E,Keeper,Keeper.... :wink:Keeper:ajde, sta cmizdrite zbog Plasiba ...... uopste ne kontam cemu paljevina na njih 8)
ako bi mi neko objasnio sta je tu dobro kod njih (posto sam ih nesto slusao na TV-u i .... nista)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,Keeper,Keeper.... :wink:Keeper:ajde, sta cmizdrite zbog Plasiba ...... uopste ne kontam cemu paljevina na njih 8)
ako bi mi neko objasnio sta je tu dobro kod njih (posto sam ih nesto slusao na TV-u i .... nista)
Courtney:E,Keeper,Keeper.... :wink:Keeper:ajde, sta cmizdrite zbog Plasiba ...... uopste ne kontam cemu paljevina na njih 8)
ako bi mi neko objasnio sta je tu dobro kod njih (posto sam ih nesto slusao na TV-u i .... nista)![]()
I ja isto :wink:Nadya:Pa, ono... nisu neko ludilo totalno, ali su okej... imaju par pesama koje me u bukvalnom smislu RAZVALE!
Kao na primer "Without you I'm nothing".... tooooo ne znam kako bih opisala...![]()
ops: :? :shock:
Courtney:Jao i ja OBOZAVAM tu pesmu!
FRIEND NEEDS A FRIEND ENDEED
FRIEND WITH WEED IS BETTER
FREND WITH BREASTS AND ALL THE REASTS
FRIEND WHO'S DRESSED IN LEATHER
Ne zelis da znas kako je dobro zvucala uzivo!A sto ti nisi bila?
Anonymous:Courtney:Jao i ja OBOZAVAM tu pesmu!
Ne citiraj ako ne znas kako reci zaista idu...
"A FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED..." (ovako pocinje pesma, a ne onako kako si ti navela)
To je i najlepsi stih u pesmi a ti ga bre C.Love isekla... gRRRRRRR! :x :x :x![]()
![]()
![]()
Tako jeKeeper:Anonymous:Courtney:Jao i ja OBOZAVAM tu pesmu!
Ne citiraj ako ne znas kako reci zaista idu...
"A FRIEND IN NEED IS A FRIEND INDEED..." (ovako pocinje pesma, a ne onako kako si ti navela)
To je i najlepsi stih u pesmi a ti ga bre C.Love isekla... gRRRRRRR! :x :x :x![]()
![]()
![]()
ej, Goste, ne diraj mi Kortni![]()
nije ti ona oskrnavila tvoj omiljeni deo u pesmi nego ga nije znala 8)
HVALA ZA POHVVALU. NE SLUSAM IH NESTO MNOGO DUGO, ALI SVE PESME KOJE SAM CULA SU MI OK. STA TI MISLIS O THIS PICTURE>?Anonymous:Carica si ako ih slusas, ja ih obozavam, jesu cudni ali vrlo inventivni. Brajan je super frajer :wink:
Paa, da budem iskrena, kad slusam pesmu THIS PICTURE, pomislim na Sliku Dorijana Greja. Bilo bi lepo kada bi samo Brajanova slika izbledela, a on zauvek ostao isti.Zao mi je sto takva lepota mora da umre.Chestergirl:HVALA ZA POHVVALU. NE SLUSAM IH NESTO MNOGO DUGO, ALI SVE PESME KOJE SAM CULA SU MI OK. STA TI MISLIS O THIS PICTURE>?Anonymous:Carica si ako ih slusas, ja ih obozavam, jesu cudni ali vrlo inventivni. Brajan je super frajer :wink:![]()
Ha, tebi se svidja Brajan. Sladak je steta sto se prica, mozda je i stvarno gay, ali fantasticno peva.Anonymous:Paa, da budem iskrena, kad slusam pesmu THIS PICTURE, pomislim na Sliku Dorijana Greja. Bilo bi lepo kada bi samo Brajanova slika izbledela, a on zauvek ostao isti.Zao mi je sto takva lepota mora da umre.Chestergirl:HVALA ZA POHVVALU. NE SLUSAM IH NESTO MNOGO DUGO, ALI SVE PESME KOJE SAM CULA SU MI OK. STA TI MISLIS O THIS PICTURE>?Anonymous:Carica si ako ih slusas, ja ih obozavam, jesu cudni ali vrlo inventivni. Brajan je super frajer :wink:![]()
sto? mislim sta ti se konkretno ne svidja na poslednjem albumu? by the way jesi bio na certu placeba?Iggy:Ovaj poslednji album me je razocarao!
ne zamlacuj se, ipak je samo imidzganja:kakav bre imidz?odakle ti ideja da je to nesto drugo a ne nacin zivota?brajan je lik,neverovatno zanimljiv covek,sve najbolje.super su oni.
da, Molko je trenutno najbolji frajer u muzickom svetuganja:verovatano me pogresno kapiras.
nisam jedna od glupih klinki koje se loze na nesto i ne kontaju sta je propaganda.
niti se uopste 'lozim' na placebo.
ipak,mora se priznati da nije nimalo neukusno,ili sta vec kenjaju ovi iznad(ovaj,ova,sta vec);sasvim su ok.to je sve.