pjesme pustene unazad

Ja sam Srpkinja, pravoslavka, slavim Bozic i Uskrs i slavu. Idem u crkvu verujem u Boga i da je Kosovo Srbija. Zbog toga se plasim satanizma. Kada se pusti unazad pesma od Goge Sekulic "Gacice" cuje se: Dobro se obuuucite, videce vam neko golu guuuuzu. :cool:

HAHAHAH...

Inace ***,
realno svi se prekenj@v@ju...
Jedino sto iole kontam kao coool i mistico su stare rock pesmice
tipa Hotell California, Cepelini itd...
Ostalo je njesra...

Bas me zanima da li black metal ima backwords..?
I sta bi tek u njima mogli da kazu..?
Verovatno ne bi mogle ni biti desifrovane...:mrgreen:

Covece posle ovoliko gluposti imam neki utisak,
da dok pricam sa profesorkom koju mrzim,
kada bi neko snimio nas razgovor i pustio unazad da bi se culo nesto tipa:
"Ti si krava..! Ti si krava..!"...:roll:

mislim da je nemoguce pustiti pesmu u nazad.Recimo da podelimo pesmu na delove od trajanja milisekunde.kada te delove pustimo ornutim redosledom svaka ta milisekunda ce se svejedno ocitati u napred a ne u nazad.a znamo da niko nije na milisekunde delio.
Za cepelin je ispala fora jer je neko nesto jednom tako skontao i to je doprinelo njihovoj kao misticnosti.
pogledajte na youtube.Tri razlicita teksta uopste ne slicna jedan drugom postoje kad se navodno pusti u nazad.Ostalo je posle izmisljeno.na tu foru.Ali bas mi je bilo interesantno kada sam video jednu verziju ,,snimka unazad'' stairway to heaven-a

Moram da priznam da, van poruke u pesmi, meni sve pusteno unazad zvuci neverovatno jezivo. Da se najezis, i to ne u pozitivnom smislu (bar meni).

Nodi-wolf: Cini mi se da je i najobicniji Sound Recorder (koji dolazi sa Windowsom) imao mogucnost da pusta unazad.

Back