahahaMjesec u Biku, Venera u Jarcu, Mars u Vagi.
Natalno - veliki trigon Mjeseca, Venere i Plutona.
Ha ha... pa poznato je svima koji se kuže u astrologiju... ali šta da ja radim s time...? Kod mene ti trigoni ne djeluju, samo kvadrati i opozicije, oooo da....Sve mi je to dobro poznato hahaha

Samo se javi meni, razrešiću ti sve nedoumice u vezi astrologije.Ha ha... pa poznato je svima koji se kuže u astrologiju... ali šta da ja radim s time...? Kod mene ti trigoni ne djeluju, samo kvadrati i opozicije, oooo da....![]()
Zezam se, nemam pojma o tome.Pa javila sam se i sve napisala... slobodno piši...
Nemoj nikad da se zezas sa zenom ajde dobro je sto slusas funkZezam se, nemam pojma o tome.