Planetarijum

Kada izlazi? To bi trebalo gledati. U sustini Saturn moze da losije krene kada mu pocne retrogradni hod.

Po solaru, tako je. Za sve poslove ugostiteljskog karaktera bih svakako gledao kombinaciju 2, 7, 11 po pitanju kuca. Ali 6 se gleda za licnu sposobnost da se posveti poslu. Tebi je 11 kuca prirodno naglasena, tako da svaka neprilika moze da izvrsi mitigaciju preko poznanika, dalekih prijatelja ili ljudi koji mogu da ponude nepovratnu uslugu. Trebalo bi izbegavati kredite banaka u ovom periodu koji nadolazi i trebalo bi sve dugove otplatiti pre ulaska Saturna u 8 kucu.

Razumem.

Okej, u svakom slucaju stentovi se u danasnje vreme rade na veliko i postoji puno profesionalnih kardiologa i kardiohirurga koji se time bave. ne zelim da izgleda kako popujem ili sl :mrgreen: ali na meni je da upozorim na opasnost po zdravlje koje vidim u chartu.

Svako dobro zelim! :ok:

sada je na manje od 3° od mog dc-a znachi za neshto jache od mesec dana, bice tachno na dc-u 21 marta... jeste on bio retrogradan u julu proshle godine kada se muvao oko natalnog jupitera ali i pre toga u februaru se secam da sam imala losh mesec kad je imao egzaktnu konjukciju s istim, pa mi ovo govori da mi nikako ne prija ovaj tranzit, kao ni njegov prelazak preko mog natalnog meseca u 6-oj o chemu je u neko poslednje vreme rech, jer mi je natalni mesec na 5° od dc-a...
na ja, u sedmoj ga kod dc-a cheka tranzitni pluton a na izlazu iz jarca moj natalni severni chvor, pa cemo videti shta ce doneti...:p

merci...:)

Xrr4.gif

Back