- Poruka
- 112.286
Granica Vage i ŠkorpijeRođendan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Granica Vage i ŠkorpijeRođendan
DaGranica Vage i Škorpije
Granica Vage i Škorpije
Verovatno se oslikava kroz karakter (:
Karakter je dobarJos uvek ti nismo videli karakter, oci jesmo![]()
Obično ljudi sa tim graničnim datumima imaju osobine oba znakaVerovatno se oslikava kroz karakter (:
Granica Vage i Škorpije
To se odredi po vremenu tj, satu rodjenja. Ili si jedno ili drugo.
Evo me Snow, fino...malo odmaram, resetujem se.
Kako si ti?
Jesam, odmarala, skitala, lutala, radila...prošlo leto kao da ga nije ni bilo...
Susedni znakovi imaju skoro uvek nesto zajednicko ali ne zato sto je Sunce na granici znakova , najcesce zato sto im Venera i Merkur kao planete najblize Suncu padnu u susedni znak, ne zbog Sunca na granici dva znaka, to je mit![]()
Susedni znakovi imaju skoro uvek nesto zajednicko ali ne zato sto je Sunce na granici znakova , najcesce zato sto im Venera i Merkur kao planete najblize Suncu padnu u susedni znak, ne zbog Sunca na granici dva znaka, to je mit![]()
da,ali i sama znaš da Sunce ne ulazi u znak svake godine u isto vremeTo se odredi po vremenu tj, satu rodjenja. Ili si jedno ili drugo.
pitanje se odnosi na to da osoba koja je rođena na granici a nije astrolog,sazna kom znaku zvanično pripadaSusedni znakovi imaju skoro uvek nesto zajednicko ali ne zato sto je Sunce na granici znakova , najcesce zato sto im Venera i Merkur kao planete najblize Suncu padnu u susedni znak, ne zbog Sunca na granici dva znaka, to je mit![]()
da,ali i sama znaš da Sunce ne ulazi u znak svake godine u isto vreme
Moj dugogodišnji bivši je rođen 19. aprila
Po Efemeridama a i karakteru je tipičan Ovan,obaška što je po svim podelama to predzadnji dan Ovna
Moje prijateljice ćerkica je rođena istog dana ali druge godine i već je skoro 1° Bika
Ovo pišem zbog drugih,znam da ti znaš![]()
znaš koliko ja znam graničnih koji su Rakovi i Device a predstavljaju se ko LavoviPa da, ne ulazi, zato se i uradi natalna karta sa tačnim vremenom i satom rodjenja, ne može se samo po datumu odrediti.
Ja sam isto imala bivšeg koji je ceo svoj život bio ubedjen da je Lav. I stalno se busao time, čak zaista likom tipični Lav, gusta, talasasta kosa, malo duža...
I kada sam mu konačno uradila natalnu kartu, njemu je Sunce na poslednjim sekundama Raka. Da je rodjen pola sata, sat vremena kasnije, bilo bi u Lavu.
Ali nije, te godine u to vreme, još je bilo u Raku.
A kako to obično biva...Merkur i Mesec su mu u Lavu, i ASC je Lav, pa ima sve odlike Lava.
Osim što mu je vladar podznaka umesto u sedištu, zapravo u 12 polju i vodenom znaku, to se potpuno odrazilo na njegove osobine koje ima.
Da, i Venera mu je u Raku...![]()
zato što su najbolji!Zasto svi hoce da budu Lavovi?
pa zgodni ste,al nije pitanje samo u lepotiMi mangupi smo lepsi
I imamo rogove![]()
pa zgodni ste,al nije pitanje samo u lepoti