Planetarijum

Е то, боље гледати прави натал крсте.

Nemamo podatke vlasnika, tako da je džabe gledati koji su motivi koji su uticali na odluku o menjanju. A i nebitno je.

Kada se gleda kada je neki sajt nastao, mora da se pogleda domen koji mu je glavni, a to je ''krstarica.com''
Ovaj domen je kreiran 20. decembra 1999. godine, što ga čini Strelcem sa Merkurom u Strelcu, Jupiterom u Ovnu, Saturnom u Biku, Venerom u Škorpiji, Marsom, Uranom i Neptunom u Vodoliji.

Prva Krstarica je iščezla kada je promenila domen, i to je nestala baš u vreme rata 1999. godine koji je bio obojen teškim Marsom u Škorpiji (eksplozije).

Ovaj domen ističe 2022. godine.

Преко фејса сам ступио у контакт са неким занимљивим људима као и овде. Тако да - лајк за фејсбук!
a kakve to veze ima sa mnom?
Ne odvraćam ja ljude od Fejsa
Što se tiče zanimljivih ljudi, upoznajem kog treba i bez Fejsa
I upoznala do sada
Neke stvari se same nameste, bar meni
Zadnji je bio Kinez, taoistički sveštenik u odori kog sam srela na ulici pre par meseci, samo mi se nasmejao i poklonio mi amajliju i otišao
Koji će mi andrak Fejs :D

Нема везе с тобом, већ са мном. Мени се рецимо наместило преко фејса да упознам 3-4 особе које виде ауре и које су ми рекле занимљиве ствари.

Nemam ništa protiv ali me apsolutno ne zanima
Ništa mi nije kliknulo iako se vi ložite, iz drugog sam sveta gde stvari i kontakti malo drugačije funkcionišu
Uostalom, ja na veliku sreću ne oskudevam u Učieljima
Nisu svi za svakog
I nisu svi Učielji
Samo ja o svojima ne govorim

Ја овог мог Амера рачунам у Учитеље. Сад ствар је средстава комуникације, млађе се више оријентишу на интернет.

Ne, ja imam direktne kontakte uživo
Šta ovde,šta u inostranstvu
Komuniciram ja preko neta,postoji kod nas već par decenija :mrgreen:i kad sam mlađa bila
Ali inicijacija je inicijacija
Teško da može preko neta
No, nebitno
Ko što rekoh, iz drugog sam sveta
Takva sam bila i kao mlada kad sam npr. takođe na sred ulice srela visokog Tajlandskog budističkog monaha sveštenika a u CRKVI njegovu učenicu tajlandsku princezu

Иницијација свакако да не може уживо. Ја под духовним учитељима мислим на продуховљене људе који су ми проширили видике, помогли, пренели нека знања. Нпр. могу да се кладим да тај Амер није члан ни једног друштва нити да је инициран формално.

Poz moze mi netko protumačiti brak u natalu hvala vam puno
IMG_20190502_141514.png

Back