Ja ne poričem ni Big Bang ni evoluciju,možda je bilo tako ali ako je to je netko pokrenuo,a taj netko je Bog a ne slučaj!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne poričem ni Big Bang ni evoluciju,možda je bilo tako ali ako je to je netko pokrenuo,a taj netko je Bog a ne slučaj!
To je tvoje verovanje, ne postoje dokazi za to.
Dok ijadan OZBILJAN naučnik bude vjernik,ja ću smatrati da je vjera I znanstveno prihvatljiva!
ni u snu mi ne bi pao na pamet da sam zivela u ona vremena..zlatno tele bi obozavala.. ..![]()
To apsloutno nema smisla, njihova vera nema veze sa njihovom naukom. Ako ides tim putem onda su i druge religije prihvatljive, nisu naucnici samo hriscani.
Ima smisla to da Bog postoji,o tome pričamo,a ne koji je bog Bog.
Dakle,nauka ne negira Boga.
naravno da ne negira, ne negira ni vampire , duhove, gobline, vestice, zmajeve sa 10 glava itd.
I tebi je to isto?

Kad nekoga volim ja ga volim, radim sto sta sto pokazuje ljubav prema voljenoj osobi. Kad bih znao da ce se toj osobi nesto lose desiti ja bih gledao da to sprecim jer tu osobu volim.
Bog voli coveka koga je stvorio [tako tvrdite Vi vernici] a ne sprecava poplave, nesrece, vulkane, zamljotrese, ubistva, ovo, ono.......ne sprecava nista od navedenog ni onima koji u njega veruju, koji mu se mole, pa kako sad to![]()
Tamo te boli ali za tvoje buduće dobro.
Tako i Bog mora ljudima dopustiti da upoznaju i patnju i bol, i samu smrt da bi mogli biti spremni za vječni život.

Surovo od njega.......kao kad bi video saobracajku, mogao da pomognes unesrecenom da ne umre ali neces za njegovo dobro![]()
Kad nekoga volim ja ga volim, radim sto sta sto pokazuje ljubav prema voljenoj osobi. Kad bih znao da ce se toj osobi nesto lose desiti ja bih gledao da to sprecim jer tu osobu volim.
Bog voli coveka koga je stvorio [tako tvrdite Vi vernici] a ne sprecava poplave, nesrece, vulkane, zamljotrese, ubistva, ovo, ono.......ne sprecava nista od navedenog ni onima koji u njega veruju, koji mu se mole, pa kako sad to![]()
NIje to isto.
Mogao je Bog i da ljudi nikada bol ne osjete ali onda bi Ga krivili zašto nam nije sve omogučio što je moguće zašto nešto skriva od nas.
Bog cuva SVOJE.
Tako bi verovatno i ti postupio kad bi video ovakvu saobracajku koju sam gore opisao ?
- - - - - - - - - -
Vidim da ih cuva.....pusta ih da stradaju a i ti bi ih pustio [dao sam primer]
Bog vas nije duzan da stiti.

Ali on nas voli na neki samo njemu znan nacin![]()
nema on sa antihristima nista.Oni ce gadno najebati.
Bog mrzi laz i nepravdu.
Ne pricamo o lazi i nepravdi nego o ljubavi![]()
Jos jednom : pricamo o ljubavi boga prema coveku koga je stvorio i ne skreci temuAntihristi su sa druge strane.Oni se protive Bogu. Oni su neprijatelji Boga.
A ko se Bogu protivi - taj ce gadno najebati.
Recimo vako zamislimo sada situaciju da u istoriji nikada nije nastala Biblija(ili bilo koji verski spis svejedno) da li biste verovali u Boga kretaora sveta?Ako ne bi,zasto ne bi ako bi zasto bi?
Atestirane bih unapred zamolio da zaobidju temu.....![]()

Jos jednom : pricamo o ljubavi boga prema coveku koga je stvorio i ne skreci temu
Tako bi verovatno i ti postupio kad bi video ovakvu saobracajku koju sam gore opisao ?
- - - - - - - - - -
Vidim da ih cuva.....pusta ih da stradaju a i ti bi ih pustio [dao sam primer]