Planetarijum

9fv9eg.jpg

james-hetfield-metallica-haciendo-solo-babosa.jpg

tumblr_na5xi5nsC01thoekio1_500.jpg

santana-haciendo-solo-babosa.jpg

За љубитеље демонологије - Владимир Лалић!
Бори се са демонима и комуницира са ђаволом лично.

I ja to radim kada igram Dungeons & Dragons. :mrgreen:

Roll 20 iz cuga i ćao :per:

Ne gleda mi se ni pola toga, kaži ugl o čemu priča? Uvedi me (nas) u priču.

Прича о томе како су га демони нападали и шта су му каквим гласом причали. Такође, критикује тезе које износе Мирољуб Петровић, Велимир Абрамовић и можда још тако неки. Затим објашњава зашто вегетаријанство и неједење млечних производа нису здрави. У овој епизоди није много причао о ванземаљцима. Оно што је најзанимљивије је опис тога како су му се демони и ђаволи јављали. То већ не може да се преприча.

U redu, zahvaljujem.

Nisam ljubitelj tih emisija, bez obzira ko bio u njima. Veoma mi je to sve odbojno i deluje mi kao šund iako smatram da tu svakako mogu biti ljudi koji imaju štošta i konkretnog reći.
Obično kada vidim da neko priča o tim stvarima na televiziji doživim cringe.

Ja lično nikada nisam doživeo da me bilo koji demonski entitet napada, tako da ne bih ni znao šta bih mogao da očekujem odatle. Ali, znam neke priče ljudi koji su imali ''iskustvo'', pa ću da pogledam čisto da uporedim da li pričaju o sličnim stvarima.

Iskustvo je bilo tipa ''nevidljivi šamar'', ''gušenje u sumporu'', ''napad u snu'' koji je došao zbog mađijašenja. Sve ''žrtve'' tih događaja su bile isključivo žene (tinejdžerke, pre ću reći). Ovo su priče koje sam čuo 90ih, od ljudi koji su sada uveliko babe i dede.

Ono što jeste astrološki moguće, pak, se sužava na sopstveni univerzum, da ga tako nazovem, jer je kod nekih ljudi ta vrsta pojavljivanja sasvim prirodna. Kod nekih ljudi postoje ispoljeni faktori koji ih prate, kao kada u crtanom filmu vidiš nekoga ko ima kišni oblak iznad glave kog ne može da se otarasi. po toj logici, na isti način možeš da imaš ljude koji su redovno pod napadima ''demona'' ili onoga što oni smatraju demonima. Iako tebi ili meni to ne deluje realno, za njih je to i više nego realno! Na istoj osnovi postoje i ljudi koji su u stanju da, očigledno, ''omiršu'' Parkinsonovu bolest!

Ja bih rekao da se ovde uopšte ne radi o čulu mirisa, već o tome da je ova žena blago vidovita pa tu svoju sposobnost doživljava kao ''miris''. Prosto jeneverovatno da neko može da ''namiriše bolest'', ali opet smo svedoci toga da se to dešava.

Само пази, дотични је у једном тренутку сањао како је у сну водио љубав са прелепом девојком а онда се испоставило да је та девојка у ствари ђаво.
Волео бих кад би могао да се докопам његових података за хороскоп. Па бих ти проследио. Да видимо да ли је поремећ или стварно има нека искуства.
Иначе, свестан сам шта је Балкан инфо али можда баш зато и волим да их гледам.

Ja bih rekao da se ovde uopšte ne radi o čulu mirisa, već o tome da je ova žena blago vidovita pa tu svoju sposobnost doživljava kao ''miris''. Prosto jeneverovatno da neko može da ''namiriše bolest'', ali opet smo svedoci toga da se to dešava.
U AmerikU svega ima. Tamo postoji čitava svita tzv. medical intuitives, ljudi koji na najraznoraznije načine mogu da osete ili "vide", odnosno faktički dijagnostikuju tuđe bolesti. U SrbijU toga nema a da je legalno :mrgreen::lol:

Trumane a gde je torta :manikir: Srećan rođendan :zag:

Ostalima samo pozdrav :lol:

U AmerikU svega ima. Tamo postoji čitava svita tzv. medical intuitives, ljudi koji na najraznoraznije načine mogu da osete ili "vide", odnosno faktički dijagnostikuju tuđe bolesti. U SrbijU toga nema a da je legalno :mrgreen::lol:

Kod nas samo liju olovo i klepe te ikonom Bogorodice po glavi da se opametiš pred ispit, ugl... :mrgreen:

I dalje mi je fascinirajuća pojava ove žene, doduše. Namirisati Parkinsonovu bolest, kako to zvuči apstraktno! :D

Srećan Rođendan Trumanu, tortu doneo nije, stipsa!

Za tebe bi pesmica bila u istom fahu, samo bez škole, bez knjige, bez muukanja i sa mnogo povraćanja. :mrgreen:

Moderno ime za ''Tarot'' potiče od reči ''Stočni kamen'' ili ''kamen za stoku'' od nemačkog ''Tiertarock'', što znači da je ''ispod čoveka'' po hermetici.

U drugoj analogiji se vezuje za reč ''TRAČ'', iliti ''GUBLJENJE VREMENA'' za dokone ispijače kafice :mrgreen:

Н3В, хвала на препоруци за ону књигу, али знаш да ме не занима изучавање астрологије. Значи езотерија да, астрологија не...барем за сада.

Н3В, хвала на препоруци за ону књигу, али знаш да ме не занима изучавање астрологије. Значи езотерија да, астрологија не...барем за сада.
Stare politeisticke religije su nastale u skladu sa astronomskim proracunima, racunanjem kretanja nebeskih tijela i njihovim medjusobnim geometrijskim odnosima,a ne na osnovu astrologije, tj dokazanim utjecajem tih nebeskih tijela na covjeka.
Za bavljenje bilo kojom ezotericnom disciplinom ces se uglavnom morati susreti sa planetarnom astroloskom simbolikom.

I sta kaze ovdje " :D ( inteligentnim ljudima nista nije cudno, mediokriteti od svega prave senzaciju :D)
Početkom 17. stoljeća na ulicama Pariza i Londona prometovale su kočije koje su vukli konji a koje su se mogle iznajmiti za prijevoz ulicama ovih gradova. U 19. stoljeću u ovim gradovima su kraljevskim ukazima određena i prva pravila taksi službe koja su zahtjevala unaprijeđenje dizajna radi povećanja sigurnosti i brzine prijevoza.

Rikša

Tradicionalni Londonski Cab

Jedan od mnogih Ford Escape

Taksi znak
hibridni taksi u New Yorku, SAD.
Vremenom su kočije s konjima zamijenili automobili koji su kroz prošlost postajali udobniji, sigurniji i brži način prijevoza putnika. Današnji automobili namjenjeni taksi službi su klimatizirani i opremljeni najsuvremenijom opremom za što udobniji prijevoz.

Back