Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
U stilu neptuna?
Može

Moram je i ovde staviti, ovo je toliko izuzetna pesma, mnogi su je obradili ali ovo mi je najlepša obrada.
Kojom bi je planetom opisao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U stilu neptuna?
Mnogo volim tu grupu.![]()
![]()
Može
Moram je i ovde staviti, ovo je toliko izuzetna pesma, mnogi su je obradili ali ovo mi je najlepša obrada.
Kojom bi je planetom opisao?
Ovo mi je neka lepa kombinacija Venere, Meseca i Merkura, ushićena a opet nekako razigrana, Merkurovski.![]()
Da...slazem se...kao neki merkur/venera u raku recimo...i sl. kombinacije
To je i meni palo na pamet, ali mi je Rak nekako više za *domaćicu* ženu koja uživa u svom domu, neka priča oko kuće i slično...to me je malo pokolebalo.
Evo još jedna sladunjava
On je preminuo pre, možda dve godine, ako se ne varam...![]()
Aha...sad evo citam..posle saobracajne nesrece...vidis blizanac (saobracaj)
Ја сам почетком прошле године сањао поруку "ова година ће ти бити добра, наредна још боља". А обе године су ми онако...сиве. Питам се чему онда такав сан...
Није ово био од тих снова где се изражава жеља...умем да разликујем. Ово је била јасна порука. Иначе ти снови који исказују наше чежње нису уопште толико доминантни колико се мисли. Има и многих других.
Разлика је очита када добијем озбиљну поруку од Више свести и када моја нискост жели нешто. Заправо, ово друго ретко и сањам осим у контексту добијања поруке о томе да ли је тај циљ остварив или не.A kako umijes da razlikujes XD?...Nekada su nam snovi toliko živi...da prosto ostave utisak par dana nakon..ili ih se sjecamo dugo posle..a u biti nemaju neku "dubinsku" poruku...prosto su rezultat nasih uobicajenih podvsjesnih procesa koji su u tom periodu bili obojeni snaznim emocionalnih reakcijama na vanjske podražaje...samo sto je nasa podsvjest sklona da ono sto upijamo s vana preliva...pa se u snu dobije se niz za nas potpuno nelogičnih radnji..a nama se cini kao da smo uplovili u jednu potpuno drugi dimenziju..Medjutim iluzija je u pitanju..just illusion
Нисам пасивац него напросто наилазим на зидове у животу.Samo jos da pokrenes tog vladara asc u Raku, on zna da bude pasivan i pomirljiv prema zivotu.