Planetarijum

Gde ste Lavici?
Lavovi.jpg

Slušao sam neke alternativce na jutjubu koji tvrde da će Srbija od 2022. Da procveta. Ima li to nekih osnova u astrologiji/numerologiji/čemu god?
Aha, ubiće se od cvetanja!
Upotrebi zdrav razum i jasno ti je da je to nemoguće
Alternativci nisu proroci a potonjih je ne malo, nego jedva da ih ima
Ne računam one mentalno poremećene koji sami sebi daju te titule
Batali te gluposti,ja da ti kažem

Slušao sam neke alternativce na jutjubu koji tvrde da će Srbija od 2022. Da procveta. Ima li to nekih osnova u astrologiji/numerologiji/čemu god?
u pravu je agata...svi koji daju sebi prerogativ vodje nekog novog umetnickog pravca to je krsh
secam se djileta kad sam ga onako iz zezanja svrstao u nasledje enformela :rotf:
umal me nije poslo...a enformel, to je jos cast :lol:

Aha, ubiće se od cvetanja!
Upotrebi zdrav razum i jasno ti je da je to nemoguće
Alternativci nisu proroci a potonjih je ne malo, nego jedva da ih ima
Ne računam one mentalno poremećene koji sami sebi daju te titule
Batali te gluposti,ja da ti kažem
Zdrav razum mi je to već rekao nego rek'o otkud masa tih ljudi koji vide baš 2022. Da nema zaista neki povoljan aspekt. Jedan od tih likova je Izano koji mi deluje pozitivno.

Umro juče Lazanski...koliko god da je poslednjih godina zastranio bio je zanimljiv lik. Neka mu je laka zemlja.

Zdrav razum mi je to već rekao nego rek'o otkud masa tih ljudi koji vide baš 2022. Da nema zaista neki povoljan aspekt. Jedan od tih likova je Izano koji mi deluje pozitivno.

Umro juče Lazanski...koliko god da je poslednjih godina zastranio bio je zanimljiv lik. Neka mu je laka zemlja.
Ne čitaj te gluposti, čisto gubljenje vremena i trovanje ganglija!
Aspekte ne gledam odavno, obaška što niko od vajnih ovdašnjih stručnkaka nije video pandemiju

je l ti misliš da ja stvarno verujem u to? :D

Inače čitam danas da su nesrećni penzioneri iz Grocke kojima je organizovan put u banju završili ni krivi ni dužni na Vučićevom skupu u nekoj vukojebini. :hahaha:
Mi smo Evropa samo po geografskom položaju...
Pa čitaš,a i pišeš o tome
Očeše te ta energija
Možda si imun, ali ne može to doveka zbog ekstremne toksičnosti

Back