SalomooN
Ističe se
- Poruka
- 2.071
Menjaju se ljudi. Razni su razlozi...svi oni gledaju da naprave neku svoju pricu propracenu novcem...Na primer on ako stvori bazu fanova ima ljude koji ce da kupe novu knjigu. Show biznis na balkanski nacin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kad pijem alkohol što je retko poslednjih godina, pijem samo viskiPijuckam viski od ovde ćaskam s vama, baš mi prija. Popravlja raspoloženje.
Velja Abramović je pričao da je i Tesla pio samo viski od alkohola. Tvrdio da je zdrav.Ja kad pijem alkohol što je retko poslednjih godina, pijem samo viski
Em popravlja raspoloženje, em ostavlja bistru glavu
Veruj mi,od ravnozemljaša je samo onaj užasni Ajk uzeo pareMenjaju se ljudi. Razni su razlozi...svi oni gledaju da naprave neku svoju pricu propracenu novcem...Na primer on ako stvori bazu fanova ima ljude koji ce da kupe novu knjigu. Show biznis na balkanski nacin
Kvalitetan alkohol u razumnim količinama i jeste zdravVelja Abramović je pričao da je i Tesla pio samo viski od alkohola. Tvrdio da je zdrav.

Aaaa sve je to istoNisu samo ravnozemljaši gosti Balkan Infa. Imaš i antivaksere i anti5gmrežaše, i likove koji laprdaju o svetskim satanistima koji jedu malu decu. To je ceo galamatijus ludaka.![]()
Da je lud se vidi i bez aureNisu samo ravnozemljaši gosti Balkan Infa. Imaš i antivaksere i anti5gmrežaše, i likove koji laprdaju o svetskim satanistima koji jedu malu decu. To je ceo galamatijus ludaka.
Inače sam fb frenda aurovidca pitao za Ajka, kaže da je totalno lud.
NisamJeste videli sto Mask krece sa cipovanjem mozga, vruca vest.
Što je najcrnje, 90% inficiranih TZ, je vrlo inteligentno i obrazovanoSamo se pitam...da li TT veruje u sve te stvari. S jedne strane je dobroćudan momak, takav utisak je ostavio preko telefona, a s druge postoje određene sumnje u njegovu inteligenciju.

Mislim da je taj procenat inteligentnih i obrazovanih koji veruju u te gluposti ipak dosta manji.Što je najcrnje, 90% inficiranih TZ, je vrlo inteligentno i obrazovano
Zna boleštuga šta napada pošto se hrani mozgom
Pazi, ja ne isključujem druge oblike egzistencije u univerzumuBila je ona zanimljiva vest skoro da je upao neki brod oblika cigarete i duzine 160m u solarni sistem. Navodno nisu mogli da ga presretnu jer je bio prebrz, spekulishe se da je neka olupina od broda koja je u slobodnom padu svemirom duze vreme.
Al baš da imaju brodove u obliku cigare i da prolaze blizu nas od tolike beskonačnosti...sumnjam.Pazi, ja ne isključujem druge oblike egzistencije u univerzumu
Ja na žalost SVE koje lično poznajem da su pobrljavili sa TZ, a znam ih dosta su vrlo obrazovani, lekari, istoričari, inžinjeri,mistici....Mislim da je taj procenat inteligentnih i obrazovanih koji veruju u te gluposti ipak dosta manji.
Al baš da imaju brodove u obliku cigare i da prolaze blizu nas od tolike beskonačnosti...sumnjam.