Placebo

Sta?

• Ok

• Sranje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisam pratila, pa i ne znam da je izasao novi album. Ali kad ga preslusam i ako bude vredno toga, javljam utiske. Valjda je dobar, a sta ti mislis o novom albumu? Lici li na stare ili je nesto novo?

Pa, hmm, svidja mi se album, ako zaboravim da je u pitanju Placebo. :( Vise volim bitter-end-placebo. Ocekivala sam mracni Placebo, Placebo koji bi se stilski vratio pocecima.
Sad mi ce cini kao da se jedna ista melodija provlaci kroz ceo album.
Na last.fm-u im je najslusanija pesma Battle for the sun, koja je meni, mozda, najgora. :( Dobra je, ali.. nije Placebo. ;(
Dakle, misljenja su podeljena.
Mnogo volim Placebo, i ne uspeva mi bas uvek da budem objektivna, ali, ipak, ocekivala sam bolje od njih. Razocarali su me.
Kad preslusas, javi utiske! :)

:bye:

Pa, ne znam, mozda neces imati isto misljenje. ;) Moja drugarica se npr. odusevila albumom. ;)
Jednostavno, ja mislim da su tekstovi osrednji, i nema neke muzicke raznolikosti. :(

Poslednja izmena:
Skinula. :) Nije ga bilo kad sam ga ja trazila.
A, iskreno, nisam ni sama bila sigurna da li da ga kupim uopste. :roll:

Evo linka: http://www.*************/?mummwiydtym. :)

A na sta da idem kad otvorim link? Izgleda da vise ne radi:think:
Pise mi:
Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team.

The key you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.

Pa, hmm, svidja mi se album, ako zaboravim da je u pitanju Placebo. :( Vise volim bitter-end-placebo. Ocekivala sam mracni Placebo, Placebo koji bi se stilski vratio pocecima.
Sad mi ce cini kao da se jedna ista melodija provlaci kroz ceo album.
Na last.fm-u im je najslusanija pesma Battle for the sun, koja je meni, mozda, najgora. :( Dobra je, ali.. nije Placebo. ;(
Dakle, misljenja su podeljena.
Mnogo volim Placebo, i ne uspeva mi bas uvek da budem objektivna, ali, ipak, ocekivala sam bolje od njih. Razocarali su me.
Kad preslusas, javi utiske! :)

:bye:

Ni meni se ne dopada Battle for the sun....A ostatak albuma.....hm.... Mislila sam da ce mi se vremenom vise dopasti, ali :neutral:
Nije los, ali moglo je i bolje....kao sto si i rekla.

Vidim da je tema ovde zamrla,al ako se slucajno neko pojavi,jel ima novosadjana?Ja sam njihov veliki fan,sto se i vidi,al ne poznajem nikog ko ih voli i s kim bih mogla o njima da razgovaram,odem na koncert ili tako nesto???

Back