Placebo

• Začetnik teme Začetnik teme vukan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta?

• Ok

• Sranje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Special needs-album Sleeping with ghousts

Remember me when you're the one who's silver screened
Remember me when you're the one you'd always dreamed
Remember me whenever noses start to bleed
Remember me special needs

Just nineteen a sucker's dream
I guess I thought you had the flavor
Just nineteen a dream it seemed
With six months off for bad behavior

Remember me when you clinch your movie deal
And think of me stuck in my chair that has four wheels
Remember me through flash photography and screams
Remember me, special dreams

Remember me
Remember me

Remember me
Remember me

Fency_Killer:
Da...Special needs :)
a ni spot uopste nije los...

...nazalost nisam gledala puno njihovih spotova...bitter end...i jos par... snimak sa nekog koncerta...
...imam jedan cenzurisani spot...protecte me...ali na francuskom... ceo spot je uradjen u jako erotskom fazonu ...gde bas nista nije cenzurisano...i moram priznati da je odlican...
...ortak je skoro dobio kablovsi net tako da je dobio zaduzenje od mene i moje drugarice da poskida sa neta sve njihove spotove...

...pozdrav i tebi Bliss doduse sa zakasnjenjem (neki "srecnici" puno rade i za praznike)....
...imam B-sides+demos, ali hvala u svakom slucaju...

Novi Placebo singl se zove

"Because i want you" i izlazi (zvanicno) 27 februara mada se moze naci
na http://www.megaupload.com/?d=L71OF8XB (upozorenje, format je mp4, pa ko nema quicktime nek se ne zamara downloadom)...

Novi album, za sada bez imena, izlazi 13 marta za Virgin Records

Spiritcraft:
Upravo slušam album "Without You I'm Nothing" i baš mi se sviđa. Posebno Pure Morning
Šta vi mislite o njima?:
Bliss:
bisi mi jasan...usao si na topik sa nazivom Placebo...na kome je jako ocigledno da ce postovati oni koji vole ovaj bend...da bi rekao da ti je to ljigavo????
...i onda kada ti je vec postavljeno pitanje da obrazlozis svoj stav dajes neke diplomatske odgovore...ajde sad ako vec nisi zainteresovan za ovaj bend pokupi se sa ove teme i postuj na nekoj koja ti odgovara...
...mislim nemam nista l;icno protiv tebe...cak i neznam ko si ...ali ti je postupak krajnje bezvezan...

i sam vidiš da je autor teme pitao šta mislimo o Placeebu. Odgovorio sam kranje iskreno. a, što se tiče mojih bendova toliko puta sam nabrajao, neću da skrnavim ovu temu....

spisak pesama sa novog placebo albuma je

01. Meds (feat. VV of The Kills)
02. Infra-Red
03. Drag
04. Space Monkey
05. Follow The Cops Back Home
06. Post Blue
07. Because I want You
08. Blind
09. Pierrot The Clown
10. Broken Promise (feat. Michael Stipe)
11. One Of a Kind
12. In The Cold Light Of Morning
13. Song To Say Goodbye

...znaci zvanicno izlazi 17 marta...nezvanicno je jel...dobavljiv (pacovski kanali)...prvi utisak nakon povrsnog preslusavanja...nisam prezadovoljan al moze da prodje (gosti na albumu su Michael Stipe i The Kills)...

Bliss:
...nazalost nisam gledala puno njihovih spotova...bitter end...i jos par... snimak sa nekog koncerta...
...imam jedan cenzurisani spot...protecte me...ali na francuskom... ceo spot je uradjen u jako erotskom fazonu ...gde bas nista nije cenzurisano...i moram priznati da je odlican...
...ortak je skoro dobio kablovsi net tako da je dobio zaduzenje od mene i moje drugarice da poskida sa neta sve njihove spotove...

Brian je jednom prilikom izjavio da mu se album Sleeping with ghosts posebno svidja, jer ima erotski prizvuk.
Da li neko zna sa kog je albuma I know?

grrrutra:
Brian je jednom prilikom izjavio da mu se album Sleeping with ghosts posebno svidja, jer ima erotski prizvuk.
Da li neko zna sa kog je albuma I know?

...sad cu da pogledam...posto imam sve albume sem zadnjeg i dota rare pesama...ako je nema nigde...onda bi trebala biti na novom...ili je mozda rare...cek...sad cu ti odgovoriti...

The_knight_who_say_NI:
spisak pesama sa novog placebo albuma je

01. Meds (feat. VV of The Kills)
02. Infra-Red
03. Drag
04. Space Monkey
05. Follow The Cops Back Home
06. Post Blue
07. Because I want You
08. Blind
09. Pierrot The Clown
10. Broken Promise (feat. Michael Stipe)
11. One Of a Kind
12. In The Cold Light Of Morning
13. Song To Say Goodbye

...znaci zvanicno izlazi 17 marta...nezvanicno je jel...dobavljiv (pacovski kanali)...prvi utisak nakon povrsnog preslusavanja...nisam prezadovoljan al moze da prodje (gosti na albumu su Michael Stipe i The Kills)...

hvala ti puno na informaciji ...moracu da pitam druga koji ima mogucnosti da skine nesto od tih pesmica da cujem...
...neznam meni placebo jednostavno ne moze da dosadi....jedan od retkih bendova cije albume slusam cele i ne preskacem pesme....i mogu ih slusati u nedogled....

*drunken_butterfly*:
meds...
baby did you forget to take your meds?
all the sex all the drugs all the complications:( ubitachna je

a tek song to say goodbye...

Super je ta stvar. Probaj naci bend The Kills (naravno ako vec nisi), pevacica W ( Alison Mosshart) peva sa Molokom u Meds.

PS. Danas je na soulseeku sedam ljudi skinulo Placebo-Bigmouth Strikes Again od mene, mnogo trazena obrada ovih dana ,mada nemoze prici originalu.

Back