Truman
Elita
- Poruka
- 23.993
Јесте мало тужно. Ја се пре пар минута чуо с Тешом. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Youtube ikona!Pa ko je Tesa?

Kontaktisao sam ga jer hoću da radim u Kini gde je on već bio pa mi je dao kontakt na koji sam se prijavio. Sad čekam odgovor. I on hoće opet tamo, samo kad otvore granice.O cemu ste pricali?![]()
Dao mi email na koji sam poslao CV isl. Da, to je neki lik koji posreduje pri zapošljavanju u Kini ako sam dobro razumeo. Preko njega je i TT otišao.Kontakt za sta, kakva je procedura
U smislu nekog da te zaposli tamo ili?
Jedino ako prsnem s mozgom i krenem da trabunjam o čipovanim vakcinama i zlatnoj milijardi...kakve dileje tu sve gostuju bože me sačuvaj. Ranije je i bilo pametnih i normalnih, sad samo likovi s dna kace. Valjda su videli da se to najviše gleda.Znaci da ocekujemo gostovanje u balkan info![]()
Stvarno jesiMeni je balkan info cool i trash u isto vreme. Ne pratim vise, preveliki sam level za ezoterija goste
Nije fora, stvarno jesam.![]()
ovo jeste malo bajata tema ali mozda nije lose da se procitaVrlo rado, ako ovo ne uspe. Ali problem je što za Kinu nije baš tako lako naći kontakt. Moraću da se raspitam na više strana gde i kako.
Da, baš je poludeoDotični je izgubio kontakt s realnošću kao i mnogi drugi. Mislim da je to posledica slobode interneta gde svašta suludo mogu da pročitaju. I onda dođe do izražaja njihov nedostatak osećaja za realnost.
Peđa to ne radi zbog paraPa i to, mada i ne prodaje pricu dosadni svet znanja, nego takve sokantne teorije zavera. Privuces glupo, uzmes pare i lagano...