Planetarijum

predstavlja se ko žensko....
Mada to ništa ne značiz:lol:
Свако се овде представља како хоће. И то је сасвим легитимно. Зато ја имам, хајде тако да кажем - право, да већину ствари не схватам озбиљно. Међуљудске односе овде не схватам за озбиљно, тј. не верујем кад ми се износе свакакве приче, као што не узимам здраво за готово налоге - ко пише иза ког налога. Моје је да на оним дебатама на којима се захтева зрелост, нормално понашање, изношење информација, размена ставова - будем озбиљан и да се не понашам хаотично, остало - могу да приуштим себи луксуз да у повременим навратима будем луд. Зато што на дискусијама на којима не треба академско суочељавање и које захтевају спрдњу, могу да дозволим другима да се зезају најоштрије и најперверзније на мој рачун а могу исто тако сам себе полити кантом гована како би се људи смејали. И ни на кога се не љутим. Ја и у реалу имам поприличан лимит толеранције према нечијим испадима, јер сам свестан да нисам безгрешан, да имам своје ''моменте'', али се трудим да сваког барем минимално испоштујем, да будем човек и не будем ђубре према неком ко то не заслужује. Зато што ја подвлачим линију између реалног и виртуелног и не правим неку фаму од друштвених мрежа, схватам да је Интернет место које служи за добијање информација, али и за убијање времена.

Ja se izvinjavam svima koji su imali/imaju problema sa stalkerima na forumu, rodovsko-stagod vezama, intra/forumima, poznavanju nika preko nika od babe, tetke, majke, djurdje i ludog stojka... ali ovo je jace od mene

Pa mi smo se tako lozili na ovo kao klinci z:D 90ih. Mortal Kombat i ovo z:D

I pre pesa bi VALDERAMA.

Ja se izvinjavam svima koji su imali/imaju problema sa stalkerima na forumu, rodovsko-stagod vezama, intra/forumima, poznavanju nika preko nika od babe, tetke, majke, djurdje i ludog stojka... ali ovo je jace od mene

Pa mi smo se tako lozili na ovo kao klinci z:D 90ih. Mortal Kombat i ovo z:D

I pre pesa bi VALDERAMA.
Ма ја сам завршио са родбинским односима. Бабе, стричеви, својаци, девери стоп!
А што се тиче прогањања - ја нисам Исус Христ, немам у себи ништа вредно, па да будем објект сталковања.

Добра песма. И ова је добра. А добра је богами и певачица

Ovo su sve devojcice pevale na fizickom z:D Mrzelo ih da rade fizicko, i onda sve imaju revijsku menstruaciju, telefoncici u rukama (tek izasle cigletine neke) i sede na nekim posebnim stolicama, kulturiskica prekrstile nozice. I sve na kraju imale cetvorke iz fizickog, a ako su dvaput radile z:D

Mislim da je taj lik iz te grupe otisao da taksira u inostranstvu. z:mrgreen:

То наравно није оригинално песма групе Дак него су мазнули од неког, да ли шпанаца чини ми се...

Niko, nikad nece nadmasiti Dragon Ball i Dragana Mirkovic. To je obrada veka! :mrgreen:

BTW, ovo je redivno bilo na tv politika, ponekad i na ART tv ako se dobro secam.

@Therion : lik odlicno peva!

Ovo su sve devojcice pevale na fizickom z:D Mrzelo ih da rade fizicko, i onda sve imaju revijsku menstruaciju, telefoncici u rukama (tek izasle cigletine neke) i sede na nekim posebnim stolicama, kulturiskica prekrstile nozice. I sve na kraju imale cetvorke iz fizickog, a ako su dvaput radile z:D
А ту међу њима се обавезно налази девојка типа Кери. Стидљива, са скривеним моћима, доминантном кевом што је затвара у шпајз, која на крају године експлодира и телекинезом катапултира тренера на крај сале.

А ту међу њима се обавезно налази девојка типа Кери. Стидљива, са скривеним моћима, доминантном кевом што је затвара у шпајз, која на крају године експлодира и телекинезом катапултира тренера на крај сале.

z:D

Bogami, keve su znale da ih valjano odalame samarcinom ponekad pred celim razredom. z:D Nije bilo ovo kao danas da se tuku nastavnici...

- - - - - - - - - -

BTW, dostavljam jedan od klipova/obrada za kukanje. Pozdrav svim kulturnim ljudima z:lol:

Naravno da ima košmare kad gleda zadrugu
SVAKO bi ih imao i to ne figurativno zbog šabanerije nego zbog ekstremne koncentracije negativnosti, ludila i primitivizma
Al to je njegova stvar-mada me čudi da evidentno obrazovana osoba može tako da se truje

Уместо што гледају такве глупости препоручујем јутјуб емисије са паметним гостима као што су Душан Теодоровић, Јово Бакић ( и наравно Веља Абрамовић, њега не треба ни спомињати! ).

Зар те Диа не ословљава са ''тетка'' и ти њу са - ''теткино дете'', тако нешто? :confused:

Јесу, из Београда су, припадају Београду, ту живе, раде, студирају, читав живот им се врти око Београда, немој бити превише буквална и ограничена, схватај ствари екстензивно.

Dobro ti je Agatha rekla.
U Beogradu sam bio možda 2,3 puta u životu.

nemam bona
to je bila prckova pesma, zna agata

inače, ovaj mali guzoljubac i što voli da se trpa svuda, van halen i nekako... bolje neka pripazi da mu ne uleti kad se bude najmanje nadao.
i kada odrasli završe s pričom, dozvoljeno mu je da postavlja glupe komentare.
do sada sam i odbijala na glupost.

- - - - - - - - - -

nemoj... moj savet.
iako ništa niko sa strane ne može da pokvari, ipak, iz iskustva, nemoj...

možda vam jednom ispričam i moju priču. :lol:

Pretpostavljam da misliš na moj komentar na temi Songs of the stars ili kako god.
Nije bilo upućeno tebi, niti je imalo veze sa tobom, već sa činjenicom da mnogo volim taj bend, i to je bila spontana, momentalna, iskrena reakcija.

Ali, s obzirom na to da se jesam ubacio i da ne znam o čemu se radi - eto, izvini. Čovek sam, grešim.

Samo, to što si napisala se može napisati i na neki pristojan način, bez bespotrebnih sočnih izraza.
Umem da se izvinim ako sam pogrešio, bez obzira na to šta ni ja ne mislim da ti pišeš nešto pametno ovde.

Naravno da ima košmare kad gleda zadrugu
SVAKO bi ih imao i to ne figurativno zbog šabanerije nego zbog ekstremne koncentracije negativnosti, ludila i primitivizma
Al to je njegova stvar-mada me čudi da evidentno obrazovana osoba može tako da se truje
Смањио сам доживљај, гледам на ''делове'', гледам клипове са Јутјуба, а и те клипове гледам ако се појаве у њима двоје-троје људи због којих сам се прикључио гледању тог ријалитија. Нисам баш толико привржен, да се могу сврстати у фанатика.
Гледам осим тога и документарце, интервјуе, увек имам нешто што ме заинтригира, што није банално и што ће у нечему да ме образује.

Mislim da je taj lik iz te grupe otisao da taksira u inostranstvu. z:mrgreen:
Tako sam i ja. Samo sto sam se vesala o konopac iznad klupica, kao Tarzanka. Ali, ako nesto nisam podnosila, to je glupo loptanje na hiljadu nacina. A od onolike sale/pa i otvorenog prostora, lopta je nalazila put do moje glave. Tesna konjukcija marsa i merkura.

Svuda je lepo da se ode. Beograd je lep. Ali... :) Mnogo mi je njih otislo gore, nisu svi isti. Ne kvari jug Beograd. Odredjeni mentalitet vecine kvari sliku i priliku. Zbog centralizacije sto je bitno politicko pitanje na koje nikako da se dodje na red se to desava.
Inace ovde ako ne moze da se napreduje, sta da radis. Ides dalje. Po slicnom principu se ide i iz zemlje.
Nego bese neka Novosadjanka ovde, sto nas napljuva, kaze paprike i kupus, gradjen s brda s dola. Reko, to se zove stihija. Nis je nastajao stihijski, my dear, stihijski. : )
Spomenula je Djavolja uticaje juga, pa zato pricam.
A kad smo kod mentaliteta vecine tu su i rijalitiji, ako vas zanima moje misljenje, pitajte.
:D

- - - - - - - - - -

Tako sam i ja. Samo sto sam se vesala o konopac iznad klupica, kao Tarzanka. Ali, ako nesto nisam podnosila, to je glupo loptanje na hiljadu nacina. A od onolike sale/pa i otvorenog prostora, lopta je nalazila put do moje glave. Tesna konjukcija marsa i merkura.

Ja sam volela kosarku i odbojku, ali nisam bila jaka, ni takmicarski nastrojena. Mada volela sam i greda, ali mi je sve to bilo izazov, kao da sam stvorena za neke druge stvari.

Svuda je lepo da se ode. Beograd je lep. Ali... :) Mnogo mi je njih otislo gore, nisu svi isti. Ne kvari jug Beograd. Odredjeni mentalitet vecine kvari sliku i priliku. Zbog centralizacije sto je bitno politicko pitanje na koje nikako da se dodje na red se to desava.
Inace ovde ako ne moze da se napreduje, sta da radis. Ides dalje. Po slicnom principu se ide i iz zemlje.
Nego bese neka Novosadjanka ovde, sto nas napljuva, kaze paprike i kupus, gradjen s brda s dola. Reko, to se zove stihija. Nis je nastajao stihijski, my dear, stihijski. : )
Spomenula je Djavolja uticaje juga, pa zato pricam.
A kad smo kod mentaliteta vecine tu su i rijalitiji, ako vas zanima moje misljenje, pitajte.
:D

- - - - - - - - - -

Ja sam volela kosarku i odbojku, ali nisam bila jaka, ni takmicarski nastrojena. Mada volela sam i greda, ali mi je sve to bilo izazov, kao da sam stvorena za neke druge stvari.
Zdravo Disko :cvet:

Kad vec spominjes mentalitet, od svih Srba ovde najvise mi odgovaraju Nislije.
Na stranu sto je tamo najbolji burek :zaljubljena:

Pozdrav svima :pivce:

Back