Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Izuzetno sposoban.Mora da je neki sposoban mladićTako je bilo i u firmi u kojoj sam ja radio. Jeste, strašne su to stvari...

Msm i to uvlačenje i gaženje su neka veština ipak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izuzetno sposoban.Mora da je neki sposoban mladićTako je bilo i u firmi u kojoj sam ja radio. Jeste, strašne su to stvari...
I ja bih, al mi tu i nisu neke pare.Ja sam za toplije krajeve, Italija barem.![]()
Upravo.Grejaće te novac![]()
Ja ko lopata!od jutros sam u nekom romantik raspolozenju pa nesto razmišljam
..da li ste romanticni
Bio sam kao mlađi ( do srednjih dvadesetih posebno ). Više ne. Ne radi me romantika.od jutros sam u nekom romantik raspolozenju pa nesto razmišljam
..da li ste romanticni
Ahahah, sjajno poređenje.Ja ko lopata!
Tako me muž zove kad se pomene romantikaAhahah, sjajno poređenje.
I ja se mogu svrstati u lopate.![]()
Ja ko grabuljaJa ko lopata!
Italija uvekJa sam za toplije krajeve, Italija barem.![]()
ja posebnoCim pominjete lopate, grabulje i ostale bastenske alatke za cvece ipak ste vi romantici u duši
I ovaj moj se sprema za Jokića Vodolijuparapsiholozi, hoće li mi Denver noćas pobediti ili ću tužan ići na spavanje?
Pa idu ti bolje nego meniNi meni ne idu nikako. Jedino što sam jednom sanjao da kako Bogdan Bogdanović sipa trojka. Ustanem ujutru i tokom noći on imao meč gde se nadavao trojki.![]()
Nocas sam sanjala da sam hedirala u remiju ..valjda hocu veceras. Jedino što sam jednom sanjao da kako Bogdan Bogdanović sipa trojka. Ustanem ujutru i tokom noći on imao meč gde se nadavao trojki.![]()