Pitanje za vernike?

Ovo je Religija i diakutuje se o religiji - kapiras ?

ti nemas religiju ili neku veru niti verujes u nista da bi imao o cemu da pises :lol:

Samo pljujes Boga - Spamer!

zato vi imate i vrlo je diskutabilna ta jačina vere... mi smo tu radi ravnoteže i da vam je učvrstimo.
da nije nas, ne bi imali kome da je dokazujete. :mrgreen:
ako ti smeta, slobodan si da onanišeš na drugom pedefu.

па ни ја нисам са библијом баш у добрим односима па ме то није отерало у атеизам или неку другу веру, вера је лична ствар, само тражиш оно што је теби најближе јер некад не умемо нешто себи да објаснимо па тражимо по књигама и кажемо е то је то, тај сам:D

Nije me čitanje oteralo momentalno u ateizam, prvo je nastala panika, pa onda bes. Mnogo sam
bila ljuta na biblijskog Boga, što sada jasno vidim i iz nekih svojih komentara po forumima.

ti si agnostik i blage veze nemash sa ateizmom koji je sizofrenija ljudskoga uma .....al o tome cu da otvorim posebnu temu...otom potom......:lol:

ako ti tako kažeš... :lol:
na temi ateizam, kada sam se tek pojavila, dobila sam, čini mi se, od sizifa malo drugačiju dijagnozu... ali opet nije bio ateziam.
inače, nijeda šizofrenik sa dijagnozom nije ateista, već vernik... pa se malo zapitajte.

kako misliš nisam hrišćanka?
i kako misliš jesam vernica?
ateista sam oko 80%, to je velika većina.
onih 20% je sumnja. :lol:
i pitala sam nea da li može, rekao ja da može. :flert:

онда за тебе је све случајно и онда отпада она теорија да је астрономија наука и да се не може на основу планета утицати на живот јер онда нема смисла да хаос прави ред:D

знам да си питала
па тебе и којицу сам похвалио да сте културне:flert:

ti si agnostik i blage veze nemash sa ateizmom koji je sizofrenija ljudskoga uma .....al o tome cu da otvorim posebnu temu...otom potom......:lol:

ako cemo realno i agnosticizam je dokona zaebancija velikh umova u trenucima odmora...ali je makar korisna jer tera mozak u poseban modus gde treba praviti balans izmedaju apstraktnog i racionalnog.... uvek volim sa zatucanim agnostikom da razmenjujem nivoe do kojih smo stigli ko u igricama, sve dok ne dodjemo do podsvesti, obicno njegove :lol: i onda pokaze sta je srz njegovog stava....

ateizam je negativna prekognicija, pridev samo da se ne bi zvao vernik...kao kad neko kaze ja sam srbin a drugi ja sam nesrbin... nije srbin ali ne zna sta je osim sto zna da nije srbin :lol:

онда за тебе је све случајно и онда отпада она теорија да је астрономија наука и да се не може на основу планета утицати на живот јер онда нема смисла да хаос прави ред:D

знам да си питала
па тебе и којицу сам похвалио да сте културне:flert:

slučajnosti ne postoje, a astronomija jeste nauka.
ja sam pomalo disleksična... :lol:

Nije me čitanje oteralo momentalno u ateizam, prvo je nastala panika, pa onda bes. Mnogo sam
bila ljuta na biblijskog Boga, što sada jasno vidim i iz nekih svojih komentara po forumima.
библија је тешка књига зато ко упадне у њу да је тумачи самостално ил оде у неку хришћанску секту или постаје сумњичав па се декларише гласно као атеиста а у души је верник:D

zato vi imate i vrlo je diskutabilna ta jačina vere... mi smo tu radi ravnoteže i da vam je učvrstimo.
da nije nas, ne bi imali kome da je dokazujete. :mrgreen:
ako ti smeta, slobodan si da onanišeš na drugom pedefu.

vi ste tu da se muvate i od Religije pravite orgije :mrgreen:

Da niste vi vernici bi pisali slobodno i diskutovalo bi se o religiji :lol:

pa smeta mi, i nisam tu da onanisem to radim na mestima koja su predvidjena za to a ne na Religiji kao perverznjak :malav:

I ti si slobodna da se muvas na drugom mestu sa Neom :zper: imate PP - Chat pa raspalite :hahaha:

Biblija uopste nije tema ali ja kolko vidim ljudi su toliko optereceni tom kjnigom da je to vec poprima patoloshke razmere.....ja sam postavio pitanje samo da li da ne postoje neki sveti spisi bilo koji..kuran,rig vede ...nije bitno da li bi ljudi verovali u Boga?to je sustina....al ovde svaka budala doshla da se cehse de ga svrbi...al aj sad sta je tu.....:lol:

Evo mene nista ne svrbi, ali cu ti ipak odgovoriti...opet. :)

Da ne postoje nikakvi spisi, mislim da bi ljudi i dalje verovali u boga/bogove/vile/sta god....(a onda bi kao posledicu toga sto veruju u sta god veruju poceli da pisu i spise).

библија је тешка књига зато ко упадне у њу да је тумачи самостално ил оде у неку хришћанску секту или постаје сумњичав па се декларише гласно као атеиста а у души је верник:D

trebalo bi je uvesti kao obavezno štivo u školi, prepolovio bi se broj vernika.
onoj drugoj nalepiti dijagnozu i krenuti sa lečenjem još od malih nogu.

test... :)

pitaj svakoga ko se deklarise kao ateista sta misli o sreci ili nesreci pa kad kaze sta ima daj mu da procita sta o tome kaze najsvetija knjiga

ateizam je negativna prekognicija, pridev samo da se ne bi zvao vernik...kao kad neko kaze ja sam srbin a drugi ja sam nesrbin... nije srbin ali ne zna sta je osim sto zna da nije srbin :lol:

има смисла има:think:
ја досад нисам чуо ништа друго осим да је атеиста онај који негира постојање божанства и тачка, неке веће филозофије нема:D

има смисла има:think:
ја досад нисам чуо ништа друго осим да је атеиста онај који негира постојање божанства и тачка, неке веће филозофије нема:D

znash kad dodje srbin u zagreb i kaze na jelchic placu ja sam srbin..ona rulja ga ubije od batina i uvreda...a dodje hrvat u bg i dere se ja sam hrvat ja sam hrvat...niko nista... jedan dobronamerni mu pridje potapse ga i kaze ko ti kriv sto nisi srbin :lol:

ako cemo realno i agnosticizam je dokona zaebancija velikh umova u trenucima odmora...ali je makar korisna jer tera mozak u poseban modus gde treba praviti balans izmedaju apstraktnog i racionalnog.... uvek volim sa zatucanim agnostikom da razmenjujem nivoe do kojih smo stigli ko u igricama, sve dok ne dodjemo do podsvesti, obicno njegove :lol: i onda pokaze sta je srz njegovog stava....

najbliza slika ateizma ti je hrvatski nacionalizam.....:hahaha: to ti je to u praksi......:hahaha1:

a agnostichki stav je sasvim razuman stav....racionalan....

Back