Pitanje za protivnike ulaska Srbije u UE

I ja sam.

Dakle...

Lažeš.

Хајде буди цивилизован не лажем имао сам већу плату него за време ове власти.
С'тим што те тад није нико могао отпустити без образложења, а сада људи који су чланови ДС а има и оних међу њима који су били наркомани, склони сплеткарењу, лажима и коју на основу својих партијских веза заузимају руководећа места у фирмама људе избацују на улицу, е видиш надам се да ти не спадаш у те хуље од људи.

Хајде буди цивилизован не лажем имао сам већу плату него за време ове власти.
С'тим што те тад није нико могао отпустити без образложења, а сада људи који су чланови ДС а има и оних међу њима који су били наркомани, склони сплеткарењу, лажима и коју су на основу својих партијских веза заузимају руководећа места у фирмама људе избацују на улицу, е видиш надам се да ти не спадаш у те хуље од људи.

Evo, opet lažeš... Čak me i mrzi da ti odgovaram i obrazlažem... Jednostavno ću samo konstatovati da lažeš...

Evo, opet lažeš... Čak me i mrzi da ti odgovaram i obrazlažem... Jednostavno ću samo konstatovati da lažeš...

Шта лажем?
Мислим никакав проблем није да ти оставим личне податке или да се нађемо где хоћеш у Србији и да ме гледаш у очи док причам с'тобом па онда ми кажи да лажем?

I to je netačno... Slobin period je obeležen većim aferama... Samo što je u to vreme bila veća medijska blokada, pa nije izlazilo u javnost...

Ма како да не само невидох тада да се неки радник самоискасапио јавно због социјалне ситуације у којују је доведен не својом кривицом, да се је фирма из Немачке сажалила над тим случајем и понудила му пензију до краја живота.
Наведи ми електронски медији који поседује нпр. СРС као опозиција, пошто су они релно једина опозициона странка?
А колико је тада у Србији било медија у рукама опзиције?

Svima je poznato da je ogroman deo Srba na radu u zemljama Zapadne Evrope...

Otisli ljudi za BOLJIM ZIVOTOM i BOLJIM STANDARDOM.

I sada, kada ta Evropa treba da dodje u Srbiju - neki se bune?!?

GDE JE TU LOGIKA, ko je tu lud?

I kome to smeta?

Zna li se uopste STA SE HOCE ?

Pa ne znam..
Pošto tipkam iz državice koja također ceka ulaz na EU .. pocinjem se pitat ..dal da ucimo na tuđim školama kao npr .. precjedavajuca mađarska koja je na rubu siromaštva ..ugl zbog EU ?

Ма како да не само невидох тада да се неки радник самоискасапио јавно због социјалне ситуације у којују је доведен не својом кривицом, да се је фирма из Немачке сажалила над тим случајем и понудила му пензију до краја живота.
Наведи ми електронски медији који поседује нпр. СРС као опозиција, пошто су они релно једина опозициона странка?
А колико је тада у Србији било медија у рукама опзиције?

SRS?

Imali su Press... E sad što su se podelili pa ih kontroliše SNS, to je njihov problem... Elem... SRS nema više ni cenzus, a kamo li neki medije...

U ostalom čega je to reper "elektronski mediji"... Šešelj je uvek govorio da mu nisu potrebni sopstveni mediji....

Opet širiš demagagiju...

Kod slobe radnici nisu stigli da se samopovređuju... Dovoljno su ih povređivali na ratištima, da bi još sami na sebe dizali ruku... :roll:

I kakav ti je to argument da si ti imao veću platu devedesetih?

Jel kontaargument ako ja kažem da ja nisam imao veću platu devedesetih?

demagogija...

Jevtina...

Ona najgora...

SRS?

Imali su Press... E sad što su se podelili pa ih kontroliše SNS, to je njihov problem... Elem... SRS nema više ni cenzus, a kamo li neki medije...

U ostalom čega je to reper "elektronski mediji"... Šešelj je uvek govorio da mu nisu potrebni sopstveni mediji....

Opet širiš demagagiju...

Kod slobe radnici nisu stigli da se samopovređuju... Dovoljno su ih povređivali na ratištima, da bi još sami na sebe dizali ruku... :roll:

I kakav ti je to argument da si ti imao veću platu devedesetih?

Jel kontaargument ako ja kažem da ja nisam imao veću platu devedesetih?

demagogija...

Jevtina...

Ona najgora...

Електронски медији: Радио,ТВ?
Ваљда си толико образован ако ниси васпитан да знаш разлику између штампаних и електронских медија?

Бар није слао туђу децу у Авганистан и Ирак да ратују за интересе газда са Запада који су богатство стекли на проливању невине крви.

Јад и беда у Србији су највише изражени на југу Србије где људи раде по приватним фирмицама и СТР-има за 10 000 до 12 000 дин (око 100 евра) без социјалне, здравствене радноправне заштите, а синдикално удруживање је научна фантастика за запослене у Србији, о инспекцији рада не вреди ни писати свако ко се сусрео са њом зна о чему пишем...

Јад и беда у Србији тек предстоји...

Poslednja izmena:
Ало смири доживљаје мани се тастатуре и не вређај кориснике вог форума због другачијег става на теми.
Одкуд код тебе толико насиље јечл потичеш из асоцијалне поросице или је асоцијална средина утицала на твој развој да изношиш овакве простаклуке јавно.
Стиди се!

Doticni planira da se zaposli ili vec radi kao zatvorski cuvar.

Електронски медији: Радио,ТВ?
Ваљда си толико образован ако ниси васпитан да знаш разлику између штампаних и електронских медија?

Бар није слао туђу децу у Авганистан и Ирак да ратују за интересе газда са Запада који су богатство стекли на проливању невине крви.
.................

Znam razliku bolje od tebe, jer sam radio i na TV i u Novinama... Čisto za tvoju informaciju...

A to da sloba nije slao tuđu decu u Avganistan i Irak je takođe demagogija... Laž i i obmana kojim se služiš, ne bi li okazao nešto dugo ovde, što se ne može dokazati....

Ako sloba nije slao decu u Avganistan i Irak, ko ih je onda slao? Ajde obrazovani i prepametni.... Ko je slao decu u Avganistan i Irak, kaži mi molim te, da ne živim više u neznanju...

Znam razliku bolje od tebe, jer sam radio i na TV i u Novinama... Čisto za tvoju informaciju...

A to da sloba nije slao tuđu decu u Avganistan i Irak je takođe demagogija... Laž i i obmana kojim se služiš, ne bi li okazao nešto dugo ovde, što se ne može dokazati....

Ako sloba nije slao decu u Avganistan i Irak, ko ih je onda slao? Ajde obrazovani i prepametni.... Ko je slao decu u Avganistan i Irak, kaži mi molim te, da ne živim više u neznanju...

Па када знаш разлику одговори који електронски медији тј. Радио, ТВ је у Србији под контролом опозиције?

Poslednja izmena:

Back