Planetarijum

Predrag Petković je neupućen u mundanu astrologiju.Kakav Pluton i konjunkcija sa Saturnom kad za mundanu astrologiju isto kao i za horarnu,Pluton ne postoji kao planeta.
Što se tiče ratnog sukoba dvije zemlje postoji više parametara koji se gledaju,prvenstveno planete vladari prostora Ukrajine i Rusije.Onda postoje i karte tih država,tj mundane karte za osnivanja dvije države.I one se takođe gledaju,kao i karta početka sukoba.Ima daleko većih znalaca od mene za pitanja mundane astrologije pod čiju vladavinu potpada pitanje ovog sukoba,prvenstveno ćete naći o ovom na FB,stranica Astrološki dijalozi.Radi se o neuporedivo stručnijim licima od navedenog Petkovića.
Upravo te TransSturnovske planete najvise govore o globalnim ali i karmickim desavanjima, kojima covjek treba da se prilagodi, bilo da se radi o Urani u velikim poslovnim i intelektualnim sistemima kojima mora da se prilagodi, bilo da li moze da se uklopi u zasebnu neptonovsko umjetnicku, glamoroznu svjetsku scenu, ili da se putem svog Plutona u kojima su sadrzani geni dalekih predaka suprostavi politickim mocnicima.Naravno da ce oni koji imaju transSaturne na uglovima u karti, i to u slucaju da im tranSaturno ne rade lose aspekte na licne planete, mnogo prirodnije prihvatati te vrste neminovnosti.

Meni je npr Pluton egzaktno na Mcu u kvadratu sa licnim planetama u Jarcu u 1 polju, sa So, Me i Ma, i za moju siru porodicu sa oceve strane se moze reci da je tokom vremena bila aristokratska, sto naglasavaju i moji Saturn i Mjesec u Lavu, ali ja se zbog tog kvadrata borim protiv tih feudalno burzosakih mocnika , protiv svega onoga sto su mi preci bili, trazim tu klasnu jednakost, zalazem se za pravdu, istinu itd

Poslednja izmena:
Upravo te TransSturnovske planete najvise govore o globalnim ali i karmickim desavanjima, kojima covjek treba da se prilagodi, bilo da se radi o Urani u velikim poslovnim i intelektualnim sistemima kojima mora da se prilagodi, bilo da li moze da se uklopi u zasebnu neptonovsko umjetnicku, glamoroznu svjetsku scenu, ili da se putem svog Plutona u kojima su sadrzani geni dalekih predaka suprostavi politickim mocnicima.Naravno da ce oni koji imaju transSaturne na uglovima u karti, i to u slucaju da im tranSaturno ne rade lose aspekte na licne planete, mnogo prirodnije prihvatati te vrste neminovnosti.

Meni je npr Pluton egzaktno na Mcu u kvadratu sa licnim planetama u Jarcu u 1 polju, sa So, Me i Ma, i za moju siru porodicu sa oceve strane se moze reci da je tokom vremena bila aristokratska, sto naglasavaju i moji Saturn i Mjesec u Lavu, ali ja se zbog tog kvadrata borim protiv tih feudalno burzosakih mocnika , protiv svega onoga sto su mi preci bili, trazim tu klasnu jednakost, zalazem se za pravdu, istinu itd
Transsaturni su,zahvaljujući neupućenim i zlonamjernim ljudima, na izuzetno efikasan način doveli u zabludu mnoge ljude,tj ljubitelje astrologije.Načinjena je i ogromna šteta dotadašnjoj zvaničnoj astrologiji,onoj izvornoj koju danas zovemo tradicionalnom.
Neinteligentni (ili svjesno zlonamjerni mediji) doprinijeli su tomw da se ova pogrešna slika proširi na sve strane svijeta.Transsaturni treba da budu ono što jesu,a to znači treba da ostanu astronomska,a ne astrološka nebeska tijela.Za pravu astrologiju oni su uljezi,nekorisni i beznačajni.Sve za šta im je navodno dodijeljena vladavina već postoji.
Jer film nije obmana niti nikakav Neptun.Film je oblik umjetničkog stvaranja i kao takvim njim vlada Venera.Uran nije kompjuter,jer je kompjuter je običan uređaj na struju tj pokreće ga Mars kao vladar vatre ili električne energije.Ono što kompjuter radi je obrađivanje informacija a to je uloga Merkura.I na kraju,Pluton.Navodni vladar razaranja,uništavanja.Kao da prije njega u prirodi i kod čovjeka nije bilo takvih događaja.Pa razaranje je najobičnija odlika štetnih planeta, kako Marsa,tako i Saturna.
Ničeg novog pod suncem.Ali samo za one koji pokušaju da razumiju ove proste istine.

Poslednja izmena:
Transsaturni su,zahvaljujući neupućenim i zlonamjernim ljudima, na izuzetno efikasan način doveli u zabludu mnoge ljude,tj ljubitelje astrologije.Načinjena je i ogromna šteta dotadašnjoj zvaničnoj astrologiji,onoj izvornoj koju danas zovemo tradicionalnom.
Neinteligentni (ili svjesno zlonamjerni mediji) doprinijeli su tomw da se ova pogrešna slika proširi na sve strane svijeta.Transsaturni treba da budu ono što jesu,a to znači treba da ostanu astronomska,a ne astrološka nebeska tijela.Za pravu astrologiju oni su uljezi,nekorisni i beznačajni.Sve za šta im je navodno dodijeljena vladavina već postoji.
Jer film nije obmana niti nikakav Neptun.Film je oblik umjetničkog stvaranja i kao takvim njim vlada Venera.Uran nije kompjuter,jer je kompjuter je običan uređaj na struju tj pokreće ga Mars kao vladar vatre ili električne energije.Ono što kompjuter radi je obrađivanje informacija a to je uloga Merkura.I na kraju,Pluton.Navodni vladar razaranja,uništavanja.Kao da prije njega u prirodi i kod čovjeka nije bilo takvih događaja.Pa razaranje je najobičnija odlika štetnih planeta, kako Marsa,tako i Saturna.
Ničeg novog pod suncem.Ali samo za one koji pokušaju da razumiju ove proste istine.
TransSAturni su postojali i u ta davna srednjevijekovna vremena kada covjek nije znao za njih, sto ne znaci da i tada nisu " uticali" na svojstven nacin na covjeka, ali su se nekako " javili" i otkrili upravo u skladu sa simbolikom koju i predstavljaju.Uran je otkriven daleke 1781, odmah nakon francuske buroazske revolucije, sa krajem Feudalizma i prelaska u parlamentarnu demokratiju, pa zar to nije sve ono sto Uran i predstavlja, slobodu misljenja, revoluciju, borbu protiv tiranije, protiv feudalne aristokratije, tj onog preko Puta Lava kao " kralja", koji simbolizira autokratiju, ego, samovolju itd?
Zar Neptun nije otkriven 1864 godine, kada se pojavljuju prvi fotoaparati, prve fotografije,a kasnije i film? Zar Pluton nije otkriven 1930, u vrijeme velike svjetske kapitalisticke tj ekonomske depresije, u vrijeme porasta fasizma u Evropi koji je proizveo 2 svjetski rat i one dvije nuklerane bombe na Japan , u vrijeme porasta kriminala, Al Capona i kompanije, pa zar Pluton ne predstavlja potdragu za moci, kriminal, sive eminencije, atomsku bombu, radikalizam, bilo kakvu vrstu totalitarizma itd?
Vodeci se svojim zivotom upravo su mi te tranSaturnovske planete najnaglasenije, i jako ih osjetim, od Plutona na Mcu koji me je na polju karihere bacao na milion razlicitih strana, Neptuna na ascedentu koji je od mene nacinio cesto dekoncentrisanog sanjara, sto bi se reklo " u svom svijetu", te idealistu i Urana egzaltiranog u svom 11 prirodnom polju u sextilu sa Uranom, pa mastam o revoluciji, ljevicar sam ideoloski, borim se za istinu, pravdu, protiv truhle burzoazije ?

Srednjovekovna vremena nisu bila toliko davna, msm kako kome ali da.
Jel moguće da i dalje razglabate na temu moderne i tradicionalne astrologije? Jbt otišo sam u astral i vratio se nazad...i dalje iste priče. Tako da koliko god ti post bio divan za čitanje u neku drugu ruku bljak, low pool. Previse si u matrixu ili nisi? Hehehe
Za ostale, dostigao sam Virgo perfect form, konacno sam Sunce u Devici i prelepo je. Poz

TransSAturni su postojali i u ta davna srednjevijekovna vremena kada covjek nije znao za njih, sto ne znaci da i tada nisu " uticali" na svojstven nacin na covjeka, ali su se nekako " javili" i otkrili upravo u skladu sa simbolikom koju i predstavljaju.Uran je otkriven daleke 1781, odmah nakon francuske buroazske revolucije, sa krajem Feudalizma i prelaska u parlamentarnu demokratiju, pa zar to nije sve ono sto Uran i predstavlja, slobodu misljenja, revoluciju, borbu protiv tiranije, protiv feudalne aristokratije, tj onog preko Puta Lava kao " kralja", koji simbolizira autokratiju, ego, samovolju itd?
Zar Neptun nije otkriven 1864 godine, kada se pojavljuju prvi fotoaparati, prve fotografije,a kasnije i film? Zar Pluton nije otkriven 1930, u vrijeme velike svjetske kapitalisticke tj ekonomske depresije, u vrijeme porasta fasizma u Evropi koji je proizveo 2 svjetski rat i one dvije nuklerane bombe na Japan , u vrijeme porasta kriminala, Al Capona i kompanije, pa zar Pluton ne predstavlja potdragu za moci, kriminal, sive eminencije, atomsku bombu, radikalizam, bilo kakvu vrstu totalitarizma itd?
Vodeci se svojim zivotom upravo su mi te tranSaturnovske planete najnaglasenije, i jako ih osjetim, od Plutona na Mcu koji me je na polju karihere bacao na milion razlicitih strana, Neptuna na ascedentu koji je od mene nacinio cesto dekoncentrisanog sanjara, sto bi se reklo " u svom svijetu", te idealistu i Urana egzaltiranog u svom 11 prirodnom polju u sextilu sa Uranom, pa mastam o revoluciji, ljevicar sam ideoloski, borim se za istinu, pravdu, protiv truhle burzoazije ?
Sve si to tačno opisao. Samo nijesi postavio pitanje kako su tadašnji astrolozi, "neuki" za ova astronomska tijela,radili i napravili imena(i objavili knjige opisujući znanje koje stoji iza autoriteta), a koja stoje kao najčvršće stijene i dan danas.A nije baš malo vremena od Ptolomeja i Valensa(2.vijek),Retoriusa(4.vijek),Abu Mašara al Balkhija(8-9.vijek),Ibn Ezre(12.vijek),Sahla i Mashaalaha(10.vijek),Bonatija(13.vijek),Lilija(16-17.vijek) itd.
Kako ih tadašnji nepametni vladari,kraljevi,prinčevi,vojvode,(o običnom narodu da ne govorim) konsultovaše za razna pitanja a niko od njih nikad čuo za ove aktiviste Urana i ekipu?
Evo pitanje ne samo za tebe nego i ostale koji misle na ovu temu.

Sve si to tačno opisao. Samo nijesi postavio pitanje kako su tadašnji astrolozi, "neuki" za ova astronomska tijela,radili i napravili imena(i objavili knjige opisujući znanje koje stoji iza autoriteta), a koja stoje kao najčvršće stijene i dan danas.A nije baš malo vremena od Ptolomeja i Valensa(2.vijek),Retoriusa(4.vijek),Abu Mašara al Balkhija(8-9.vijek),Ibn Ezre(12.vijek),Sahla i Mashaalaha(10.vijek),Bonatija(13.vijek),Lilija(16-17.vijek) itd.
Kako ih tadašnji nepametni vladari,kraljevi,prinčevi,vojvode,(o običnom narodu da ne govorim) konsultovaše za razna pitanja a niko od njih nikad čuo za ove aktiviste Urana i ekipu?
Evo pitanje ne samo za tebe nego i ostale koji misle na ovu temu.
A dobro, koliko god se zanimali za istu ipak znamo da astrologija nije nauka koja u cijelosti moze da potvrdi sve svoje hipoteze, nego spada u grupu pseudonauka, i cinjenica da su se neki astrolozi za vrijeme srednjeg vijeka i dalje bavili astrologijom bez uticaja i znanja o postojanju transSaturna, ni po cemu ne naglasava da je rad tih tradicionalnih astrologa bio " ucinkovitiji" od astrologa danasnjice koji uvazavaju i postojanje tranSaturna.
Znamo da je npr jedan Johanes Kepler, inace Sunce u Jarcu, koji se smatra najsistematicnijim umom svih vremena( imao Uran0Merkur u Jarcu) kasnije priznao da je analizirajuci natalne karte mnogim plemicima tog vremena, zapravo rjesavao svoja materijalna i statusna pitanja.Covjek je bio ujedno i jedan od najvecih matematicara i fizicara ikada.
Licno mislim da simbolika transSAturna upravo svoju svrhu pronalaci za otkricima istim, i drustveno, kulturno, politickim procesima koja su isli uz njih.

Evo sad sam isao da kupim namirnice za danasnji rucak, i desilo mi se sto mi se redovno desava, da sam zaboravio pola stvari, da sasm kupio neke proizvode koji mi danas uopste ne trebaju, i da ce se desiti kao i inace da moram 3 puta da sidjem u samoposlugu da bi kupio sta treba :mrgreen: Zar to nije uticaj Neptuna na ascedentu u Strijelcu, gdje sam umnim zeljama, uvijek negdje daleko.Cesto me prijatelji " optuzuju" da ih nista ne slusam kada mi nesto pricaju, da djelujem odsutno, sto jeste najcesce slucaj, ali ne toliko koliko se njima cini, jer ipak pohvatam sve.Sve je to Neptun na ascedentu, kao i cinjenica da na fotografiji ne izgledam kao u zivo, totalno drugacije djelujem.

😅😅😅Neptun je to.
A možda i činjenica da nikakve sasvim jasne činjenice koje ti se predstave,poput ovih o dokazanoj uspješnosti astrologa pomenutih s moje strane jednostavno ne zavređuju pažnju nekog ko u svom natalu ima averziju Merkura i Mjeseca.Tako da vlasniku pomenute konfiguracije u karti možeš da predočavaš proste činjenice do mile volje,on će se uvijek držati svojih principa i od njih ne odstupa.Pitanjem na pitanje i razne tehnike izbjegavanja odgovora.😉
Volio bih da za ovo u vezi Keplera objaviš neki izvor informacije jer ne mogu da komentarišem samo navode.Jer,ako je i radio tako,radio je protiv sebe. Vrijeme je najbolji pokazatelj kvaliteta nečijih procjena i zato taktike manipulacija nemaju dug vijek.Otkriju se brzo i ne isplate se,prosto.

😅😅😅Neptun je to.
A možda i činjenica da nikakve sasvim jasne činjenice koje ti se predstave,poput ovih o dokazanoj uspješnosti astrologa pomenutih s moje strane jednostavno ne zavređuju pažnju nekog ko u svom natalu ima averziju Merkura i Mjeseca.Tako da vlasniku pomenute konfiguracije u karti možeš da predočavaš proste činjenice do mile volje,on će se uvijek držati svojih principa i od njih ne odstupa.Pitanjem na pitanje i razne tehnike izbjegavanja odgovora.😉
Volio bih da za ovo u vezi Keplera objaviš neki izvor informacije jer ne mogu da komentarišem samo navode.Jer,ako je i radio tako,radio je protiv sebe. Vrijeme je najbolji pokazatelj kvaliteta nečijih procjena i zato taktike manipulacija nemaju dug vijek.Otkriju se brzo i ne isplate se,prosto.
A ne trazim da iko odstupa od bilo cega, samo iznosim licna zapazanja.
Kepler nije radio protiv sebe, nego upravo da bi osigurao svoje materijalne ciljeve i siromastvo u kojem se nasao. pa kaze " Uprava škole je međutim bila zadovoljna njime. Govorili su da to nije njegova krivica, i dodijelili su mu dodatna predavanja - retoriku i čitanjeVirglija . Drugi dio njegovog posla svodio se uglavnom na "primijenjenu astronomiju", tj. astrologiju Morao je spremati godišnje horoskope i kalendare. Kepleru je to bilo zanimljivo, uostalom dobijao je i 20 forinti po horoskopu, što je tada bila pristojna suma. Sa prvim kalendarom/horoskopom je imao sreće; predvidio je dva događaja (koja su objektivno bila prilično izvjesna): Hoće li zima biti jaka i da će Turci napasti Austriju? Tako mu je "pokćerka astronomije", kako je zvao astrologiju, neočekivano donijela popularnost i donekle financijsku sigurnost."

Шалим се, нема то везе са тобом. Форум је излизан медиј за комуникацију и ми матори чланови полако се љуштимо као кожа, слој по слој.
Наравно, остане понеки младеж који пркоси времену... као Пинокио у кратким панталоницама.

Ako PePe Le Smor stvarno bude patentirao u Vučićevim ministarstvima ovu ideju da možeš da odživiš sledeću "reinkarnaciju" u prošlosti,ovim putem molim da NJEGA ne vraćaju ni slučajno u neke ranije vjekove.
Imam utisak da bi veoma zagadio onu astrologiju koja jeste prava,a koja je radila kao sat dok je PePe-u slični nijesu "reformisali".To je bila funkcionalna astrologija za razliku od njegove reciklažno-kontejnerske astrologije komunalnih usluga.A koja je poprilično isplativa za njega koliko čujem.Znači,njega nikako u ranije vjekove,posebno srednji i u Evropu,upravo baš radi njegove kože.Jer završio bi na nekoj lomači tog doba ako im tamo donese ovakvu priču.

Zanimljiva tema za razmišljanje...
Bila bi zanimljiva da ovaj covjek poznaje ljudsku anatomiju i cinjenicu da svijest o postojanju dolazi iz atoma mozga i da taj mozak nakon bioloske smrti covjeka takodjr umire, nestaje, i da kosturovi koje nalazimo od prije nekoliko stotina i hiljada godina predstavljaju zaista neke ljude koji su nekada zivjeli, i da ti ljudi nikako ne mogu da budu "Mi", ako bi se vec u nekoj sljedecoj reinkarnaciji rodili u proslosti.

Bila bi zanimljiva da ovaj covjek poznaje ljudsku anatomiju i cinjenicu da svijest o postojanju dolazi iz atoma mozga i da taj mozak nakon bioloske smrti covjeka takodjr umire, nestaje, i da kosturovi koje nalazimo od prije nekoliko stotina i hiljada godina predstavljaju zaista neke ljude koji su nekada zivjeli, i da ti ljudi nikako ne mogu da budu "Mi", ako bi se vec u nekoj sljedecoj reinkarnaciji rodili u proslosti.
Pravi Jarcevski racionalni stav :mrgreen: tovarišč Čelični
Inače se ne inkarnira cela duša već samo deo suštine
Ipak smo svi u svakom rođenju unikatne individue

Pravi Jarcevski racionalni stav :mrgreen: tovarišč Čelični
Inače se ne inkarnira cela duša već samo deo suštine
Ipak smo svi u svakom rođenju unikatne individue
Imas li ti neke dokaze o tome?:mrgreen:

Razmisljao sam ja o biocentrizmu dok jos nije bio definisan kao takav, sa nekih 12,13 godina, o cinjenici da je ljudska svijest kao oblik energije tvorac Univerzuma a ne obrnuto, da sve sto se desava jeste u skladu sa nasom individualnom spoznajom o bitku, bez koje ne postiji nista, kao sto nije postojalo ni prije nego sto smo rodjeni, te ako smo jednom "probudjeni" a ne znamo nista sem onoga sto znamo, onda nije moguce ni da n umremo, tj da nasa svijest zavrsi putovanje, jer i u fizici ucimo zakon o " odrzanju energije" koji kaze da " Energija u zatvorenom sustavu nema svoj pocetak i kraj, ona je konstanta u vremenu u prostoru",a nasa dusa je oblik energije, kazu teska 21 gram, ali energija ne moze egistirati bez materije, a dok god postoiji materija vrijeme i prostor bi bili aktuelni, sto znaci da ovaj laze da vrijeme ne postoji ;)

Ipak razgovaras sa covjekom koji je rodjen u istom znaku kao Njutn , Kepler ili Nostradamus :mrgreen:

Back