Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se i ja pitam svaki put kada ih vidimDeepPurple:Jel' im ono pevac ili mnogo ruzna pevacica?
DeepPurple:Jel' im ono pevac ili mnogo ruzna pevacica?
BILA SAM NA KONCERTU!!!!!!!KAKO JE BILO DOBRO!!!POSLACU TI PORUKU SA PREPRICAVANJEM!Keeper:ma skroz su OK, toliko su bajni da moraju da paze da ne dobiju nesto otpozadi
kakav je imidz onom sto pevucka, neko moze odnazad i da omane, greskom pomisli da je u pitanju zensko
Nadya:Opa, nisam znala...
Sta, znate se iz osnovne ili sta?
Meni su OK.Samo mi je zao sto nisam isla na koncert ali sta ces ...Zivot ide dalje 8)kalisto:Da li su B.Molko i njegovi pajtosi iz benda OK ili NE? Ja mislim da su bajni!
Jeste da mi je Keeper najbolji drug,ali evo,ja sam dobra pa cu i vama da prepricam...Kad sam dosla svirao je Obojeni program ,pa su pustali neke gluposti,neki techno i na kraju Crazy in love od Jay-Z i Beyonce :shock: E,a onda...kad su izasli na binu...Kako nevidjeno dobro zvuce uzivo!Znaci ja ne gotivim Placebo bas mnogo,ali kad su krenuli...svirali s Soulmates,Special needs,Blackeyed,Bitter end,This picture,English summer rain i...PURE MORNING!AAAA,bilo je mnogo dobro,iako je na celom koncertu bila samo jedna sutka :shock: u koju je mene uvukao preslatki decko sa prelepom kosom i TRI devojke!Znaci jednu je sve vreme drzao za ruku i grlio,drugu je balavio,a sa trecom je otiso kuci!I onda jos mene oko struka,pa kad je krenuo da me vrtiiii He,he,a vidite cim me je pustio,tako sam ga zabola !E,a jos je pored mene bila neka koja se ocigledno igrala "ko ce bolje da skine pevaca",jer je proizvodila iste pokrete kao i on sto je mnoooogo smesno izgledalo .E,da jos,posto ja mnogo volm da vistim,ali sam jako pametna,pa sacekam kraj pesme,pa kad svi prestanu s vristanjem ja krenem,pa su se svi toliko okretali,da me je posle bio blam ops: ..ma koga ja lazem,bas mi je bilo cool,pogotovo kad mi je neki lik rekao "samo tako,mala!"Ma stvarno,bilo je bas super,to nije trebalo propustiti,jer u Beograd ne dolaze bas cesto takva imena,pa cak i ako ih ne volite,vredi otici...Vidite,ja bih i na Korn otisla,samo zbog sutki...Nadya:A sto samo njemu???
EEEEEEEEEEEEEEEEEE....ma zaje-bavam se.Ajde ako razmisljas isto kao ja (sto vise koncerata to bolje),vidimo se na nekom sledecem :wink: !Rain:Znas kako ti zavidim Volela bih da sam i ja bila tamo...
Courtney:Jeste da mi je Keeper najbolji drug,ali evo,ja sam dobra pa cu i vama da prepricam...Kad sam dosla svirao je Obojeni program ,pa su pustali neke gluposti,neki techno i na kraju Crazy in love od Jay-Z i Beyonce :shock: E,a onda...kad su izasli na binu...Kako nevidjeno dobro zvuce uzivo!Znaci ja ne gotivim Placebo bas mnogo,ali kad su krenuli...svirali s Soulmates,Special needs,Blackeyed,Bitter end,This picture,English summer rain i...PURE MORNING!AAAA,bilo je mnogo dobro,iako je na celom koncertu bila samo jedna sutka :shock: u koju je mene uvukao preslatki decko sa prelepom kosom i TRI devojke!Znaci jednu je sve vreme drzao za ruku i grlio,drugu je balavio,a sa trecom je otiso kuci!I onda jos mene oko struka,pa kad je krenuo da me vrtiiii He,he,a vidite cim me je pustio,tako sam ga zabola !E,a jos je pored mene bila neka koja se ocigledno igrala "ko ce bolje da skine pevaca",jer je proizvodila iste pokrete kao i on sto je mnoooogo smesno izgledalo .E,da jos,posto ja mnogo volm da vistim,ali sam jako pametna,pa sacekam kraj pesme,pa kad svi prestanu s vristanjem ja krenem,pa su se svi toliko okretali,da me je posle bio blam ops: ..ma koga ja lazem,bas mi je bilo cool,pogotovo kad mi je neki lik rekao "samo tako,mala!"Ma stvarno,bilo je bas super,to nije trebalo propustiti,jer u Beograd ne dolaze bas cesto takva imena,pa cak i ako ih ne volite,vredi otici...Vidite,ja bih i na Korn otisla,samo zbog sutki...Nadya:A sto samo njemu???
kalisto:Ja ću definitivno da se ubijem!Zašto baš ja nisam mogla da idem na koncert?Ko zna kad će opet doći!BUUU!