MajorTom
Domaćin
- Poruka
- 4.737
Mislis da su Ustase koje su bjezale preko Blajbura jer su bili svjesni cinjenice kakve zlocine su cinili( inace ne bi imali razloga da bjeze) bili nevini ljudi? Pa niko nikada u istoriji nije amnestirao toliko do jucerasnjih neprijatelja, ustasa, cetnika, handzarovca nego upravo Tito.I to je Titova najveca greska, na kojoj mu ja licno zamjeram.PA su upravo ti koje je amnestirao i koji su bili u misijim rupama 45 godina danas ponovo zaposjeli vlast i zato su u Srbiji i Bosni penzije najmanje u Evropi, stope kriminala i korupcije najvece, dok se kriminalne nacionalisticke vrhuske bogate i rade na jos vecem klasnom raslojavanju ljudi.МајорТОм, за критику национализма се слажем али не знам да ли си свестан колико је Тито невиних људи побио. У сваком случају, овде никад није било добро како рече покојни премијер.
А у комунизму су чистачице одлучивале испред професора математике да л треба рачунар да се набави или не. Позната је прича кад су на Математичком седамдесетих хтели да купе први рачунар али су се чистачице буниле јер су тражиле да им се купе метле.
TAcno je da je nakon rata bilo nekih reaktivnih vise osvetnickih zlocina PArtizana, ali kako i ne bi znajuci sta su fasisticke snage cinile citav 2 svjetski rat, pa je sve to kap u moru u odnosu na njihove zlocine.
TA prica o " zlocincu" Titu je rezultat zapadne medijske propagande, koju sa radoscu prihvataju oni koji su nas u ovih 27 godina vratili u 19 vijek, samo radi licnih materijalnih interesa.
Meni nije lose u zivotu, ja sam situiran i danas, ali ne mogu nepravde i laznih vrijednosti, osipam se od toga.

Распитај се рецимо за колико су повећали плате лекарима прошле године. А у осталом, двапут сам је и посетио, примећује се напредак.