Pitbul odgrizao uvo devojčici

znam da sigurno necemo tako sto cemo psima nuditi ljudske zrtve, da bi umilostivili neznamkoga, racionalizovati napade pasa na decu time sto su deca zla, neka ih gadjaju kamenjem

smirujuci narod laznim floskulama da lutalica ima 3 god prosecan vek
ti si jedna lazovcina zato sto svoje stavove iz nedostaka znanja i informacija argumentujes lazima koje sam izmisljas i umisljas !
niko nije pominjao da se ljudi zrtvuju vec si ti jedan obican lazov koji kada ostane bez argumenata pocinje da laze kao dete.

ti si jedna lazovcina zato sto svoje stavove iz nedostaka znanja i informacija argumentujes lazima koje sam izmisljas i umisljas !
niko nije pominjao da se ljudi zrtvuju vec si ti jedan obican lazov koji kada ostane bez argumenata pocinje da laze kao dete.

ja nisam lazov- dokazi sada ili ucuti zauvek

svi postovi su mi potkrepljeni linkovima, a boldovano je licni zakljucak posle diskusija

Nema načina niti argumenta da se odbrani napad psa na čoveka (ne odbrambeni napad). Pas nije čovek i drugačije se ponaša u određenim situacijama. Vlasnik je odgovoran za psa, i svaki napad ide njemu. Moj pas nikad nije bio pušten u dvorištu, osim u kasnijim večernjim satima a i tad ne u samom dvorištu, već travnatom delu pored. Uvek ja vezan, iako nikad nije pokazao agresivnost prema deci, odrastao je sa decom, često i spava sa njima na krevetu. Svaki napad je odstupanje od ovakvog ponašanja i vlasnik psa je jedini krivac, pa čak i u situaciji kad dete izaziva psa.

Postoji i zakon o dobrobiti životinja kao i propis koji je doneo grad Beograd, u kome je sve jasno i precizno objasnjeno i definisano. Takođe postoji i registar pasa, tj svi vlasnici su dužni svoje pse vakcinisu i cipuju a nakon toga, podaci se unose u registar. Problem je sto vecina vlasnika ili ne zna te propise ili ih nepostuje. A država je dužna da po donošsenju bilo kakvog propisa ili zakona obavesti gradjane a posebno vlasnike o tome.
Zasto su na popisu postavljali pitanja kolika nam je kuhinja, umesto da pitaju nesto poput toga, da li imamo ljubimca, da li je registrovan itd pa te podatke iskoristili.

[B]Da li tzv. "Komunalna policija" radi ista osim sto "privodi zaplenjene stvari " od preprodavaca sa Bgd ulica ?[/B]

Kako je "ovo pitanje (sa gazdama i njihovim ljubimcima) reseno u €U bez aljternative" ?

Cekamo "Izjavu gradonacelnika Djilasa" ...

Izadjite iz tih blindiranih automobila sa zatamnjenim staklim i pogledajte kako je Vasim sugradjanima ...

Poslednja izmena:

Back