gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
da bi imao ne morasc da cepas..to je poniavajuce... ali ako mozes da mi iz topre prepricas poroke...e onda cu da ... balavim![]()
Kod mene moras, vidis baba zna ko bi tu otpao
srecom neko poput tebeHvala joj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da bi imao ne morasc da cepas..to je poniavajuce... ali ako mozes da mi iz topre prepricas poroke...e onda cu da ... balavim![]()
srecom neko poput tebenemoj da te baba pocepa ko ker ponjavuDobar pokušaj... Sa ovim stilom pisanja kad pokušam da zamislim žensko vidim baba rogu xD

skorpijaKod mene moras, vidis baba zna ko bi tu otpaosrecom neko poput tebe
Hvala joj![]()
Slažem se, nemojnemoj da te baba pocepa ko ker ponjavu
senio bi ti kod babe..i na sarme bi zaboravio![]()

cek prvo da potpise pa onda nek se ubijekoje bre cepanje drva, koji mene digne mož' i da me nosi, tako se u moju familiju rezonuje![]()

koje bre cepanje drva, koji mene digne mož' i da me nosi, tako se u moju familiju rezonuje![]()

imam teške kostiPricas kao da imas 100kg![]()

cek prvo da potpise pa onda nek se ubije![]()

Mene generalno oružje ne podseća na sex već na smrt i destrukciju
Mada jeste opšteprivaćeni simbol seksualnosti
Grejem se na gas![]()

Ako su jazavac i sekira falusi,šta li je sarma?![]()

ovo je bilo neko neobicno prelamanje svetlosti koje sam pokusala da uhvatim
treba mi neki dobar recept za sarme bez kupusa

Ostaje pitanje za sarme, treba mi neki dobar recept za sarme bez kupusa.

Imas sa listovima vinove loze, meni su te jos bolje.

to nisu sarme in the first place![]()
Imas sa listovima vinove loze, meni su te jos bolje.
ali mislim da ništa od toga ne treba da se peče.Ako dosadjujem sa slikama, javiteovo je bilo neko neobicno prelamanje svetlosti koje sam pokusala da uhvatim
![]()

To se kuva, koliko ja znam.
Nije da znam punoali mislim da ništa od toga ne treba da se peče.

Ako ne znaš da li se peku ili kuvaju, bolje i nemoj da se upuštaš u tu avanturu.Mogu li one bez rerne da se spreme?

Ako ne znaš da li se peku ili kuvaju, bolje i nemoj da se upuštaš u tu avanturu.![]()
b o ž a n s t v e n o!!!!!!!Ako dosadjujem sa slikama, javiteovo je bilo neko neobicno prelamanje svetlosti koje sam pokusala da uhvatim
![]()