SalomooN
Ističe se
- Poruka
- 2.071
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Albino, ja ne smem da gledam te horore sa eksplicitnim scenama rana i koječega... Imam traume posle i košmare... Ja samo bajke i sf...
Džabe, ja plačem i kad nacrtanog zmaja ubiju...![]()
hahahahah....Gledala sam davno neki film o nekoj nuklearnoj podmornici, i ne pada mi napamet više te "nuklearne" katastrofe da gledam...
gde ti je onaj lepi avatar?Ej cao, astrologijo, hocu samo da vam mahnem! Ja ne mogu bez pozdrava dodem, to je kucno vaspitanje. Zdrakala sam druge forume (tek sad), najbolji likovi su ovde!
I kad je gorela astrologija od konflikata i banova, bas je bilo interesantno. Cela ekipa kad sam ja upala, Andja, Helena, Djavolja, Van, Meduza...onda, one zene Elle sto smo razmenjivale plesne video snimke, pa ona druga na S. konkrus za pesmu i tako. Agata mama. Bau gospodin... itd. I so i melem na ranu.Na momente ko rod rodjeni. Bitnije mi bilo sta se ovde desava, nego u reali
Na momente
Ovi smajlici su mi prva liga.
Odlicni ste.
Cek ..pa ti kao da si znala sta sam htio napisati... XDBut of course... Užas... Dušu isplačem drhteći nad zmajevima...Kad gledam neke ljubavne tugaljivke, nekad mi i smeh izleti, a plačem kad gledam borbe u got.
Ja ne volim tuđe komentare i utiske, uvek volim svoj doživljaj (Sunce na Asc, ovnovski momenti)... Zato nikad ne čitam komentare, eventualno pogledam rejting generalni, ali i to ne uvažavam mnogo jer uglavnom klinčurija glasa, i često imam ukus suprotan većini... Tako da, uzmi gledaj, pa ćeš tokom gledanja već oceniti da li ti se nastavlja ili ne...
Hmmm, nisam znala... Sad sam videla, to neka epizodna uloga, zato je nisam ni zapamtila...nzm ni da glumi taj glumac XD ...znam da u seriji ima ona čaplinova unuka, gledao.sam je isto u nekom gotičkom hororu...cool je filmić
A sta je epizodna? Za taj horor..pa nije..ona je bas glavna uloga tu XD.Hmmm, nisam znala... Sad sam videla, to neka epizodna uloga, zato je nisam ni zapamtila...
Ma cek zar nije ovo caplinova unukaPa, da još ovde poza nekako devičanska ahahah...
Ma, kažem za tu Čaplinovu unuku u seriji Game of Thrones, glumila je epizodnu neku kratku ulogu, pa je nisam uopšte zapamtila, ni primetila...
Ma cek zar nije ovo caplinova unuka ? Na nju sam mislio...
aman zamanMa cek zar nije ovo caplinova unuka? Na nju sam mislio...![]()
Ma..ne nego ova sto mu stvarno jeste unuka...Emilija? Da, i meni....![]()