- Poruka
- 16.577
Trenutno mi je čistiji vazduh ovde nego tamoI ovde mi se nešto ne ulazi,ebi ga!
Al hvala za kafu![]()
Naidje neki dođoš i umisli da je popio svu pamet sveta iz oblasti koja ga zanima pa prosipa nama šta i kako treba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno mi je čistiji vazduh ovde nego tamoI ovde mi se nešto ne ulazi,ebi ga!
Al hvala za kafu![]()
Veruj mi nijeTrenutno mi je čistiji vazduh nego tamo
Једном, када се Ната тек родила имали смо пријатно ћаскање.Pokušao sam relativno skoro da nacrtam kartu koristeći metodu kompasa i Sunca i Meseca, kao prvi astrolozi Sumera.Uspešan, sa odstupanjima do 10° uglavnom kod kuća, nisam siguran šta definiše veličinu kuće. Inače ceo trip prati senzacija kao da si svedok svake rektifikacije koja se desila. xD
Astrologija mi je definitivno za Vodolije i Device šljaka. Što je negde višeg i srednjeg ranka alat kako za koga. Povraća mi se i od jednih i od drugih. Zgnječio bi ih poput komarca.
Trumane sve ono što sam ti pričao za dizajn i ostalo sam ostvario, iskidao usput kao akt mog učešća. Vidiš ja sam oduvek bio oportunista, a ti persimista. Moj san živi, a tvoj?
A gospodja Agata mi jedina pomalo nedostaje, iako me nikad nisi priznavala a pala si takođe na mojim testovima. To nikada nije bilo bitno.
N3Wz jesi li živ? Inače uradio mi je tumačenje koje sam video posle x meseci kad su se stvari zapravo desile. Možda najpreciznije do sad i hvala ti puno!
Drago mi je što si uspeo sa dizajnom!Trumane sve ono što sam ti pričao za dizajn i ostalo sam ostvario, iskidao usput kao akt mog učešća. Vidiš ja sam oduvek bio oportunista, a ti persimista. Moj san živi, a tvoj?
Samo jedna osoba bi mi poslala ovakvu poruku, mogu da je prepoznam u milion žena.Једном, када се Ната тек родила имали смо пријатно ћаскање.
Одавно нисам видела да пишеш. Само да те поздравим.![]()
ЈамачноSamo jedna osoba bi mi poslala ovakvu poruku, mogu da je prepoznam u milion žena.
Nadam se da si u skladu sa sobom, a quadrifoglio verde ću poneti ako smem? Plizzz
Ne znam ne sećam se tvoje karte. Sećam se da je bila previše vazdušna za moj ukus, sa tu i tamo ponekom vatreno-vodenom inicijacijicom.Drago mi je što si uspeo sa dizajnom!
A što se tiče mog pesimizma...takav mi je horoskop.
I javi se nekad!
Jeste, ima dosta vazduha.Ne znam ne sećam se tvoje karte. Sećam se da je bila previše vazdušna za moj ukus, sa tu i tamo ponekom vatreno-vodenom inicijacijicom.
Na nivou potencijala oprutunista je jaci od persimiste. To je ono što je bitno!
ha ha ha
Svaka karta može da se otključa iz svesti, prateći putokaze upisane u zvezdama. Do sada bi trebao to dobro da znaš...
Meni jedan viski, ja sam američki čovek.Kakvi ste mi zvezdani ljudi?
Ajde dok sam ja u kafani sve na moj racun ide,sta ko pije?
Nina ti mi delujes kao da si ljubitelj vina![]()
Viski za ovog covekaMeni jedan viski, ja sam američki čovek.
Prošao fino. Malo grad, malo net. Sutra sajam knjiga.Viski za ovog coveka
Reci Trumane kakav si mi,kako prosao dan?
Imas u planu sta ces kupiti?Prošao fino. Malo grad, malo net. Sutra sajam knjiga.
Ne, prepuštam Proviđenju da me vodi.Imas u planu sta ces kupiti?
Aaa tako je najbolje,mozda tamo upoznas i neku lepu devojkuNe, prepuštam Proviđenju da me vodi.
Privatne teme nisu za javnost.Aaa tako je najbolje,mozda tamo upoznas i neku lepu devojku
Nisi ozenjen?
Aha,opusteno,evo i pice nam dolaziPrivatne teme nisu za javnost.
Drago mi je ako ti karma daje.Aha,opusteno,evo i pice nam dolazi
Uvek viski a?
Sto sam jednu slatkicu upoznao u martu na novosadskom sajmu knjiga,blizancica![]()
Stelijumski Jarac,malo sta mi se da,moram da uzmemDrago mi je ako ti karma daje.
Nije uvek viski ali jeste najbolji.