SalomooN
Ističe se
- Poruka
- 2.071
Oduvek sam u sebi gajio veliko žaljenje zbog genocida koji su d.o.o hrišćani izvršili nad staroslovenskom paganskom religijom.
Jako malo informacija je opstalo...
Jako malo informacija je opstalo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo kod bioskopa, moram ovo da ispricam
Bila sam skoro sa majkom u bioskopu, na meni je bilo da biram film, nije bio neki izbor, vidim Metju Mekonahi, prodato!
Kad ono stizemo, jedine u sali(to mi se nikad nije desilo) film nije delovao lose, ali katastrofalan je bio, nije ni imao fabulu neku, samo o duvanju i travi.
Jos dobile na poklon rizle![]()
Al nem0j da se ožderavaš jer ti je rovit stomak
Ja baš volim ĐURĐEVDAN
baš se vidi da je poreklom paganski
I crkve i manastiri u vise slucajeva sagradjeni na mestima starih paganskih hramova gde su vec uveliko bile prisutne odredjene enegrije.
To.su iskonske.stvari@Solomon
Šalu na stranu (), onaj ti je tekstić stvarno bio zanimljiv.
Sa mamom u bioskop,to je bas slatko ^^
Iskreno ..mene svi ti veliki dani...i praznici (ne nužno samo vjerski ,mislim recimo i na ovaj prvi maj sto je prosao nedavno) ,koji bi nas jelte trebali šatro podsjećati na bogatsvo kolektivnog duha kojeg "njegujemo" i čuvamo u sebi, paradoksalno u praksi najviše podsjete na onu našu animalističku stranu i to u njenom najrazuzdanijem mogućem vidu, koji se posljedično ispoljava potpunim gubljenjem inhibicija.. naročito pospješenim sa tim kolektivnom čoporanjem karakterističnim za praznike...koji to sve nerjetko digne na nekakvu veću razinu.
To.su iskonske.stvari
I.tzv Prvi maj je klasičan praznik plodnosti
Beltaine znači sveta vatra
I kod nekih Slovena preskaču vatru
Najviše volim da radim za praznike jer imam 110% dnevnicu... xD
A mrzim takve događaje jer se svi oni maloumni retardi sjate u čistu lepu pirodu da agaga ''roštiljaju'', a u životu su dvaput otišli u park u najboljem slučaju.
Kada vidim šta rade od Avale svake godine, duša me boli....
Već sam pisala o džibronjama i njihovim roštiljčinama u šumiNajviše volim da radim za praznike jer imam 110% dnevnicu... xD
A mrzim takve događaje jer se svi oni maloumni retardi sjate u čistu lepu pirodu da agaga ''roštiljaju'', a u životu su dvaput otišli u park u najboljem slučaju.
Kada vidim šta rade od Avale svake godine, duša me boli....
Slavljenje proleća i plofnosti i ljubaviNa koje iskonske stvari mislis Agi?
Pa da energetska mreža planete, tačke preseka.Energije, nego sta !
Već sam pisala o džibronjama i njihovim roštiljčinama u šumi
Sede ispred kola-piju i dime i pale šumu
Ja to nisam znala jer niko kog poznajem to ne radi-pa se jednom zahebala i otišla u Košutnjak da šetam za 1. Maj
Kuku majko kakva stoka
Ko.u.gasnu komoru da se me zatvorili uz oduran lelek narodnjaka
To su samo MASTURBACUJE KVAZINAUCNIH MOZGOVA, nista vise...Pa da energetska mreža planete, tačke preseka.![]()
Ako ti tako kažeš kapetane, mora da je tako. Da ne idem dalje![]()
E pa načini na koji se to "slavi" i obilježava...meni ne ogledaju gotovo ništa od toga iskonskog o čemu pričaš Agi,baš zato i kažem...Evo kao što reče solomon duša ga boli...a ona je upravo nosilac tog iskonskog u nama...i budući da ovdje obitava u materiji ,svako nesavjesno vodjenje (pad duha,gubitak inihibicija) nje unutar te materije je nesvjesno ubija ,uz ubijanje sopstvenog tijela i vanjske sredine ( domovi zdravlja i hitne pomoći najviše rade za vrijeme tih značajnih dana i velikih praznika...počevši od akutnih pankreatitisa,mozdanih i srcanih udara do fizičkih povreda i masovnih tuča).Slavljenje proleća i plofnosti i ljubavi
Ali su ipak nestali?Naravno!
Pricalo se da u nekakvim energetskim tackama na Planeti nestaju avioni, brodovi, ljudi, ali nikada nista nije dokazano.
Vidim da nam je bliži tok misli. Takođe i klisure, uvale...gde je različita jonska kao i elektromagnetna vrednost u odnosu na prosek i prisustvo orgona. Mada to je sve sa pseudo/naučno istraživačke strane sagledano. Kada sam spomenuo neke enrgije na kojima su sagrađeni paganski hramovi, a kasnije manastiri, to se odnosilo na uplive iz spiritualnih svetova, logično je da se dešavaju na ovakvim mestima. Spavao sam na vrhu Rtnja(50m ispod gde kreće šuma) u šatoru pored velike logorske vatre.Ja se divim ljudima koji idu da prave roštilj dok grmi, seva i pljušti kišetina.
Ove tačke postoje, ali nisu tako pravilno raspoređene. Često se pomeraju zavisno od godišnjeg doba.
Postoje statičke tačke koje su duhovno jače i to je astrologijom dokazivo, jedna od tih tačaka je Tibet. Za Tiber sam siguran jer sam metikulozno istraživao. Ovo je čist Jupiterovsko-Neptunovski manifest na našoj planeti. Najbolja lokacija za sve ljude ''sitnijih'' planeta.
Druga najjača spiritualna tačka preko Saturnsko-Uranovske konekcije je takozvana planina(vulkan) Šasta koja se nalazi na severu kalifornijske doline. Ovo je najbolja lokacija za sve ljude ''krupnijih'' planeta.
Ako se već ne može putovati tako daleko, u Srbiji su to svi manastiri kao i planina Rtanj. Ova planina će ''dozvati'' k sebi ljude jakih duhovnih saznanja, i to će se dogoditi spontano, sudbinski čak. Ko to doživi, znaće o čemu pišem.