Planetarijum

Verovatno se oslikava kroz karakter (:
Obično ljudi sa tim graničnim datumima imaju osobine oba znaka
A ti datumi nisu uvek isti i samo se u Efemeridama može videti precizno
Nekad idu po par dana razlike
Svejedno,meni je to zanimljiva kombinacija,mada tvoj karakter preciznije oslikava cela natalna gde je kombinacija svih planeta i astroloških kuća koje ukazuju na sferu delovanja tih planeta

Jesam, odmarala, skitala, lutala, radila...prošlo leto kao da ga nije ni bilo...

Super Nastia :)
Gde si skitala ako nije tajna? :flert:

Susedni znakovi imaju skoro uvek nesto zajednicko ali ne zato sto je Sunce na granici znakova , najcesce zato sto im Venera i Merkur kao planete najblize Suncu padnu u susedni znak, ne zbog Sunca na granici dva znaka, to je mit :)

Oly :zag:

To se odredi po vremenu tj, satu rodjenja. Ili si jedno ili drugo.
da,ali i sama znaš da Sunce ne ulazi u znak svake godine u isto vreme
Moj dugogodišnji bivši je rođen 19. aprila
Po Efemeridama a i karakteru je tipičan Ovan,obaška što je po svim podelama to predzadnji dan Ovna
Moje prijateljice ćerkica je rođena istog dana ali druge godine i već je skoro 1° Bika
Ovo pišem zbog drugih,znam da ti znaš:cmok2:

Susedni znakovi imaju skoro uvek nesto zajednicko ali ne zato sto je Sunce na granici znakova , najcesce zato sto im Venera i Merkur kao planete najblize Suncu padnu u susedni znak, ne zbog Sunca na granici dva znaka, to je mit :)
pitanje se odnosi na to da osoba koja je rođena na granici a nije astrolog,sazna kom znaku zvanično pripada
Ostale finese su za stručne,ko što ja nisam granični Strelac a zbog prenaglašenog Jarca i Saturna,mnogo više ličim na njega

da,ali i sama znaš da Sunce ne ulazi u znak svake godine u isto vreme
Moj dugogodišnji bivši je rođen 19. aprila
Po Efemeridama a i karakteru je tipičan Ovan,obaška što je po svim podelama to predzadnji dan Ovna
Moje prijateljice ćerkica je rođena istog dana ali druge godine i već je skoro 1° Bika
Ovo pišem zbog drugih,znam da ti znaš:cmok2:

Pa da, ne ulazi, zato se i uradi natalna karta sa tačnim vremenom i satom rodjenja, ne može se samo po datumu odrediti. :)
Ja sam isto imala bivšeg koji je ceo svoj život bio ubedjen da je Lav. I stalno se busao time, čak zaista likom tipični Lav, gusta, talasasta kosa, malo duža...
I kada sam mu konačno uradila natalnu kartu, njemu je Sunce na poslednjim sekundama Raka. Da je rodjen pola sata, sat vremena kasnije, bilo bi u Lavu.
Ali nije, te godine u to vreme, još je bilo u Raku.
A kako to obično biva...Merkur i Mesec su mu u Lavu, i ASC je Lav, pa ima sve odlike Lava.
Osim što mu je vladar podznaka umesto u sedištu, zapravo u 12 polju i vodenom znaku, to se potpuno odrazilo na njegove osobine koje ima.
Da, i Venera mu je u Raku...:)

Pa da, ne ulazi, zato se i uradi natalna karta sa tačnim vremenom i satom rodjenja, ne može se samo po datumu odrediti. :)
Ja sam isto imala bivšeg koji je ceo svoj život bio ubedjen da je Lav. I stalno se busao time, čak zaista likom tipični Lav, gusta, talasasta kosa, malo duža...
I kada sam mu konačno uradila natalnu kartu, njemu je Sunce na poslednjim sekundama Raka. Da je rodjen pola sata, sat vremena kasnije, bilo bi u Lavu.
Ali nije, te godine u to vreme, još je bilo u Raku.
A kako to obično biva...Merkur i Mesec su mu u Lavu, i ASC je Lav, pa ima sve odlike Lava.
Osim što mu je vladar podznaka umesto u sedištu, zapravo u 12 polju i vodenom znaku, to se potpuno odrazilo na njegove osobine koje ima.
Da, i Venera mu je u Raku...:)
znaš koliko ja znam graničnih koji su Rakovi i Device a predstavljaju se ko Lavovi
Razumem ih potpuno

pa zgodni ste,al nije pitanje samo u lepoti

Obline nisu seksi :sad2:

Ovo telo nije za teretanu Agi :smeker:

DapperFavorableAgama-size_restricted.gif

Salim se malo :zag:

Back