Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Ne znam koliko ste upoznati ali napravicu kratak uvod o onome sto ja znam tj sto osam procitao ili cuo. Dakle legendarna planeta X je planeta koja se po misljenju mnogih naucnika nalazi iza plutona dakle kao najudaljenija planeta ali da njena orbita prodire u pojas asteroida(za ovo nisam bas najsigurniji)....Iz pticije perspektive ovako:
Inace ovu sliku bas nisam ukapirao i bilo bi mi drago kad bi neko malo bolje orijtenisan u svemiru od mene mogao da objasni!
Inace po misljenju mnogih (Einstain, Nostradamus .....) ova planeta bice odgovorna za smak sveta koji ce se dogoditi 21.12.2012 U sta bas i ne verujem...
Ne zelim ovu temu da vezujem za smak sveta, odmah da razjasnim zelim malo vise da se diskusija baci na planetu kao planetu, sta ,gde, kako, zasto!?
Pa izvolite....
Samo oni koji ce reci Ma dajj samo da bi povecali broj postova neka zaobidju temu u najsirem mogucem luku, hvala!
Inace po misljenju mnogih (Einstain, Nostradamus .....) ova planeta bice odgovorna za smak sveta koji ce se dogoditi 21.12.2012 U sta bas i ne verujem...
Ne zelim ovu temu da vezujem za smak sveta, odmah da razjasnim zelim malo vise da se diskusija baci na planetu kao planetu, sta ,gde, kako, zasto!?
Pa izvolite....
Samo oni koji ce reci Ma dajj samo da bi povecali broj postova neka zaobidju temu u najsirem mogucem luku, hvala!