Vodjena Snom
Domaćin
- Poruka
- 3.551
A da mi jednostavno slusamo pesme kako treba, i da ne trazimo djavola u svemu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisu sve poruke unazad satanistichke:![]()
Spominje se ''Sweet Satan'' i na 3:33 kaže 666... I svašta još slično, ali se baš nisam uverio da je to stvarno, ne čuje se baš najbolje...
AC/DC - Highway to Hell (moja omiljena pesma)
Ovo nije tako jezivo, čak smešno je...![]()
A da mi jednostavno slusamo pesme kako treba, i da ne trazimo djavola u svemu?![]()

znam da nisu. a sta je to na tvom linku, ja ne gledam te clipove. koja je to grupa, koja pjesma i kakav je text unazad
Looooool, bash je ql! Ali nisam bash ubedjena jer je pred kraj klipa pevachev glas tako jasan, kao da je normalna pesma...![]()
A i tema je vec otvarana, cini mi se... Al' 'ajde...otvorio sam ovu temu jer su me zanimala tudja misljenja. a ja cu i dalje muziku da slusam samo unapred![]()

o cemu pjeva

I Rihanna ima skrivene poruke:
Ne zajebavamo se, vidi kako je lepa Britnina pesmica... Sleep with me, i'm not too young...ma de ljudi, nemojte se zajebavat. mislim ozbiljno.
poslusajte teen spirit molim vas

ma de ljudi, nemojte se zajebavat. mislim ozbiljno.
poslusajte teen spirit molim vas

Bas je fensi![]()
skoro nekad sam bio na youtubeu i onako ukucam "nirvana". izbacuje ono tako pjesme od nirvane i tamo vec na 3. ili 4. stranici pise "Smells like teen spirit backward". usao samo u to i sokirao sam se. uhvatila me neka jeza. pjesma je pustena od kraja prema pocetku (znaci ide unazad) i tekst je totalno drukciji. ispisan je tekst na ekranu. necu sad da pisem taj tekst, al otidjite vi i pogledajte.
ali nije to samo u "teen spiritu" vec i u drugim pjesmama nirvane, alice in chainsa itd.
zanimljivo je da sam slucajno naletio na neku pjesmu green day-a i ona unazad zvuci kao pjesma od ramonesa "blitzkrieg bop"
otidjiti na youtube i pogledajte i recite mi svoje misljenje.

A ima i Britni