Planetarijum

Može :heart:

Moram je i ovde staviti, ovo je toliko izuzetna pesma, mnogi su je obradili ali ovo mi je najlepša obrada.

Kojom bi je planetom opisao?

Znam za ovu grupu...pa venera mi pjesmica ...i sad vidjeh da je ona bik...Jeste pjesma emotivna ali i sladunjava (venera) i melanholična ..jer ove vodene planete (flegma) puste sve i otisinu se negdje u nepoznatom pravcu (ka izvoru) ..a venera se ipak drzi nekakve utvrdjene strukture... bas takva mi je i ova baladica bila...imala je formu
Nego su mi zanimljiva svjetla na sceni..ona sva indigo...postigli su taj "magic moment".

A tebi ova ^^ ..cime bi je opisala..

Pozdrav, dragi ljudi!
581242

Meni je iz nekog razloga ove godine najteze pao Mars u Raku.
Pokusavam emocije da dovedem na minimum, ne zelim da budem placip...ka, prosto ne ide uz mene.
I otkad znam za sebe mi je pustiti suzu ispod casti... a Mars u Raku do nedavno je bio:Jaaao, pacici u reklami za toalet papir... dajte maramice, sledi poplava.
581247

Bila sam u fazonu-da li plakati ili biti srecan, ili oboje istovremeno...
581240

Samo kad mi je on napustio Raka, Lav dodje kao energy boosted, to je vec vise kao prava ja... ovo ostalo cu docekati malo bolje.
Neptunov stil... podrzavam!

Ја сам почетком прошле године сањао поруку "ова година ће ти бити добра, наредна још боља". А обе године су ми онако...сиве. Питам се чему онда такав сан...

Ја сам почетком прошле године сањао поруку "ова година ће ти бити добра, наредна још боља". А обе године су ми онако...сиве. Питам се чему онда такав сан...

Podsvjesna želja,utjesna rijec? Snovi su svakako prepuni nasih čežnji...isto kao i strahova..ali i sublimiranih utisaka od svemu sto upijamo na dnevnoj bazi....cak i onih koje nam bas posebno ni ne okupiraju paznju...kad gle cuda eto ti ih nitkud nepozvani u snu..
Nisu svi snovi rezultat nase "duboke podsvjesti"... neki su prosto povrsniji od toga...obični snovi.

Није ово био од тих снова где се изражава жеља...умем да разликујем. Ово је била јасна порука. Иначе ти снови који исказују наше чежње нису уопште толико доминантни колико се мисли. Има и многих других.

Није ово био од тих снова где се изражава жеља...умем да разликујем. Ово је била јасна порука. Иначе ти снови који исказују наше чежње нису уопште толико доминантни колико се мисли. Има и многих других.

A kako umijes da razlikujes XD?...Nekada su nam snovi toliko živi...da prosto ostave utisak par dana nakon..ili ih se sjecamo dugo posle..a u biti nemaju neku "dubinsku" poruku...prosto su rezultat nasih uobicajenih podvsjesnih procesa koji su u tom periodu bili obojeni snaznim emocionalnih reakcijama na vanjske podražaje...samo sto je nasa podsvjest sklona da ono sto upijamo s vana preliva...pa se u snu dobije se niz za nas potpuno nelogičnih radnji..a nama se cini kao da smo uplovili u jednu potpuno drugi dimenziju..Medjutim iluzija je u pitanju..just illusion

Trumane vec ti rekoh da imas 'kanal' iz karte, veruj svojoj podsvesti, kod tebe te poruke rade. Sunce u 9, Merkur dispozitor u Raku, trigon Ju u Ribama, plus Juzni cvor na asc.
Samo jos da pokrenes tog vladara asc u Raku, on zna da bude pasivan i pomirljiv prema zivotu.

Sto se tice snova, moji su skroz neinteresantni, jedva ih se i setim.
Jedino vezano za snove sto mi je bilo interesantno, kad sam bila mladja druzila sam se sa jednom devojkom non stop, isle u skolu sedele u klupi, skroz nerazdvojne, i u svim snovima ona je tu uvek bila negde oko mene, kao da smo i u snovima sedele u istoj klupi :mrgreen:
I onda se preselila iz zemlje, i kako se preselila prestala je da mi se pojavljuje u snovima, bas kao da vise nije u mom zivotu.

Hm... meni su snovi kao kompenzacija za jednolican zivot na javi. Nekad sam skoro sigurna da sam sve to vec videla ali ne sad ni skoro, pa gledam karmicke stvari i pokusavam da ih razumem bolje, a nekad samo u stilu velike zelje za novim poznanstvima. Retko ko se hvali snovima o ljudima koje ne poznaje, cak su i neki naucno potkovani ljudi tvrdili da je nemoguce sanjati nesto sto pre nisi video... Ali je valjda sama ideja o necemu dovoljna da se zamisli i dozivi-makar u snovima, cak i za nas neke koji manje zalazimo u svet halicinacija i sl.
Naravno, Neptun kroz 11 na potezu,prirodno vladajuci u 12., otud toliko zanimanje za karmu i rast duse, skrivene moci i nemoci...
Zato sam i 12k akcentovala kad sam postavila natal. Dosta planeta je tu natalno, i svaka dodaje na tezini tim mojim preokupacijama u dokolici, izmedju ostalih Neptunovih uobicajenih ''pokloncica'' ljudima kojima je u natalima naglasen.
Mada nesto gledam... pustio krake kroz 12, 11, i 8... 12 i 8 mi je logican smestaj ove planete.... a 11?
581268

Kako god...
Npr. kroz snove imam osobe sa kojima nisam u kontaktu vec neko vreme. 3 od njih vise su dosle u kontakt sa mnom u medjuvremenu, ove ostale cekam jer su bile osobe koje sam srela kasnije. Prosto znam da je nemoguce da se vise necemo sretati ma kako svi bili daleko i naizgled nepovezivi iznova.
Da li im ja to saljem neke ''subliminalne'' poruke? Javljam kad sledeca osoba koju cesto sanjam bane nazad u moj zivot, makar i na casicu razgovora.
Elem, kako Neptun retrogradni uopste radi?
Da li je on u stanju da nam vraca i ljude koje smo... takoreci otpisali, nerado?

Poslednja izmena:
A kako umijes da razlikujes XD?...Nekada su nam snovi toliko živi...da prosto ostave utisak par dana nakon..ili ih se sjecamo dugo posle..a u biti nemaju neku "dubinsku" poruku...prosto su rezultat nasih uobicajenih podvsjesnih procesa koji su u tom periodu bili obojeni snaznim emocionalnih reakcijama na vanjske podražaje...samo sto je nasa podsvjest sklona da ono sto upijamo s vana preliva...pa se u snu dobije se niz za nas potpuno nelogičnih radnji..a nama se cini kao da smo uplovili u jednu potpuno drugi dimenziju..Medjutim iluzija je u pitanju..just illusion
Разлика је очита када добијем озбиљну поруку од Више свести и када моја нискост жели нешто. Заправо, ово друго ретко и сањам осим у контексту добијања поруке о томе да ли је тај циљ остварив или не.

I zanima me kakve promene mogu da ocekujem kad Uran izadje iz 12., a poklopi se sa ASC... booooze, koju li cu ideju da forsiram? Malo ostalo, videcemo.
Uran + ASC blizanci.... to ce morat' da bude nesto drmatorsko! :malav:
Kukavni moji saradnici, tacno cu da im svima lepo uzdrmam fotelje... ili... sta ako je uzdrmam sebi? :eek:

E, a koji je ASC bolji, Blizanci ili Lav? Hahahaha, koji sam dualist...da mi je uvek izabrati. Imam rektifikovanu kartu nakon vec dugo vremena i naime... moj ASC je Lav. Opet, nekako sam se sazivela sa Blizancima posto su srodniji Ribama dualni i sve to... Ali kaze-vidis lice i odmah vidis Asc, pa evo mog lica:
581276

Kaze moj ovaj rektifikator da je jos iz lica moguce zaljuciti o ASC i da je to Lav... Dalje da ne pricam, povezivali smo desavanja kroz zivot i sta je pre moglo biti zasluzno za to...Sta znam... sad moram uciti nove stvari o sebi, posto sama radim na svom natalu.... facepalm...

@Nastia, snovi ne proizilaze iz 12k? Ovde ne mislimo na aspiracije, zelje, pa ono-san mi je da budem doktor, nego svet snova?

Back