Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Tako to rešava glava porodice u Srbiji i ja se apsoltno slažem.
Policiju ne bi ni zvao. Posto ista nece uraditi nista. To je samo gubljenje vremena a pravda ne bi bila zadovoljena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako to rešava glava porodice u Srbiji i ja se apsoltno slažem.
ja ne shvatam da ljubitelji ne uspevaju da shvate da ni jedan validan argument ne daju,
samo emotivna bockanja i naklapanja ...
Ко је икад помињао мачке или птице? Зашто мачке никоме не сметају?
Очин ће га знати.ja sam cula da nije registrovan slucaj ... ne da se izricito tvrdi da se ne desava![]()
argument je da se vlasnik obesi za jaja na obližnju banderu, ne znam šta još hoćeš....
A sto su psi danas napali trudnicu u Sumicama
Ko kaže da ne smetaju?
Mačke smrde i kuće/stanovi mačkara najstrašnije smrde , dok se psi ne osećaju , naravno ovi mali kućni ljubimci koji i jesu za držanje u stanu.
Sve i jedan stan u koji sam ušla , a da imaju mačku je smrdeo samo što mačkari to ne osećaju više.
Ko kaže da ne smetaju?
Mačke smrde i kuće/stanovi mačkara najstrašnije smrde , dok se psi ne osećaju , naravno ovi mali kućni ljubimci koji i jesu za držanje u stanu.
Sve i jedan stan u koji sam ušla , a da imaju mačku je smrdeo samo što mačkari to ne osećaju više.
Osto ce ga pustiti kuci uz maximalno neku uslovnu kaznu.
Da sam otac te devojcice naebao bi mu se mamice i njemu i njegovoj porodici ako je ima a psa bi mu u bulju ugurao
macke su izuzetno ciste zivotinje...izmet i mokraca macke jako smrde i to je tacno, ali ne i sama macka...ja imam dve macke koje cak i kupam i koje nigde ne bi izvrsile nuzdu
osim u macijem wc-u koji redevno cistim i menjam pesak...dodji kod mene pa reci ako "osetis" neki vonj...
tek posto je kuckano da je nesporazum u pitanju, stene se zaigralo
macke su izuzetno ciste zivotinje...izmet i mokraca macke jako smrde i to je tacno, ali ne i sama macka...ja imam dve macke koje cak i kupam i koje nigde ne bi izvrsile nuzdu
osim u macijem wc-u koji redevno cistim i menjam pesak...dodji kod mene pa reci ako "osetis" neki vonj...
to je glupost.
pasa će biti, i oni će napadati. trik je u tome da ih ne drži svaka budala, a ne u tome da se isti zabrane, eutanaziraju itd.
mnoge druge stvari ubijaju ljude a nisu neophodne pa niko ne veli da se iste zabrane već se ljudi kažnjavaju, tako bi trebalo i u slučaju pasa. naravno, lakše je potpuno zabraniti pse nego recimo alkohol jer od alkohola ima država ćar ali od pasa nema.
***-a ja osetim , naročito gde je mačor , mada i ženke , možda ti ne osećaš ...baš ima neki specifičan miris , a moj pas se uopšte ne oseća ...
Upravo tako... Ako smrdi iz stana to je do gazde....dok pas smrdi i ako ga gazda odrzava.
fazon je u tome da je u srbiji povecan rizik od napada pasa, sto vlasnickih sto lutalica
u svetu se placa porez na vlasnistvoi vlasnistvo kosta
da ljudi na selu, i u gradu, ne mogu izaci na kraj sa problemom
da se problemi ne resavaju, samo gomilaju
***-a ja osetim , naročito gde je mačor , mada i ženke , možda ti ne osećaš ...baš ima neki specifičan miris , a moj pas se uopšte ne oseća ...
ovo za lutalice se slažem. a to je do vlasničke kulture tih istih ljudi koji kupe štene pa onda kad više nije slatko oni ga puste na ulicu. ko je tu problem? psi ili budale koje bi da dva meseca zabavljaju svoju decu psićem?
za vlasničke ćemo lako. pooštriti kazne za vlasnike, udariti po džepu, pa ćeš da vidiš kako će da se opamete i kad će im kerovi nekoga da napadnu.
imam i dva psa,mini jorksirskog terijera i nemackog ovcara...prvi je manji i od macke, redovno ga kupam i ne oseca se nikakav miris, dok drugog drzim u dvoristu...i pored redovnog kupanja i odrzavanja ipak se oseca i nije za kucu...
Pa psa ne osecas zato sto si navikla a inace smrdi kao zmaj.
Macke ne smrde ...sama macka nikakav miris nema....jedino mozda ako je macor malo obelezio teritoriju posto ga gazda nije sterilisao + gazda ne odrzava higijenu. U globalu macke su cistije nego ljudi.
imam i dva psa,mini jorksirskog terijera i nemackog ovcara...prvi je manji i od macke, redovno ga kupam i ne oseca se nikakav miris, dok drugog drzim u dvoristu...i pored redovnog kupanja i odrzavanja ipak se oseca i nije za kucu...
Drugarica jedna mi ima nemackog ovcara i koker spanijela u stanu. Smrde nevidjeno. Ko u stalu da udjes.....ona naravno ne oseca....stan je inace cist ..sredjen....sve cakum pakum ali smrdi nevidjeno.