- Poruka
- 112.215
Nisam ni luda ni glupa da ubeđujem Jarca u nešto, sem ako nisam primoranaImas li ti neke dokaze o tome?
Razmisljao sam ja o biocentrizmu dok jos nije bio definisan kao takav, sa nekih 12,13 godina, o cinjenici da je ljudska svijest kao oblik energije tvorac Univerzuma a ne obrnuto, da sve sto se desava jeste u skladu sa nasom individualnom spoznajom o bitku, bez koje ne postiji nista, kao sto nije postojalo ni prije nego sto smo rodjeni, te ako smo jednom "probudjeni" a ne znamo nista sem onoga sto znamo, onda nije moguce ni da n umremo, tj da nasa svijest zavrsi putovanje, jer i u fizici ucimo zakon o " odrzanju energije" koji kaze da " Energija u zatvorenom sustavu nema svoj pocetak i kraj, ona je konstanta u vremenu u prostoru",a nasa dusa je oblik energije, kazu teska 21 gram, ali energija ne moze egistirati bez materije, a dok god postoiji materija vrijeme i prostor bi bili aktuelni, sto znaci da ovaj laze da vrijeme ne postoji
Ipak razgovaras sa covjekom koji je rodjen u istom znaku kao Njutn , Kepler ili Nostradamus![]()
Imam dokaze al ne verujem da ćeš ih prihvatiti
Mada ja prihvatam istočnjački termin pojma " duša"
Nije isti kao naš hrišćansko zapadnjački