- Poruka
- 94.106
i ti cerko brutha..ovde svi sa sikirama sedaju za komp sunze ti![]()
Agi zna koja mi je sekira omiljena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti cerko brutha..ovde svi sa sikirama sedaju za komp sunze ti![]()

trebalo bi da imaju sekstil sa Marsom, Venerom, ASC-om u Jarcu, na to sam mislilaNisu u dobrim aspektima
Oni su uzrok moje patnje
Mo 0 Sa 90 So 0 Me

jel i ti nosis sikirche?trebalo bi da imaju sekstil sa Marsom, Venerom, ASC-om u Jarcu, na to sam mislila![]()
ti ne znas skorpije vim ja
sta ce posle cepanja.
sa kojim mojim ce nako slomljen... da cepa![]()
Bogami nije mi bilo svejedno kad mi je u pola noći strahovito drogirani veliki nepoznati migrant lupao i zvonio na vrata a prošao dva interfona ne znam kakoi ti cerko brutha..ovde svi sa sikirama sedaju za komp sunze ti![]()
i meni bliznakinje.... al samo u jednoj situacijiNe znam ih ali ih volim, narocito crnooke
Volim i Bikove a i Blizanci su mi simpaticni u par situacija.

ti ne znas skorpije vim ja
sta ce posle cepanja.
sa kojim mojim ce nako slomljen... da cepa![]()

Danska dugovrata sa blagim uticajem helebardeAgi zna koja mi je sekira omiljena![]()
sto bi rekli pazljivo sa tim sikircetom ju...elleČuj nosim.
Ja sam sekirče![]()

jel ti krenula o falusima pa da se presaltujem sa sikire na ono avancheDanska dugovrata sa blagim uticajem helebarde

Ummagummasto bi rekli pazljivo sa tim sikircetom ju...elle![]()
Nisam ja nego Snovkojel ti krenula o falusima pa da se presaltujem sa sikire na ono avanche![]()
Bitno je samo da zna, omasio si poentu
ne trazi se usluga cepaca drva![]()

Danska dugovrata sa blagim uticajem helebarde

znas kad bi nekoj cepo drva da joj dokazem da sam muskoBitno je samo da zna, omasio si poentu
ne trazi se usluga cepaca drva![]()

jel ti krenula o falusima pa da se presaltujem sa sikire na ono avanche![]()

znas kad bi nekoj cepo drva da joj dokazem da sam musko
pa tacno da je beatris dale sa nogama irine sajk i ocima sarliz teron... natero bi je da puzi sa sikirce u zubima dok mi![]()
imo i jedan moj drugar isto tako dugu sikiruDanska sekira je duga oko 2 metra i omiljeno oruzje Vikinskih veterana.
Osim velike vestine neophodne za njeno rukovanje zahtevala je i veliku fizicku snagu.
Uz veliko razorno dejstvo po protivnika imala je i jak psiholoski efekat.

znas kad bi nekoj cepo drva da joj dokazem da sam musko![]()

Mene generalno oružje ne podseća na sex već na smrt i destrukcijuDanska sekira je duga oko 2 metra i omiljeno oruzje Vikinskih veterana.
Osim velike vestine neophodne za njeno rukovanje zahtevala je i veliku fizicku snagu.
Uz veliko razorno dejstvo po protivnika imala je i jak psiholoski efekat.

Ja bi Oly iscepao drva ako se dogovorimo za detalje.
Oly, kakve sarme pravis?
Tako da mač ti ces bale ne da iscepas samo oly, ti ces ako prvi put uvatis to cudo u ruke da za zivota budes samo cepac tudjih drvaJa bi Oly iscepao drva ako se dogovorimo za detalje.
Oly, kakve sarme pravis?