''Pjesma... uvijek miriše na uspomene...''

Koje to pesme vama ''mirišu''?
Da li vas to pogodi, da li vas razveseli, kada čujete pesme koje vezujete za neku osobu sa kojom više niste zajedno?
Da li i sa protokom vremena ta pesma (ili te pesme) ostaje(u) i dalje ''posvećene'' jednoj istoj osobi ili ih ''prebacite'' na nekog novog, ''svežijeg''?
Koja vam je najdraža pesma koja vas podseća na njega/nju? A koja je ona koja vas najviše zaboli i zašto?
I pošto ja verujem u jedinstvenu moć muzike, da pitam i ovo: šta mislite, može li se kroz pesmu probuditi neka davno zaspala ili ''zaključana'' osećanja...?

Znam da je slična tema bila, ali ista ne... I znam takođe da joj je ovde mesto, a ne na Muzici... :)

Bas je lepa tema...
IMa takvih melodija u mom zivotu koje me podsete na nekog ko mi je bio veoma bitan nekada davno.To su pesme koje smo slusali zajedno,uz koje smo plesali,ljubili se...I kada ih cujem pogode me i vezujem ih samo za tu osobu...Pa cak i neke novijeg datuma me pogode tekstom i onda kada ih cujem asociraju me....

Da li vas to pogodi, da li vas razveseli, kada čujete pesme koje vezujete za neku osobu sa kojom više niste zajedno?
Da li i sa protokom vremena ta pesma (ili te pesme) ostaje(u) i dalje ''posvećene'' jednoj istoj osobi ili ih ''prebacite'' na nekog novog, ''svežijeg''?
Koja vam je najdraža pesma koja vas podseća na njega/nju? A koja je ona koja vas najviše zaboli i zašto?
I pošto ja verujem u jedinstvenu moć muzike, da pitam i ovo: šta mislite, može li se kroz pesmu probuditi neka davno zaspala ili ''zaključana'' osećanja...?

Znam da je slična tema bila, ali ista ne... I znam takođe da joj je ovde mesto, a ne na Muzici... :)

Zbogom ljubavi- Vlado Georgiev , pogadjaju me rijeci te pjesme.:(

Pre 15 godina sam mislio da su pesme moj zivot,da cu ih uvek slusati,da nikada necu moci bez njih i da nikada necu shvatiti ljude koji retko ili nikada ne pustaju muyiku.Veyivao sam ih ya neko osecanje ,ne za osobu,tako da sam ih prenosio.Vremenom ,kako sam sazrevao,te tako <vazne stvari >pocele su da blede,da se habaju i gube smisao,uvideo sam koliko su plitke,placipicarske,i destruktivne u sustini.Te jadikovke koje ponavljamo i slusamo oblikuju ,podsvesno ,i nase stavove i ponasanje-kukamo za nekom srecom koja izmice, toboze,a zapravo je imamo pred nosem,samo nevidimo je.Danas se ni neseti da pustim muziku,iyuyev kada vozim...

Back