Pitbul odgrizao uvo devojčici

nisam cula za smrtne ishode od macijih napada ....

Ја нисма чуо да су неког напале или угризле, сем у самоодбрани. Дакле, нико не мрзи животиње овде, али живот људи, и поготово деце мора бити на првом месту, и томе све мора бити подређено.
Ко не жели да поштује то, не мора да живи у људској заједници, нека иде на село, на имање, па нека тамо гаји псе и држи их слободне, без повоца и корпе.

PROLOM BANJA – Emiliju Ćurčić (34) iz Prolom Banje i njenu majku Gordanu Jović napala je mačka koju Gordana čuva u stanu u centru Prokuplja.

Slučaj se desio u nedelju, 7. avgusta, kada su Emilija i Gordana bile same u stanu.

Mačka je odjednom počela da ih grebe, pa su se njih dve zatvorile u sobu i pozvale policiju. Vatrogasna ekipa je ušla na spoljna vrata stana, koja su bila otključana i uhvatila mačku. Tak tada su Emilija i Gordana izašle iz sobe.

Prema našim saznanjima, reč je o životinji koja je kućni ljubimac već šest godina i koja nikada ranije nije izlazila iz stana. Ipak, zbog sumnje da je mačka zaražena besnilom, odmah je predata veterinarskoj stanici u Prokuplju, a zatim je prosleđena Nacionalnom institutu veterine u Nišu, gde se ispituje da li je životinja obolela.

i ti uporedjujes macku zaazenu besnilom sa psom koji napada iz cistog zadovoljstva ili zato sto je tako "programiran"...

:eek: nemam pojma, nisam čula za to.

Psihijatrijski bolesnik, šta drugo.

Izvinjavam se. Preterala sam. Znam da se radilo o nekom ujedanju. Evo, našla sam bila je i ovde tema o tome...
U svakom slučaju, bolesno...

http://forum.krstarica.com/showthread.php/461041-Nastavnik-ujeo-učenika!

Ali ovo je najbolje

Na nama je da utvrdimo da li je nastavnik imao nameru da izvrši nasilje nad učenikom, u šta lično sumnjam – rekao nam je direktor Karović. – Kolega Rajičić nikada ranije nije imao problema sa đacima, niti su učenici ovog odeljenja problematična deca. Rajičić je trenutno na bolovanju i kada se bude vratio u školu biće mu uručeno rešenje o suspenziji.

Poslednja izmena:
Мала хипербола,, вероватно.
Матори ми је ветеринар па сам случајно прелиставајући неку његову књигу из патологије нашао то за веверице.
More, ako pokušaš da uhvatiš vevericu golim rukama postoji velika verovatnoća da osetiš njene zubiće kojima ona obično krcka lešnike i orahe.

Ne razmem zašto je tako strašno staviti psu korpu na njušku, naročito ako su u pitanju agresivne rase? Kakve veze to ima sa Beograđanima ili Bečlijama, ovde govorimo o detetu koje je ostalo bez uha.

ne, govori se o tome ako ne volis pse, pa i lutalice, onda nisi covek i zlostavljaces ljude kada odrastes- a prvo izbegla lica kao najugrozeniju kategoriju ... i kao takav nikada neces u evropu

ljudi zanemaruju kako je na selu, ovoga ima tek od Brizit Bardo euforije ...

e kad kažem kevi da je sto posto negde ganci.......:lol:..mesec dana je bila bolesna kad joj je uginuo pas...

Normalna reakcija normalne osobe :(

Ja ne smem ni da razmišljam da i moju pufnicu negde u dalekoj budućnosti čeka to isto al' čeka i mene iako nisam ganci ( taj biser neću ni da tražim retroaktivno).

Nego ozbiljno :

Zar te zveri pitovi nisu zabranjeni zakonom u Beogradu...negde mi u malom mozgu ta informacija o zabrani ali nisam sigurna?:think:

Jel' se negde oglasiše one gnjide od zaštitnika uličarskih džukela i ovih krvožednih ljudoždera ...ne pravim ja između njih nikakvu razliku , tek mi je u istoj ravni sa izjavama pojedinih da nevaljalu , bučnu decu ttreba utamaniti , a džukele spašavati...negde to pročitah i ostade utisak onolikog idiotluka da nemam reči :dash:

Back