Planeta X-Nibiru

Ne znam koliko ste upoznati ali napravicu kratak uvod o onome sto ja znam tj sto osam procitao ili cuo. Dakle legendarna planeta X je planeta koja se po misljenju mnogih naucnika nalazi iza plutona dakle kao najudaljenija planeta ali da njena orbita prodire u pojas asteroida(za ovo nisam bas najsigurniji)....Iz pticije perspektive ovako:
MAINORBIT.JPG

nibiru2.gif

solutionsolarsystem.jpg
Inace ovu sliku bas nisam ukapirao i bilo bi mi drago kad bi neko malo bolje orijtenisan u svemiru od mene mogao da objasni!

4300.nibiru.gif

Inace po misljenju mnogih (Einstain, Nostradamus .....) ova planeta bice odgovorna za smak sveta koji ce se dogoditi 21.12.2012 :confused: U sta bas i ne verujem...
Ne zelim ovu temu da vezujem za smak sveta, odmah da razjasnim zelim malo vise da se diskusija baci na planetu kao planetu, sta ,gde, kako, zasto!?
Pa izvolite....

Samo oni koji ce reci Ma dajj samo da bi povecali broj postova neka zaobidju temu u najsirem mogucem luku, hvala!

:think:

Prikladnije bi bilo da zaobidju u najduzoj orbiti

Ne znam koliko ste upoznati ali napravicu kratak uvod o onome sto ja znam tj sto osam procitao ili cuo. Dakle legendarna planeta X je planeta koja se po misljenju mnogih naucnika nalazi iza plutona dakle kao najudaljenija planeta ali da njena orbita prodire u pojas asteroida(za ovo nisam bas najsigurniji)....Iz pticije perspektive ovako:
solutionsolarsystem.jpg
Inace ovu sliku bas nisam ukapirao i bilo bi mi drago kad bi neko malo bolje orijtenisan u svemiru od mene mogao da objasni
Inace po misljenju mnogih (Einstain, Nostradamus .....) ova planeta bice odgovorna za smak sveta koji ce se dogoditi 21.12.2012 :confused: U sta bas i ne verujem...
Ne zelim ovu temu da vezujem za smak sveta, odmah da razjasnim zelim malo vise da se diskusija baci na planetu kao planetu, sta ,gde, kako, zasto!?
Pa izvolite....
Samo oni koji ce reci Ma dajj samo da bi povecali broj postova neka zaobidju temu u najsirem mogucem luku, hvala!
Ниси је укапирао јер нико ко има макар мало мозга и представу о гравитацији не може ни да је укапира.
Напросто путања је приказана тако да се затвара(одлазећи профил) ПРЕ сунца које ЈЕСТЕ центар једне од жижа елипсе по којима се крећу небеска тела.
Исправна путања обухватала би унутар себе и Сунце!
Тако да слика је ... Халуцинација... И ништа друго осим халуцинације!

Ниси је укапирао јер нико ко има макар мало мозга и представу о гравитацији не може ни да је укапира.
Напросто путања је приказана тако да се затвара(одлазећи профил) ПРЕ сунца које ЈЕСТЕ центар једне од жижа елипсе по којима се крећу небеска тела.
Исправна путања обухватала би унутар себе и Сунце!
Тако да слика је ... Халуцинација... И ништа друго осим халуцинације!
Apsolutno se slazem. Oko cega ovo telo orbitira? Oko Duska Dugouska?

https://galaksijanova.rs/planeta-nibiru-postoji/
https://www.rts.rs/page/magazine/sr.../gigantska-deveta-planeta-zaista-postoji.html
Naučnici sa Kalifornijskog tehnološkog instituta tvrde da imaju nove dokaze o postojanju misteriozne devete planete na ivici našeg Solarnog sistema!
Ledeni džin, navodno, vreba iz mraka sa ivice sistema, daleko iza Plutona.
U članku koji su danas objavili u Astronomskom žurnalu (Astronomical Journal), planetu koju su jednostavno nazvali „Planeta devet“ opisuju kao pet do deset puta veću od Zemlje.
Oni su njeno postojanje utvrdili na osnovu kretanja nedavno otkrivenih patuljastih planeta i drugih malih objekata u spoljašnjem Sunčevom sistemu.
Ta manja tela imaju orbite koje su pod uticajem gravitacije skrivene planete – „masivnog perturbera“.

MAINORBIT.JPG

nibiru2.gif

solutionsolarsystem.jpg
Inace ovu sliku bas nisam ukapirao i bilo bi mi drago kad bi neko malo bolje orijtenisan u svemiru od mene mogao da objasni!

4300.nibiru.gif

Pa izvolite....

da brate, nesto bi ti rekao veoma ruzno, ali to je zakonom zabranjeno bar ovde na forumu... :) 😂

Где је сада планета Нибиру: удаљеност до Земље у марту 2020. године названа је критичном
https://www.ptoday.ru/blog/gde-seyc...e-do-zemli-v-marte-2020-nazvali-kriticheskim/
Пре пет година астрофизичар Дамир Демин имао је прилику да посети одељење Министарства одбране и тамо је успео да утврди да наш соларни систем садржи додатни свемирски елемент. Касније се испоставило да је то планета која се креће ка Земљи, и према његовим прорачунима било је јасно да ће небеско тело доћи до циља своје руте до 2020. године.

Poslednja izmena:
Где је сада планета Нибиру: удаљеност до Земље у марту 2020. године названа је критичном
https://www.ptoday.ru/blog/gde-seyc...e-do-zemli-v-marte-2020-nazvali-kriticheskim/
Пре пет година астрофизичар Дамир Демин имао је прилику да посети одељење Министарства одбране и тамо је успео да утврди да наш соларни систем садржи додатни свемирски елемент. Касније се испоставило да је то планета која се креће ка Земљи, и према његовим прорачунима било је јасно да ће небеско тело доћи до циља своје руте до 2020. године.

Мени је ово упало у око...

Ученые из Уссурийска Приморского края дали свой комментарий касательно Нибиру, и у них сложился немного иной прогноз по поводу столкновения ее и Земли. Конечно, они уверены, что конец света уже на подходе, но случится это не в 2020, а в 2021 году.

MAINORBIT.JPG

nibiru2.gif

Pa izvolite....

Teško da su Nostradamus i Ajnštajn mislili da će se smak sveta desiti 2012.
Pogotovo ovaj prvi, kada se nije ni znalo za taj navodni datum.

Nibiru i nije planeta, nego mala zvezda, sa svojim planetnim sistemom.

Back