Truman
Elita
- Poruka
- 23.989
Pa i ja sam bio na moru van Srbije, ali brzo prođe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni je bljesnuo Tajland kad si pomenuo da bi voleo negde da odešI dalje maštam o Tajlandu.Videćemo šta će prvo ići.
e čula sam da je tamo prelepo!Znači itekako.
Ja bila na odmoru na Pčinji, kupala se i sunčala, i bilo mi je super... skoro pa kao na moru da sam bila.
Jbg moramo da se prilagodimo nekako ovome.
bio si suviše kratko da bi se u potpunosti resetovaoPa i ja sam bio na moru van Srbije, ali brzo prođe.![]()
Jao jeste, baš je onako za reset mozga i priroda je prilično netaknuta.e čula sam da je tamo prelepo!
), nema čak ni prodavnica već mora da se ide u nabavku u susedno mesto.to je baš mesto moćiJao jeste, baš je onako za reset mozga i priroda je prilično netaknuta.
Tu gde sam ja bila ima možda dvadesetak vikendica, nema puno ljudi i nema turista (samim tim nema ni korone), nema čak ni prodavnica već mora da se ide u nabavku u susedno mesto.
ne faliŠta fali Srbiji?Da čujem mišljenja
![]()
zbog pomenutih budala koji kradu je takoMeni u Srbiji najviše smeta infrastruktura. Šta god pogledam trulo, ulazi stari nikakvi, zgrade se raspadaju ulice kao oranice...Samo me to izluđuje...

ono je najstrašnija skalamerija koju od Rusa nisam očekivalaSaće Nemanjić da ti gleda na gajbu![]()
metak čelo 1000 reči govoriSalomoon, ti si beše nešto spominjao jednom Vesića...da bi s njim mogao da pronađeš zajednički jezik.
Msm da je to čudo nakaradnije od svih ovih rekonstrikcija zajedno.ono je najstrašnija skalamerija koju od Rusa nisam očekivala