Gynphoo
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
ne očekuješ valjda da će i vernik ovako razmišljati?
Naravno da ne. Ali volim kad vernici ispituju svoju veru. Makar posumnjali za trenutak. A cim jednom posumnjaju, to vise nije vera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne očekuješ valjda da će i vernik ovako razmišljati?
utiče, da... ali sa zemlje i to nije prirodna pojava.
ne znam, kako?
------------------
a za ono drugo u rep, pojma nemam, niti me zanima.![]()
Ajde ispravi me plsss. Ako si ti razumeo moje pitanje, meni nije vazno da li sam napravio gramaticku ili pravopisnu gresku. Inace mogu da ti pisem na eng. lakse mi je.
batice prochitaj uvodni post......ali aje sta je zlo?daj mi definiciju zla......
valjda je bog dobar a sotona zao....tako ide mitologija valjda
Recimo vako zamislimo sada situaciju da u istoriji nikada nije nastala Biblija(ili bilo koji verski spis svejedno) da li biste verovali u Boga kretaora sveta?Ako ne bi,zasto ne bi ako bi zasto bi?
Atestirane bih unapred zamolio da zaobidju temu.....![]()

Trebao bi ali je nesposoban

Samo ti vredjaj Boga i on ce te uslisiti![]()
Samo ti vredjaj Boga i on ce te uslisiti![]()
a ako smo nekad verovali, jel smemo nešto da kažemo?
Biblija je doprinela da prestanem da verujem. Tako da mislim da bi bio jedan vernik više da te knjige nema.![]()
Nista mu i ne trazim, nisam pic.a, nisam kukavica, ne molim nikoga za nista

sta je zlo djavolja?
Ako je ovaj forum otvoren samo za vernike onda cu postovatiNe spominji Boga koji ne postoji i cao
ја би реко пре да је интернет у питању.
јеси ли читала библију пре него си села за комп?
Recimo vako zamislimo sada situaciju da u istoriji nikada nije nastala Biblija(ili bilo koji verski spis svejedno) da li biste verovali u Boga kretaora sveta?Ako ne bi,zasto ne bi ako bi zasto bi?
Atestirane bih unapred zamolio da zaobidju temu.....![]()
Naravno da ne. Ali volim kad vernici ispituju svoju veru. Makar posumnjali za trenutak. A cim jednom posumnjaju, to vise nije vera.
интересантно
постављач теме је замолио да атеисти не учествују у овој теми, а којица и јелена (које су и иначе верницесамо нису хришћанке) ипак су се поставиле културно питајући да ли смеју да учествују.
ето доказ да на овом форуму су атеисти јако не васпитани![]()

Biblija nije uzrok, vec posledica verovanja....ljudi su verovali u razna bozanstva i pre bilo kakvih spisa. Da ne postoji, vec bi se nasao neko ko bi napisao neku novu bibliju.

ne, nije internet u pitanju.. moja ideja o bog se nije poklapala sa onim biblijskim bogom, nikako..
ne, nije internet u pitanju.. moja ideja o bog se nije poklapala sa onim biblijskim bogom, nikako..
Ako je ovaj forum otvoren samo za vernike onda cu postovati