Planetarijum

Ja na žalost SVE koje lično poznajem da su pobrljavili sa TZ, a znam ih dosta su vrlo obrazovani, lekari, istoričari, inžinjeri,mistici....
I inteligentni
Zato mislim da je bolest
Pošto ne gledam te emisije, znam samo ove iz svoje okoline čijoj sam nekadašnjoj inteligenciji godinama svedočila
E sad, masa svašta guta ali nije poteklo od njih nego od ovih nekad umnih ljudi
Pitam se...šta je uzrok. Rađeno je jedno istraživanje koje pokazuje da ljudi veruju u t.z. da bi osećali da znaju više od drugih. Ali da li to sve objašnjava? Jer ipak, treba biti poprilično ćaknut pa verovati u sve te stvari.

Pitam se...šta je uzrok. Rađeno je jedno istraživanje koje pokazuje da ljudi veruju u t.z. da bi osećali da znaju više od drugih. Ali da li to sve objašnjava? Jer ipak, treba biti poprilično ćaknut pa verovati u sve te stvari.
Moja teorija je da je ljudima potrebna nova religija
Ove stare avramovske su anahrone i smorile su ih
Pa vidiš sa kojim fanatizmom smaraju - pravi verski zanos

Pa i hriscani su videli i bili kontaktirani xD i budisti i muslimani...to se svugde navodno desava.

Slazem se potrebna je nova religija

Na 50km visine atmosfera je kao na zemlji
Ne mislim na vanzemaljce nego na TZ frikove
Oni svoj konglomerat gluposti svakodnevno apdejtuju novim idiotlucima i sintetišu i boga (jedan mamlaz odavde je tvrdio da je Eden laboratorija) i kreacioniste i nacionalizam i budibogsnama šta sve
Sad tvrde da nema ni gravitacije a i da dinosaurusi nisu postojali

Back