- Poruka
- 94.035
Vidimznači vidiš ga i u tapatoku?

Retko kad propustim kiku na forumu [emoji38]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidimznači vidiš ga i u tapatoku?

Aplikacija za forumasenje preko telefona, zgodna stvarNe znam ni šta je tapatok![]()

AhaaaaaaAplikacija za forumasenje preko telefona, zgodna stvar
Kako si veceras Disko?![]()

Kosu u crveno?![]()

Priznajes da si manijakPerverznjaku.
E da ono što si mi rekao u repki, sve priznajem.![]()

Opet te mrzi da kucas [emoji14]

Manijace, samo na kike mislis [emoji14]Tako je.![]()
Kada izlazi? To bi trebalo gledati. U sustini Saturn moze da losije krene kada mu pocne retrogradni hod.
Po solaru, tako je. Za sve poslove ugostiteljskog karaktera bih svakako gledao kombinaciju 2, 7, 11 po pitanju kuca. Ali 6 se gleda za licnu sposobnost da se posveti poslu. Tebi je 11 kuca prirodno naglasena, tako da svaka neprilika moze da izvrsi mitigaciju preko poznanika, dalekih prijatelja ili ljudi koji mogu da ponude nepovratnu uslugu. Trebalo bi izbegavati kredite banaka u ovom periodu koji nadolazi i trebalo bi sve dugove otplatiti pre ulaska Saturna u 8 kucu.
Razumem.
Okej, u svakom slucaju stentovi se u danasnje vreme rade na veliko i postoji puno profesionalnih kardiologa i kardiohirurga koji se time bave. ne zelim da izgleda kako popujem ili slali na meni je da upozorim na opasnost po zdravlje koje vidim u chartu.
Svako dobro zelim!![]()

Da li mogu da dobijem tog zekana posle takmicenja?Imamo glasanje na Književnosti, ako je neko zainteresovan:
https://forum.krstarica.com/showthread.php/825190-Poetski-konkurs-na-temu-D%C5%BDINOVSKI-ZEKA-Glasanje

Dobro, uzmi zekana. [emoji14]
![]()

Moram da pohvalim Theriona, odlicno analizira karte na temi![]()
Moram da pohvalim Theriona, odlicno analizira karte na temi![]()