- Poruka
- 112.385
vreme nije isto što i reinkarniranjeJa vreme zamišljam kao petlju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vreme nije isto što i reinkarniranjeJa vreme zamišljam kao petlju...
Usput, nešto sam pitao za finansije i izašla mi karta Mag obrnuto. To bi trebalo da je loše? Daje nesigurnost, i na jednom mestu sam pročitao da poručuje da nije pametno menjati posao trenutno.
Planetarke Zvezdane, dobar vam dan![]()
Pa javi, ja tebi ne mogu da pošaljem pp.
kako ne možeš?Pa javi, ja tebi ne mogu da pošaljem pp.
Visconti sforza je sledeća stvar u mojoj kolekciji![]()
Ne mogu da ti vidim profil. Zatvorila si ga za mene.kako ne možeš?![]()
To se i ja pitam...Koja je spika sa ovim porezima za freelensere. Rešili da nas potamane![]()
lep čovekEvo našeg omiljenoghermetiste još jednom.
Znaš Efija?Ja bih rekao harizmatičan...ima tu neku auru magičara ali sam ga uhvatio u više neistina i šupljih priča slušajući ga kroz razne intervjue.
Jednom davno sam ga upoznao kod pokojnog Efija, voleo bih opet.
Opa, ko bi rekao. Pa da, vi iz te sfere se zvi znate. Znam ga ja prvo preko foruma haotika, pa sam onda išao kod njega na neki intenziv pa smo se i posle videli par puta. Sve vreme smo bili u kontaktu preko fejsa i pomogao mi je nekim savetima. On je na neki način legenda. Kad je umro baš sam osetio neku prazninu.Znaš Efija?
Mi smo stari prijatelji decenijama
On ti je dupli Blizanac
Baš me je potresla njegova smrt
znamo se još kao tinejdžeriOpa, ko bi rekao. Pa da, vi iz te sfere se zvi znate. Znam ga ja prvo preko foruma haotika, pa sam onda išao kod njega na neki intenziv pa smo se i posle videli par puta. Sve vreme smo bili u kontaktu preko fejsa i pomogao mi je nekim savetima. On je na neki način legenda. Kad je umro baš sam osetio neku prazninu.
stariji je bio nekoliko godinaMislim da je on dosta stariji od tebe. U svakom slučaju šeta što ga više nema. Pitao sam onog mog Amera kad je Efi umro gde je sada pa mi je rekao neke stvari...