Placebo

• Začetnik teme Začetnik teme vukan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta?

• Ok

• Sranje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa, ono... nisu neko ludilo totalno, ali su okej... imaju par pesama koje me u bukvalnom smislu RAZVALE!
Kao na primer "Without you I'm nothing".... tooooo ne znam kako bih opisala... :roll: :oops: :? :shock:

Courtney:
Jao i ja OBOZAVAM tu pesmu!
FRIEND NEEDS A FRIEND ENDEED
FRIEND WITH WEED IS BETTER
FREND WITH BREASTS AND ALL THE REASTS
FRIEND WHO'S DRESSED IN LEATHER
Ne zelis da znas kako je dobro zvucala uzivo!A sto ti nisi bila?

Ne citiraj ako ne znas kako reci zaista idu...
"A FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED..." (ovako pocinje pesma, a ne onako kako si ti navela)

To je i najlepsi stih u pesmi a ti ga bre C.Love isekla... gRRRRRRR! :x :x :x :twisted: :twisted: :twisted:

Anonymous:
Courtney:

"A FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED..." (ovako pocinje pesma, a ne onako kako si ti navela)

To je i najlepsi stih u pesmi a ti ga bre C.Love isekla... gRRRRRRR! :x :x :x :twisted: :twisted: :twisted:

ej, Goste, ne diraj mi Kortni :twisted:
nije ti ona oskrnavila tvoj omiljeni deo u pesmi nego ga nije znala 8)

Keeper:
Anonymous:
Courtney:

ej, Goste, ne diraj mi Kortni :twisted:
nije ti ona oskrnavila tvoj omiljeni deo u pesmi nego ga nije znala 8)
Tako je :D :oops: sorry,ali,ono,kao meni Placebo bas i nije omiljena grupa...ali eto,sad bar znam kako ide pesma :D

Interesuje me sta mislite o ovoj grupi, koja vam je naj pesma i da li vam to sto su malo "cudni" znaci da li cete ih uopste slusati. Ja mislim da Brajan dobro peva i svidja mi se pesma This picture, a i druge su OK. Vase misljenje...?

Chestergirl:
Anonymous:
Carica si ako ih slusas, ja ih obozavam, jesu cudni ali vrlo inventivni. Brajan je super frajer :wink:
HVALA ZA POHVVALU. NE SLUSAM IH NESTO MNOGO DUGO, ALI SVE PESME KOJE SAM CULA SU MI OK. STA TI MISLIS O THIS PICTURE>? :P
Paa, da budem iskrena, kad slusam pesmu THIS PICTURE, pomislim na Sliku Dorijana Greja. Bilo bi lepo kada bi samo Brajanova slika izbledela, a on zauvek ostao isti.Zao mi je sto takva lepota mora da umre.

Anonymous:
Chestergirl:
Anonymous:
Carica si ako ih slusas, ja ih obozavam, jesu cudni ali vrlo inventivni. Brajan je super frajer :wink:
HVALA ZA POHVVALU. NE SLUSAM IH NESTO MNOGO DUGO, ALI SVE PESME KOJE SAM CULA SU MI OK. STA TI MISLIS O THIS PICTURE>? :P
Paa, da budem iskrena, kad slusam pesmu THIS PICTURE, pomislim na Sliku Dorijana Greja. Bilo bi lepo kada bi samo Brajanova slika izbledela, a on zauvek ostao isti.Zao mi je sto takva lepota mora da umre.
Ha, tebi se svidja Brajan. Sladak je steta sto se prica, mozda je i stvarno gay, ali fantasticno peva.
Sto ne otvoris neku temu o njemu?
pozdrav :oops:

Chesgirl ja misim da je vec svima ovde poznato da smo mi srodne dushe tako da...SI I OVAJ PUT UPRAVU!PLACEBO su haos...skinula sam njihove spotove THIS PICTURE<BITTER AND<SPECIAL NIDES>.Inache shta ima veze ako je Brajan biseksualac...on je bash cakan englezi su uvek imali stila i fazona...

Sve najbolje...
Mada im poslednji album nije toliko jak. Blackmarket music je ubedljivo najbolji.. A sto se tice imidja koji grupa fura, u to nebih da ulazim. Stvar ukusa/neukusa.

verovatano me pogresno kapiras.
nisam jedna od glupih klinki koje se loze na nesto i ne kontaju sta je propaganda.
niti se uopste 'lozim' na placebo.
ipak,mora se priznati da nije nimalo neukusno,ili sta vec kenjaju ovi iznad(ovaj,ova,sta vec);sasvim su ok.to je sve.

ganja:
verovatano me pogresno kapiras.
nisam jedna od glupih klinki koje se loze na nesto i ne kontaju sta je propaganda.
niti se uopste 'lozim' na placebo.
ipak,mora se priznati da nije nimalo neukusno,ili sta vec kenjaju ovi iznad(ovaj,ova,sta vec);sasvim su ok.to je sve.
da, Molko je trenutno najbolji frajer u muzickom svetu

Back