Pitanje za protivnike ulaska Srbije u UE

Što je 100 puta više nego plate iz 1993.

Šta si ti očekivao, da odmah počnu da mlate €3000
nakon onih 10 godina divljanja i ratova, i spaljivanja svega do temelja.

Realno oni vrede najviše €25, a ne dvesta.

Pa ti im je obecao onaj tvoj vizijonar i njegovi teletabisi...
U 11-tu godinu ulazimo demokratske diktature bez ratova i 500.000 ljudi gladno,milion nezaposlenih,nekoliko stotina hiljada ne prima platu,a kozna koliko radi za 200 eur i manje... A vi se i dalje sluzite dinkicevim forama kojima vas plasi pred izborez:D
Buuuz:shock:

ne postoji nijedan pravi razlog protiv ulaska u EU, vec ima ljudi koji mrze evropu iz ko zna kojih razloga.......neki zato sto nisu krocili dalje od svog sela, neki iz ljubomore, neki su fashisti pa mrze sve druge ,neki su dss-ovci z:mrgreen: itd....

ali pravih argumenata protiv nemaju, ....osim tih glupih prica da dolaze da nas porobe, da gubimo identitet i sl.........
..a samo treba pogledati kako su ziveli , a kako danas zive slovenci, madjari , cesi, poljaci, slovaci, pa cak i rumuni i bugari zive bolje ako znamo gde su bili do pre par godina.........
I nije samo rec o ekonomiji vec te Eu kroz te zahteve koje svaka zemlja mora ispuniti za uclanjenje dovode do sredjivanja stvari u svim sferama...pravosudju, zdravstvu, skolstvu itd

Onda ti je poznato da pre 20 godina nisu BUKVALNO imali ni HLEBA DA JEDU, a danas imaju SKORO SVE?

Blagodeti socijalizma? z:mrgreen:

Nisam protiv ulaska u EU, ali jesam protiv ekspresnog ulaska u EU.
Sticem utisak da vlast, ne pokusava da pripremi zemlju, pre svega ekonomski, za ulazak u EU i da smatraju da tek kad udjemo mozemo da stvaramo uredjenu drzavu. Ovo je veliki problem, jer takav ulazak u EU, nece resiti nijedan nas problem, vec otvoriti jos gomilu drugih.

ne postoji nijedan pravi razlog protiv ulaska u EU, vec ima ljudi koji mrze evropu iz ko zna kojih razloga.......neki zato sto nisu krocili dalje od svog sela, neki iz ljubomore, neki su fashisti pa mrze sve druge ,neki su dss-ovci z:mrgreen: itd....

ali pravih argumenata protiv nemaju, ....osim tih glupih prica da dolaze da nas porobe, da gubimo identitet i sl.........
..a samo treba pogledati kako su ziveli , a kako danas zive slovenci, madjari , cesi, poljaci, slovaci, pa cak i rumuni i bugari zive bolje ako znamo gde su bili do pre par godina.........
I nije samo rec o ekonomiji vec te Eu kroz te zahteve koje svaka zemlja mora ispuniti za uclanjenje dovode do sredjivanja stvari u svim sferama...pravosudju, zdravstvu, skolstvu itd

Ti bas verujes u ono sto pricaju na televiziji.

Ja smatram da je najveci protivnik ulaska u UE - SPC i da ona "ispod stola" huska narod protiv.

Zasto?

Zato sto ce izgubiti ulogu SPASIOCA srpskog naroda koju ljubomorno cuva vec vise vekova.

I sa druge strane plasi se jos veceg prodora raznih drugih verskih ucenja, da ne ostane bez vernika ILI DA SE MORA MODERNIZOVATI..

U tom grmu se nalazi ZEC.

Ja smatram da je najveci protivnik ulaska u UE - SPC i da ona "ispod stola" huska narod protiv.

Zasto?

Zato sto ce izgubiti ulogu SPASIOCA srpskog naroda koju ljubomorno cuva vec vise vekova.

I sa druge strane plasi se jos veceg prodora raznih drugih verskih ucenja, da ne ostane bez vernika ILI DA SE MORA MODERNIZOVATI..

Ima tu istine......

Постављач би требао да зна да у Србији не живе само људи која сазнања стичу преко пројектованих информација које одашиљу приватни медији, информација рафинисаних и лепо упакованих које служе само за креирање свести одређене циљне групе људи како би се њоме лакше манипулисало.

Временом ће у Србији доћи до неминовног суочавања са људима слободног духа, а ту манипуланти немају шта да траже.

Логично је да се постави питање онима који желе да виде Србију у Европској унији шта Србија добија уласом у ЕУ?

Нараво узимајући ограниченост појединих људи, њихову слабу едукованости, полуинтелигенцију и склоности грађења ставова и судова на основу процене људи базираних на својим личних искустава, а што је у старту погрешно, можемо се суочити и са оваквим питањима. z:(

Што би се запрепашћивао? Јел` читаш ти његове постове? Један од жешћих усташких провокатора, замотан у плашт шатро комунизма...

Ево га опет...

Zasto?

Постављач би требао да зна да у Србији не живе само људи која сазнања стичу преко пројектованих информација које одашиљу приватни медији, информација рафинисаних и лепо упакованих које служе само за креирање свести одређене циљне групе људи како би се њоме лакше манипулисало.

Временом ће у Србији доћи до неминовног суочавања са људима слободног духа, а ту манипуланти немају шта да траже.

Логично је да се постави питање онима који желе да виде Србију у Европској унији шта Србија добија уласом у ЕУ?

Нараво узимајући ограниченост појединих људи, њихову слабу едукованости, полуинтелигенцију и склоности грађења ставова и судова на основу процене људи базираних на својим личних искустава, а што је у старту погрешно, можемо се суочити и са оваквим питањима. z:(

Ja sam (boldovano) pitanje postavio: zasto je skoro DVA MILIONA Srba otislo na zapad, izmedju njih pola u UE AKO SE TAMO NISTA NE DOBIJA?

Zasto nisu ostali u Srbiji kada je u Srbiji bolje ili isli negde na Istok?

KOME to smeta onda da Zapad dodje u Srbiju???

Ima tu istine......

Neki teoreticari misle da su tajkuni ti kojima ne odgovara ulazak Srbije u UE...

Ali, to nije tacno.

Tajkuni bi itekako zeleli da se ogledaju u VISIM, EVROPSKIM KATEGORIJAMA.

Njihove ambicije u sklopu Srbije su ZASICENE, sad im treba veci prostor.

Njihov duh se ne zadovoljava staticnoscu, nego uvek trazi veci izazov...

Zato oni NISU PROTIV....

Krstarica nije SRPSKI FORUM, vec FORUM IZ SRBIJE.

Ja ne ucestvujem na srpskim forumima.

eto njemu je ovo srpski forum i svi koji nisu srbi ne mogu da ucestvuju.....

i kako onda ocekivati da on shvati poentu udruzivanja ljudi u najbolji savez koji je

ikada napravljen, sto je po meni EU.....

ali sa druge strane takvi nisu gadljivi na nemacka kola, na finske telefone, ili

italijansku garderobu........ to moze i ako je katolicko z:(

Ja sam (boldovano) pitanje postavio: zasto je skoro DVA MILIONA Srba otislo na zapad, izmedju njih pola u UE AKO SE TAMO NISTA NE DOBIJA?

Odbija me,jer DS obalavio.....
Ubeđuje nas u "zemlju dembeliju",pa to na startu liči na prevaru....
A DS je prevara sam po sebi....

Чекај јел ти хоћеш да те ја овде едукујем?
Не разумем шта ти није јасно све сам написао шта мислим о питању које је наслов теме?
Отишло је више од два милиона Срба на Запад од 1941. до данас и даље одлазе, то је питање које је комплексно и које треба сагледати из више аспеката како би се добила објективна слика али узимајући у обзир да то тебе не интересује било би губљење времена писати о томе. Срби су у време Аресенија Чарнојевића имали велику сеобу и нису се населили само у Аустрији већ и у Царској Русији и то десетине хиљада Срба, када је у Русији вршен попис 1862. у Херсонској губернији изјашњавало се око 1 000 становника да су Срби, 1900. на пописи није се нико изјаснио као Србин.
Разлоге исељавања Срба са ових простора не треба само тражити у социјалним разлозима али као што рекох чисто сумњам да те занима јер да си се у животу озбиљније заинтересовао за те разлоге не био поставио тему са оваквим питањем које вређа интелигенцију сваког просечног грађанина Србије.

Poslednja izmena:

Zasto?

Kazes da nisi protiv SPC, a nju identifikujes kao glavnog krivca? :think:

Elem, gresis kao i obicno.
Glavni krivac je ponasanje Nato-a i EU, prema Srbiji u zadnjih 20 godina. Sankcije, pomaganje proterivanja Srba, bombardovanje RS, a onda i bombardovanje Srbije. Valjda je logicno da su neki ljudi protiv, smatrao bih ovaj narod nenormalnim kad ne bi bilo snazne opozicije ulasku u EU.
SPC radi na tome da se olaksa ulazak u EU.

Odbija me,jer DS obalavio.....
Ubeđuje nas u "zemlju dembeliju",pa to na startu liči na prevaru....
A DS je prevara sam po sebi....

Nije zemlja Dembelija. Ima svoje ozbiljne probleme kao i ceo kapitalisticki svet.

Nece biti znacajno bolje.

Ali ce biti na nekim mestima MALO BOLJE.

I sto je najvaznije - pravila igre ce biti jasnija, a to je uslov da u jednoj doglednoj perspektivi bude bolje.

Iako ja licno sumnjam da ce Evropa prihvatiti Srbiju bez velikog Americkog pritiska.

Back