- Poruka
- 17.953
Odlična osnova za zrele odnose 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Svakako.
Nego jesi li i ti zainteresovana za tumačenje karte?![]()
Nemoj sve da kvariš, završiće mi se karijera astrologa pre nego što je i počela.Najgori si manijak
I dzabe se pretvaras da razumes.

Nemoj sve da kvariš, završiće mi se karijera astrologa pre nego što je i počela.![]()

Боље и да се не пачаш у ту ђавољу работу...Agi, neslavno mi propade karijera astrologa.![]()
HahahaVeliki Tambalamba,inkarnacija čuvenog vrača iz plemena Njam Njam,samo za vas, zaviriće u maglovitu budućnost......
Posetite ga u njegovom podrumu
Posete se obavezno zakazuju kod sekretarice
Razgrabljeno mesecima unapred

pozzz. astrologijo...![]()
Čak trideset stepeni celzijusa.Pozdrav Helena
Čujem, Nemačka na aparatima, sve gori. U Holandiji pocrkaše. U Londonu najavili smak sveta.![]()
Čak trideset stepeni celzijusa.

Како је лепо кад је топло...живеле климатске промене!![]()

Šta pričaš. gde lepo, kako to može biti lepo?Како је лепо кад је топло...живеле климатске промене!![]()

hehe truman, to me podseti na neshto iz crne gore...
sad kad sam bila u crnoj gori odem sa burazom i mamom na biogradsko jezero i tu svratimo da neshto klopamo u restoran...
u tome moja cerka se javi na fon moje mame, kao hitno da se ukljuchim na net, ima kod mene u lokalu veliku isplatu na jednom automatu...
i pitam ja konobara imaju li WLAN, tek ce ti on meni na to:
ne, uzivajte u prirodi!
da uzivamo u prirodi?! - ponovim ja i ne verujem, msm dechko me zayebava, a on videvshi mi izraz lica, zbrishe...
nazovem onda ceru iz rominga, shta cu drugo, i kad sam zavrshila napishem joj sms o konobaru...
ona se zacenula i kaze kakav lik, morash mu dati dobar bakshish...
u tome prilazi konobar opet i ja mu kazem da mi je cerka rekla da mu moram dati dobar bakshish zbog prethodne izjave, i on na to ladno: dace bog! tu sam i ja pala od smeha, i na kraju kod naplate on meni hvala a ja - hvala bogu...![]()

хехе, опусти сеĆao, Helena.
Šta pričaš. gde lepo, kako to može biti lepo?![]()