Planetarijum

Menjaju se ljudi. Razni su razlozi...svi oni gledaju da naprave neku svoju pricu propracenu novcem...Na primer on ako stvori bazu fanova ima ljude koji ce da kupe novu knjigu. Show biznis na balkanski nacin
Veruj mi,od ravnozemljaša je samo onaj užasni Ajk uzeo pare
Velika večina ostalih iz sekte vodi čisto ludilo i imaginarna borba protiv globalizma u kog su strpali reptile jer sve to od njih potiče

Nisu samo ravnozemljaši gosti Balkan Infa. Imaš i antivaksere i anti5gmrežaše, i likove koji laprdaju o svetskim satanistima koji jedu malu decu. To je ceo galamatijus ludaka. :D
Aaaa sve je to isto
Napravili su sintezu
Reptili došli sa Niburua i globalisti su njihove sluge ili čak sami oni zamaskirani
Dakle reptili su stvorili globaliste koji jedu decu i ubacuju čipove sa vakcinama koji sadrže one crne konce nepoznatog sastava a oni če se multiplikovati i od nas stvoriti robove kiborge
5 g mreža koju su naravno globoreptili stvorili, širi nepostojeću koronu (kakav paradoks) da bi nas čipovali

Nisu samo ravnozemljaši gosti Balkan Infa. Imaš i antivaksere i anti5gmrežaše, i likove koji laprdaju o svetskim satanistima koji jedu malu decu. To je ceo galamatijus ludaka. :D
Inače sam fb frenda aurovidca pitao za Ajka, kaže da je totalno lud.
Da je lud se vidi i bez aure
Ali nije baš toliko lud jer je dobro unovčio ona trabunjanja
A i slavan je postao

Bila je ona zanimljiva vest skoro da je upao neki brod oblika cigarete i duzine 160m u solarni sistem. Navodno nisu mogli da ga presretnu jer je bio prebrz, spekulishe se da je neka olupina od broda koja je u slobodnom padu svemirom duze vreme.

Mislim da je taj procenat inteligentnih i obrazovanih koji veruju u te gluposti ipak dosta manji.
Ja na žalost SVE koje lično poznajem da su pobrljavili sa TZ, a znam ih dosta su vrlo obrazovani, lekari, istoričari, inžinjeri,mistici....
I inteligentni
Zato mislim da je bolest
Pošto ne gledam te emisije, znam samo ove iz svoje okoline čijoj sam nekadašnjoj inteligenciji godinama svedočila
E sad, masa svašta guta ali nije poteklo od njih nego od ovih nekad umnih ljudi

Al baš da imaju brodove u obliku cigare i da prolaze blizu nas od tolike beskonačnosti...sumnjam.

latest

Back