- Poruka
- 11.784
Odgovarm TTTT![]()
odgovaraj joj svojim rechima a ne pamfletima....bices prijavljen...andzelko.....ako budesh nastavio.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovarm TTTT![]()

pa znachi da astrologija nema veze s mozgom.....al je zabavna..ajde.sto jes jes.....![]()
Recimo vako zamislimo sada situaciju da u istoriji nikada nije nastala Biblija(ili bilo koji verski spis svejedno) da li biste verovali u Boga kretaora sveta?Ako ne bi,zasto ne bi ako bi zasto bi?
Atestirane bih unapred zamolio da zaobidju temu.....![]()
ko muva djavolju?![]()

утиче и када руси рокну балистичку ракету на камчатку, то није поента оно што покушавам да те питам
odgovaraj joj svojim rechima a ne pamfletima....bices prijavljen...andzelko.....ako budesh nastavio.....![]()

Ne mogu svojim recima, mora da vidi sta Bog misli iz biblije![]()

otvori svoju temu pa tamo to radi ovde to nece da moze.....![]()

u sunčevom sistemu su sve planete, meteori, sateliti itd... u zemljinoj atmosferi se nalazi samo mesec, kao prirodan satelit.
šta me ti sada pitaš, za neki veštačku kataklizmu?
Evo da vam kazem nesto za vaseg boga
Ako bog postoji i moze da iskoreni sva zla ovoga sveta a nece - onda je on ...zao?
Ako bog postoji ali ne moze da iskoreni sva zla ovoga sveta - onda on nije ...svemocan?
Znaci, ako postoji ili je zao ili nije svemocan... Mene iskreno vise i ne interesuje da li postoji i koji je istinski bog ako postoji (hriscanski,islamski,hindu itd...) Imam pametnije stvari da radim nego da se raspravljim ciji je Imaginary Friend realniji... Religija je jedan opijum za narord, kako je reko jedan filozof. Prosecnom coveku je lakse veruje da je bog stvorio sve i svasta, da su munje i gromovi bozija sila itd. nego da sam proucava.

Ako bog postoji i moze da iskoreni sva zla ovoga sveta a nece - onda je on ...zao?
Ako bog postoji ali ne moze da iskoreni sva zla ovoga sveta - onda on nije ...svemocan?

ти си рекла да небеска тела утичу на живот на земљи, ја сам ти рекао и да човек утиче на живот на земљи, а тога смо сви сведоци, зато сам те питао за нептун, а знаш ли како јупитер утиче на земљу који је ван земљине атмосфере и има веома важну улогу за земљу и остале планете сунчевог система?![]()

Kurton nesposobni, ne moze on nista
ljubavi tvoja......Evo da vam kazem nesto za vaseg boga
Znaci, ako postoji ili je zao ili nije svemocan...
Mene iskreno vise i ne interesuje da li postoji i koji je istinski bog ako postoji (hriscanski,islamski,hindu itd...) Imam pametnije stvari da radim nego da se raspravljam ciji je Imaginary Friend realniji... Religija je jedan opijum za narod, kako je rekao jedan filozof. Prosecnom coveku je lakse veruje da je bog stvorio sve i svasta, da su munje i gromovi bozija sila itd. nego da sam proucava.
prvo bi choveka trebo da iskoreni......ljubavi tvoja......
Ako je Bog zao sta je Sotona ? Njega nikako ne pominjete![]()
Evo da vam kazem nesto za vaseg boga
Znaci, ako postoji ili je zao ili nije svemocan...
Mene iskreno vise i ne interesuje da li postoji i koji je istinski bog ako postoji (hriscanski,islamski,hindu itd...) Imam pametnije stvari da radim nego da se raspravljam ciji je Imaginary Friend realniji... Religija je jedan opijum za narod, kako je rekao jedan filozof. Prosecnom coveku je lakse veruje da je bog stvorio sve i svasta, da su munje i gromovi bozija sila itd. nego da sam proucava.
Trebao bi ali je nesposoban

si ti pismen?![]()

a ti si prvi na toj listi el tako?![]()
ne očekuješ valjda da će i vernik ovako razmišljati?