daSto? Pa nekad su muskarci isli u ratove zbog zena, a ovo samo par drva![]()
al su nekad zene bile zene
ne ko danas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daSto? Pa nekad su muskarci isli u ratove zbog zena, a ovo samo par drva![]()
Колико је познато само једном...после су се узели у памет па кренули да ратују због других ствари.Sto? Pa nekad su muskarci isli u ratove zbog zena, a ovo samo par drva![]()
Ako su jazavac i sekira falusi,šta li je sarma?Od jazavca preko sekire stigosmo i do sarme.
Per aspera ad astra![]()

ljubav prema zenskoj sikirici ide uvek iz muskog stomakaOd jazavca preko sekire stigosmo i do sarme.
Per aspera ad astra![]()

jes..a unutra mislis biser, otvoris, a ono fekalni kolektorSkoljka![]()

idi bre covece pakuj ona babina drva i slazi za zimu.како ме смара кад људи крену са тим сексуалним асоцијацијама. Нисам неки велики фан Фројда.
Eufemizam?Skoljka![]()
da
al su nekad zene bile zene
ne ko danas
nemoj na moj, kumim te astro kuglomEufemizam?
Metafora?
Meni više liči na Marlonov prolaps...

Pa stvarno si najtačnije opisao oblik sarmenemoj na moj, kumim te astro kuglom![]()

pa i nijeSve je to isto od prvog muskarca i zene, samo su drugacije ambalaze i trendovi.
Zenska i muska esencija se ne menja, samo soc. norme ponasanja.

Tako je besedio Veliki Premudri Jedan Jedini.....Sarma je Venera beše![]()

To je primer na nivou jedne žene otprilikepa i nije
ranije zena nikad nije bila sarkasticna da kaze muskarcu da cepa drva ako joj je do nje...
mozda je igrala igre dostojne njene prirode bez da se tako ofira-..sitan flert
al zato kad vidi cepaca drva nako oznojanog dok se krije iza drveta, mastala je da taj iscepa vise od babe pa da se pohvali kakog je odabrala![]()
pa ja sam zena zar nisi znao seceru?To je primer na nivou jedne žene otprilike![]()

mac mac...Nesto ste cudni vec par dana, atmosfera je neobicna![]()
Dobar pokušaj... Sa ovim stilom pisanja kad pokušam da zamislim žensko vidim baba rogu xDda bi me imao ne moras da cepas..to je ponizavajuce... ali ako mozes da mi iz tore prepricas poroke...e onda cu da ... balavim![]()