- Poruka
- 11.279
ja sam pročito da su riba i devica suprotni znaci,da se nepodnosu,dali je to tačno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali to prosto-naprosto nije istina,znači bukvalno nije tačno i ne dešavaju se take stvari u stvarnosti, tkd u to jedino i može da se veruje,da se dešava-ZNALO bi se
na dobrom si putu...sad vidjeh ova dva glavna clana benda jedan riba drugi djevica ^^
@Nastija
Pa trazi nekog pobogu..ovde ga sigurno neces naci...
I meni je uvek bilo cudno sto se gluma vezuje za Lava, to bi trebalo da je najiskreniji znak. Teatralnost da, ali gluma nekako ne.
pa to što si reko, da mišljenjem prizivamo neštoŠta ''to'' nije tačno? Kako definišeš ''to''?
Ja ti napisah da ne pišem o stvarima koje se vezuju za ''sedim na stolici i čekam da mi padne sa neba jer o tome mislim'' već prepoznavanje simbola i situacija koje nam se otvaraju u skladu sa astrologijom i univerzumom, a koje naginju više ka onom idiličnom mentalnom treningu kakav se viđa kod ljudi koji se aktiviraju molitvom.
Princip je sličan molitvi, ali bez padanja u dogmu.
Približniji je recimo udelu koje boje imaju na nas. Recimo, zelena soba ti neće buditi ista osećanja ili razmišljanje kao ljubičasta ili plava. Neće te na isti način podstaći ili nadahnuti da nešto preduzmeš, bilo fizički ili mentalno.
Čovek je biće koje vezuje simbole, mirise, ukuse i ostale stvari na emotivnoj noti odakle se priseća stvari koje su se u određenom trenutku odigrale tokom života. Sad, to čovek radi mahinalno, gotovo podsvesno, bez opterećivanja razuma. Često se naglasi ''to se podrazumeva''. Kao kada zevaš, zar ne?
Ali zašto onda zevanje jedne jedinke životinjske vrste kod čoveka, takođe, može da izazove zevanje? Koja je uloga zevanja? Ovo je veoma prosto pitanje, ali na koje ni ti, a ni ja ne možemo dati ni precizan, a ni tačan odgovor. Kao što vidiš u primeru koji si gore naveo ''da se dešava, znalo bi se''. Kao što znaš, zevanje se dešava stalno, sa ili bez audiovizuelnih trigera. Dovoljno je da napišem ''ZEVANJE'' i to automatski, virološki gotovo, pokreće seriju zevanja. To zevanje je podsvesno i ne može da se svojevoljno utiče na to. A, bez obzira koliko je ''tu'' među nama, ne postoji niti jedan konkretan odgovor ni sa biološke, a ni sa psihološke osnove. Jednostavno, nemamo pojma zašto se zeva. I još dok zevaš se možeš i protegnuti. I to ne radiš samo ti, već i ptice, reptili, psi, mačke itd...
Iz tog jednostavnog primera ti kažeš ''da postoji, znalo bi se'', a ja ću ti okrenuti tu priču da ti pokažem da bez obzira što nešto postoji, primetno je i u mogućnosti da se detaljno istraži - to jednostavno nije tako prosto kako se na prvi pogled čini iako bi rekli da se podrazumeva.
Postoje svakodnevne stvari koje živa bića rade i čine, što svesno, što nesvesno, na koje nauka jednostavno nema odgovor, barem ne onaj koji može da zadovolji čoveka ili generalnu znatiželju.
Ovaj svet i postojanje je i dalje jedna ogromna misterija, pa bi realno bilo i pristupiti istom sa te tačke bez tog isuviše ljudskog ''ja sve znam'' sindroma koji često srećemo u narodu.
Čisto da budem dosledan, pitaću te koja je poenta i šta je svrha zevanja? Pozdrav i svako dobro želim.
Albino, pa ja sam ti zenski Mesec I zenska Venera, one su zenski princip u ljubavi.
Salim se, ali generalno meni kad je sve potaman I kada sam emotivno ispunjena onda me nema ni na forumu niti mi je astrologija na pameti.
Pa da si i sva od zenskog principa niko ti neće pokucati na kućna vrata...ne zivimo u vremenu kad dodju ispod prozora da sviraju serenade..XD ili te mame i tate udaju bez da te i pitaju za misljenje. XD
A i bolje sto imas i tog muskog ..jer kad je u karti previse zenskog principa, bilo koji vid da je u pitanju, se u sustini svodi na teznju pripadnosti nekome (nečemu)...sto na kraju ispadne da najcesce budes zrtva necije sebicnosti (ako te imam volim te ako te nemam mrzim te)..a nekad i sopstvene ako je zenski princip neosvjesten (daj mi sve svoje i nikom drugom osim mene )
Pa to na pocetku ..ali se prije ili posle svi opet sastave sa samim sobom...ne zivi niko u ljubavnoj utopiji 24h iz dana u dan...Mi smo dizajnirani kao bica sa raznovrsnim interesovanjima (nevezano za pol)...samo u svima njima treba naci balans...a nije to bas jednostavno...Meni je npr. forum bas navlakusa postao..jer ovu moju ovisnicku ljubav prema astrologiji nikome ne pada na pamet da djeli sa mnom...osim vas astroljubaca ovde...XD
Ne brini, ne sedim ja kod kuce cekajuci da me neko izvuce na lutriji, vec jednostavno...
Ljubav se ne trazi, ona nadje tebe.
A nadje te onda kada ti ljubavlju zracis, kada si za nju spremna, nasmejana, raspolozena, vedra, razigrana...
Haha verujem, ja ne smem ni da pricam bas javno u rl koliko sam zapravo zagrizena jer to ne moze shvatiti neko ko nema iste afinitete.![]()
Mi zivimo u drugacijim realnostima...ja i ti onda..Tvoja realnost je možda malo više idilična....nego što bi trebalo.. a venera ti u znaku koji bas drugacije govori ....sto bi trebalo da za tebe bude neka pouka..ali dobro..as you wish...its your life.
Mene su prvo uvukli...a onda su se pokajali sto su to uradili XD
Ne znam u kom kontekstu je drugačija moja od tvoje realnosti?
Ja sam u nekim stvarima veliki idealista, normalno kada sam pravi Jupiterijanac, ali sam u ljubavi prava Venera u Jarcu.
Nemoj mi reći da si i ti od ovih novokomponovanih muškaraca koji smatraju da žena treba njih da osvaja?![]()
Ja sam se sama uvukla, i to tako, ni iz čega...:
A valjda je moralo da nam se desi![]()
Delim misljenje. Volim sliku neznijeg i jaceg pola, bez obzira na zahteve koje nam danasnjica namece, a kose se sa njom. I smatram da svaka strana nosi izvesnu snagu u svojoj "ulozi".Ja se naplakah ceo jul mesec. Ne pamtim da mi je bilo tako teško kao što mi je bio ovaj jul.
Valjda me je sve nešto stiglo, puno obaveza, i onako...često razmišljam o tome kako je za ženu mnogo bolje da je Mesec, da se identifikuje sa lepim, ženskim planetama. Mislim da su te žene srećnije, tačnije zadovoljnije jer umeju da traže i dobiju podršku i zaštitu, ne moraju da budu jake. To mi je nekako prirodnije.
Nešto u poslednje vreme često razmišjam o tome.