Planetarijum

Ima sigurno, nego da li hoće?
Не знам зашто не би хтео. Па наши смо, мајкуму.
Сви смо једна велика срећна фамилија. Повезани љубављу, истином, солидарношћу. Делујемо као једно, говоримо као једно, држимо се као једно.

Не знам зашто не би хтео. Па наши смо, мајкуму.
Сви смо једна велика срећна фамилија. Повезани љубављу, истином, солидарношћу. Делујемо као једно, говоримо као једно, држимо се као једно.

Jedno telo sa bezbroj glava...:lol:

Ima sigurno, nego da li hoće?
Šalim se malo...

Dobar dan:cmok2::heart:

Inače, Solomone, gde je fotka koju čekam?
Ti si zaboravio, jel?:zper:
b08fe3a32c9c5e6ce674cda3eff1a37d.jpg

Имаш ли нешто конкретније и прецизније да кажеш на ту тему, је ли Соломоне?
To ti je mudrost moje babe. Bog ti da ovce ali ako ih ne uteras u kosaru vuk ih pojede.
Poenta je angazovanje.

Sandvile zaboravio sam pa se sam se setio pre jedno par dana, sramota. :D
Dobices u 4k rezoluciji sutra to ti obecavam!

:cmok2::heart:

- - - - - - - - - -

To ti je mudrost moje babe. Bog ti da ovce ali ako ih ne uteras u kosaru vuk ih pojede.
Poenta je angazovanje.

Sandvile zaboravio sam pa se sam se setio pre jedno par dana, sramota. :D
Dobices u 4k rezoluciji sutra to ti obecavam!

E, lepo hvala.:heart:
Ne moraš da se polomiš, sutra, za koji dan...
Rekoh, da te podsetim.
Pojma nemam šta je 4k rezolucija, ali pretpostavljam da je nešto dobro.:mrgreen:

Sinoc je bila noc vestica :D
Beltane- praznik Sunca i vatre. Ovo je najveci praznik pagana. Na ovaj dan se musko i zensko bozanstvo spajaju i postaju jedno. Na ovaj dan slavimo njihovo jedinjenje. Slavimo spajanje razlicitosti, i energiju koja je u svemu pa i u nama. Uprkos misljenjima kako je Samhain Noc vestica, Beltane je noc i dan vestica, a Samhain vesticja proslava nove godine.

Eto malo drugog ugla na 1. maj

Staro je (skoro) uvek bolje nego novo. Eto, to sad govori Mars u Jarcu ili Saturn u q-p... kad nešto dobro radi ja tu ništa ne menjam.
Verovatno sad u novom prvilniku piše "maksimalna veličina avatara fi 96 pix" :confused:

Mora se tu nešta menjat :kafa:

Gledala sam datum tj. natal Instagrama jednom, i nasih novina nekih.
Instagram je 6.okt 2010, zanimljiva karta i cela mreza kao fenomen generacije.
Sunce Saturn i Merkur u Vagi.
Jupiter u Ribama konjukcija Uran. (Slike, motivacioni citati-Ribe+ tehnologija(Uran))
Venera i Mars u Skorpiji.
Losa Venera, tu su zene na gubitku, samo napadni pristup estetike prolazi...Venera se ne oseca dobro u Marsovom znaku i u konjukciji sa njim, tu mora da bude grublja nego sto Venera voli da bude.
Trigon Venere sa Jupiterom u sedistu, to je prikazivanje bogatstva, slike putovanja, materijalno izobilje...specijalno jer je Venera dispozitor ovog stelijuma u Vagi.
Sunce konjukcija Saturn u Vagi, je akcenat na cistoj formi, bez mnogo sustine. Vaga kao predmet+ Saturn kao forma.

Evo nadjoh i za Krstu. Sunce konjukcija Jupiter u Ovnu, Mars u Skorpiji, mnogo Marsove energije, dakle svadja. :D
Za forum ne valja sto je Merkur u Ribama, to je jako los Merkur za razmenu informacija, neku racionalnu komunikaciju. Donekle i moze da prodje jer Ribe su nesto tajno, sto se uklapa u anonimnost clanova i koncept foruma.
Opet dispozitor Merkura je isti ovaj Jupiter u Ovnu u konjukciji sa Suncem, to su jaki i drcni stavovi.
E zanimljiv deo je Saturn u Biku sa Venerom.
Posto je sada Uran u Biku, skroz je logicno da dodje do smene starog( Saturn) i novog(Uran)
Ovo sve kaci Veneru(vizuelni deo foruma) kao i novac(Venera), tako da mislim da su vlasnici foruma doneli i neke nove finansijske odluke i promene nacina za zaradu( tranzitni Uran na Veneri)

Back