Truman
Elita
- Poruka
- 24.029
zanimljivo mi je iz fenomenološkog ugla a i jedan delić mene se nada da će nešto da se promeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nada umire poslednjazanimljivo mi je iz fenomenološkog ugla a i jedan delić mene se nada da će nešto da se promeni.
smem li da pitam jesi li malo gledala tarot ili rune za budućnost Srbije i naroda?Nada umire poslednja
Nikad u životu nisam koristila ni Rune ni Tarot za takva pitanjasmem li da pitam jesi li malo gledala tarot ili rune za budućnost Srbije i naroda?

Pa promeni se i sve oko tebe će se promeniti.zanimljivo mi je iz fenomenološkog ugla a i jedan delić mene se nada da će nešto da se promeni.
Potpuno se slažemPa promeni se i sve oko tebe će se promeniti.
Kako će se promeniti?Pa promeni se i sve oko tebe će se promeniti.
Nije to ništa draga A., mnogo je duže kad se čeka autobus...Eeee, dugo te nije bilo![]()
Kako je ovo slatko!
Skroz su otkačene, ponekad učine nešto što se najmanje nadašKako je ovo slatko!
Oće i ovaj moj da se zavuče međ šerpe
Zbog ovoga je astrologiju zovem ćoroskop....Zadovoljni ste rezultatom obavljenog posla i deluje vam da ćete imati uspeha na duže staze u budućnosti. Kada je u pitanju ljubav, veoma lako osvajate i zavodite pogotovo vazdušne znake. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate tegobe i probleme. Pucate od zdravlja i pozitivne energije! Ovo je period u kom vam je baš sve sasvim potaman.
Druga mačka mi je ulazila u viseći kuhinjski element čim ostavim vrata otvorenaSkroz su otkačene, ponekad učine nešto što se najmanje nadaš
Meni su proletos u razmaku od mesec dana uginule dve omiljene mačke. Baš mi je teško palo.Druga mačka mi je ulazila u viseći kuhinjski element čim ostavim vrata otvorena
Dobro, trigonira mi JupiterGde ste macke,
Kako utice Mesec u Vodoliji na vas?

Pa jel radiš ono što voliš ili ono što moraš?Što je danas bio haos na poslu, ali sam se dobro držao.
Zašto meni svaki posao dosadi nakon par meseci.![]()
Radim ono što je moja realnost. Malo ljudi radi ono što voli, tj. voli zaista ono što radi.Pa jel radiš ono što voliš ili ono što moraš?

Da al onda nije čudo što ti ti poslovi dosade,posebno za tebe BlizancaRadim ono što je moja realnost. Malo ljudi radi ono što voli, tj. voli zaista ono što radi.
Danas sam radio 10-18h, baš mi je sporo prošlo.![]()