islandjanin
Aktivan član
- Poruka
- 1.775
Neko te je zajeebao, nema Boga....
Нажалост, шта да ти кажем, али дебело си "у криву"...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko te je zajeebao, nema Boga....
A bliži se i letoБлижи се повратак Исуса Христа! Ближи се узнесење Његове Цркве!
Ne znam koliko ste upoznati ali napravicu kratak uvod o onome sto ja znam tj sto osam procitao ili cuo. Dakle legendarna planeta X je planeta koja se po misljenju mnogih naucnika nalazi iza plutona dakle kao najudaljenija planeta ali da njena orbita prodire u pojas asteroida(za ovo nisam bas najsigurniji)....Iz pticije perspektive ovako:
Inace ovu sliku bas nisam ukapirao i bilo bi mi drago kad bi neko malo bolje orijtenisan u svemiru od mene mogao da objasni!
Inace po misljenju mnogih (Einstain, Nostradamus .....) ova planeta bice odgovorna za smak sveta koji ce se dogoditi 21.12.2012 U sta bas i ne verujem...
Ne zelim ovu temu da vezujem za smak sveta, odmah da razjasnim zelim malo vise da se diskusija baci na planetu kao planetu, sta ,gde, kako, zasto!?
Pa izvolite....
Samo oni koji ce reci Ma dajj samo da bi povecali broj postova neka zaobidju temu u najsirem mogucem luku, hvala!
Ниси је укапирао јер нико ко има макар мало мозга и представу о гравитацији не може ни да је укапира.Ne znam koliko ste upoznati ali napravicu kratak uvod o onome sto ja znam tj sto osam procitao ili cuo. Dakle legendarna planeta X je planeta koja se po misljenju mnogih naucnika nalazi iza plutona dakle kao najudaljenija planeta ali da njena orbita prodire u pojas asteroida(za ovo nisam bas najsigurniji)....Iz pticije perspektive ovako:
Inace ovu sliku bas nisam ukapirao i bilo bi mi drago kad bi neko malo bolje orijtenisan u svemiru od mene mogao da objasni
Inace po misljenju mnogih (Einstain, Nostradamus .....) ova planeta bice odgovorna za smak sveta koji ce se dogoditi 21.12.2012 U sta bas i ne verujem...
Ne zelim ovu temu da vezujem za smak sveta, odmah da razjasnim zelim malo vise da se diskusija baci na planetu kao planetu, sta ,gde, kako, zasto!?
Pa izvolite....
Samo oni koji ce reci Ma dajj samo da bi povecali broj postova neka zaobidju temu u najsirem mogucem luku, hvala!
Apsolutno se slazem. Oko cega ovo telo orbitira? Oko Duska Dugouska?Ниси је укапирао јер нико ко има макар мало мозга и представу о гравитацији не може ни да је укапира.
Напросто путања је приказана тако да се затвара(одлазећи профил) ПРЕ сунца које ЈЕСТЕ центар једне од жижа елипсе по којима се крећу небеска тела.
Исправна путања обухватала би унутар себе и Сунце!
Тако да слика је ... Халуцинација... И ништа друго осим халуцинације!
Oni su njeno postojanje utvrdili na osnovu kretanja nedavno otkrivenih patuljastih planeta i drugih malih objekata u spoljašnjem Sunčevom sistemu.
Ta manja tela imaju orbite koje su pod uticajem gravitacije skrivene planete – „masivnog perturbera“.
da brate, nesto bi ti rekao veoma ruzno, ali to je zakonom zabranjeno bar ovde na forumu...Ne znam koliko ste upoznati ali napravicu kratak uvod o onome sto ja znam tj sto osam procitao ili cuo. Dakle legendarna planeta X je planeta koja se po misljenju mnogih naucnika nalazi iza plutona dakle kao najudaljenija planeta ali da njena orbita prodire u pojas asteroida(za ovo nisam bas najsigurniji)....Iz pticije perspektive ovako:
Inace ovu sliku bas nisam ukapirao i bilo bi mi drago kad bi neko malo bolje orijtenisan u svemiru od mene mogao da objasni!
Pa izvolite....
Где је сада планета Нибиру: удаљеност до Земље у марту 2020. године названа је критичном
https://www.ptoday.ru/blog/gde-seyc...e-do-zemli-v-marte-2020-nazvali-kriticheskim/
Пре пет година астрофизичар Дамир Демин имао је прилику да посети одељење Министарства одбране и тамо је успео да утврди да наш соларни систем садржи додатни свемирски елемент. Касније се испоставило да је то планета која се креће ка Земљи, и према његовим прорачунима било је јасно да ће небеско тело доћи до циља своје руте до 2020. године.
Ne znam koliko ste upoznati ali napravicu kratak uvod o onome sto ja znam tj sto osam procitao ili cuo. Dakle legendarna planeta X je planeta koja se po misljenju mnogih naucnika nalazi iza plutona dakle kao najudaljenija planeta ali da njena orbita prodire u pojas asteroida(za ovo nisam bas najsigurniji)....Iz pticije perspektive ovako:
Pa izvolite....