Placebo

• Začetnik teme Začetnik teme vukan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta?

• Ok

• Sranje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A inace, pocela sam da ih susam zbog Running up that hill. Gledala ja CSI Las Vegas i pred sam kraj epizode krece pesma i oborila me skroz. I onada malo ceprkala po netu i dodjoh do Placeba....

And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems.....

Da napomenem i Sleeping with ghosts i Blind:heart: Ma ima ih, ustvari, dosta dobrih.

Poslednja izmena:
I, da, za Running Up That Hill. Ne mogu da odlucim koju vise volim. U ovom slucaju ne mogu da budem objektivna. Nekako.. kad je Brian peva, ona ima potpuno drugaciju dimenziju. Ne mogu da ih poredim. Obe obozavam! :)

Ja volim ovu grupu od proshle nedelje. Ovo je jako genijalna grupa, imam problem da prestanem da je slusham. Zbog jedne pisme - pjero d klaun - sam imala i san kako me otela neka baba kojoj sam dok je bila mala dala sto dinara za pivo, i onda mi je rekla da sam platila put i sad moram da ostanem da me odveze svud de je htela, iako nema polozhen vozachki a onda ce da me ubije. Onda sam ja tu babu zavolela i nisam 'tela da pobegnem od nje, iako sam znala da me smrt cheka. Na kraju sam je pojela shto poistovecujem sa dalijevom estetikom kanibalizma

Nisu lose i I know, One of a kind i Song to say goodbye..... (ma kad pogledam, ustvari, teze cu naci neku koja mi se ne svidja:lol:). A sta mislite o Broken promise sa Michaelom iz REM-a? Meni je:super:

Imam pitanje za fanove
Znam neke njihove pesme...ono nisu bog zna sta, ali moze da prodje...papa roach, blink 182 fazon.......

Sta nije u redu sa pevacem?
Jel on *****, tranvestit?

Imam pitanje za fanove
Znam neke njihove pesme...ono nisu bog zna sta, ali moze da prodje...papa roach, blink 182 fazon.......

Sta nije u redu sa pevacem?
Jel on *****, tranvestit?

I, da...morao se naci neki pametnjakovic da upropasti temu.
Kad si vec radoznao, evo:
Brian, the lead singer, is Bisexual, Stefan, the guitarist, is gay, and their drummer Steve is Straight.

Koliko sam cula, pevac je ranije imao izleta sa muskarcima, al ga sad valjda proslo, ima i zenicu i dete....dakle, jedini bas, bas gej je gitarista.

Poslednja izmena:
Nista mi nije nejasno.

Samo ne razumem kako neko moze da poredi Placebo sa bendovima kao sto su Blink 182 i Papa Roach.

I zasto mislis da nesto nije u redu sa pevacem? Kakve uopste veze ima seksualno opredeljenje?

DeathIsAMidnightRunner i DeteUVremenu

Ja sam hteo da kazem da su po meni grupe papa roach, blink, sum41, placebo....slicne
tj da je njihova muzika slicna..Kao sto neko poredi Tool, Slipknot, KoRn, i Limp Bizkit...
ili Metallicu, Panteru i Slayer...ili Sex Pistols, Ramones i Cock Sparrer

kraj diskusije da ne smaramo vise

DeathIsAMidnightRunner i DeteUVremenu

Ja sam hteo da kazem da su po meni grupe papa roach, blink, sum41, placebo....slicne
tj da je njihova muzika slicna..Kao sto neko poredi Tool, Slipknot, KoRn, i Limp Bizkit...
ili Metallicu, Panteru i Slayer...ili Sex Pistols, Ramones i Cock Sparrer

kraj diskusije da ne smaramo vise

Razumela sam ja sta si hteo da kazes. Samo smatram da nisi u pravu. ;)

Back