- Poruka
- 8.435
Da li je tebi poznato kako su pre 20 godina izgledale Rumunija i Bugarska?
Боље него сада...
А зашто си ти, Хрват, побегао преко?

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što je 100 puta više nego plate iz 1993.
Šta si ti očekivao, da odmah počnu da mlate €3000
nakon onih 10 godina divljanja i ratova, i spaljivanja svega do temelja.
Realno oni vrede najviše €25, a ne dvesta.

itd....
 itd....Onda ti je poznato da pre 20 godina nisu BUKVALNO imali ni HLEBA DA JEDU, a danas imaju SKORO SVE?

ne postoji nijedan pravi razlog protiv ulaska u EU, vec ima ljudi koji mrze evropu iz ko zna kojih razloga.......neki zato sto nisu krocili dalje od svog sela, neki iz ljubomore, neki su fashisti pa mrze sve druge ,neki su dss-ovciitd....
ali pravih argumenata protiv nemaju, ....osim tih glupih prica da dolaze da nas porobe, da gubimo identitet i sl.........
..a samo treba pogledati kako su ziveli , a kako danas zive slovenci, madjari , cesi, poljaci, slovaci, pa cak i rumuni i bugari zive bolje ako znamo gde su bili do pre par godina.........
I nije samo rec o ekonomiji vec te Eu kroz te zahteve koje svaka zemlja mora ispuniti za uclanjenje dovode do sredjivanja stvari u svim sferama...pravosudju, zdravstvu, skolstvu itd
Боље него сада...
А зашто си ти, Хрват, побегао преко?
Ti bas verujes u ono sto pricaju na televiziji.

ne postoji nijedan pravi razlog protiv ulaska u EU, vec ima ljudi koji mrze evropu iz ko zna kojih razloga.......neki zato sto nisu krocili dalje od svog sela, neki iz ljubomore, neki su fashisti pa mrze sve druge ,neki su dss-ovciitd....
ali pravih argumenata protiv nemaju, ....osim tih glupih prica da dolaze da nas porobe, da gubimo identitet i sl.........
..a samo treba pogledati kako su ziveli , a kako danas zive slovenci, madjari , cesi, poljaci, slovaci, pa cak i rumuni i bugari zive bolje ako znamo gde su bili do pre par godina.........
I nije samo rec o ekonomiji vec te Eu kroz te zahteve koje svaka zemlja mora ispuniti za uclanjenje dovode do sredjivanja stvari u svim sferama...pravosudju, zdravstvu, skolstvu itd
a ti u ono sto pise kurir
AL JE I OVAJ BLAJBURGER HRVAT ? GDE MI JE ONAJ SMAJLI STO GLUMI DA SE ZAPREPASTIO ?
Ja smatram da je najveci protivnik ulaska u UE - SPC i da ona "ispod stola" huska narod protiv.
Zasto?
Zato sto ce izgubiti ulogu SPASIOCA srpskog naroda koju ljubomorno cuva vec vise vekova.
I sa druge strane plasi se jos veceg prodora raznih drugih verskih ucenja, da ne ostane bez vernika ILI DA SE MORA MODERNIZOVATI..
U tom grmu se nalazi ZEC.

Што би се запрепашћивао? Јел` читаш ти његове постове? Један од жешћих усташких провокатора, замотан у плашт шатро комунизма...
Ja smatram da je najveci protivnik ulaska u UE - SPC i da ona "ispod stola" huska narod protiv.
Zasto?
Zato sto ce izgubiti ulogu SPASIOCA srpskog naroda koju ljubomorno cuva vec vise vekova.
I sa druge strane plasi se jos veceg prodora raznih drugih verskih ucenja, da ne ostane bez vernika ILI DA SE MORA MODERNIZOVATI..
Постављач би требао да зна да у Србији не живе само људи која сазнања стичу преко пројектованих информација које одашиљу приватни медији, информација рафинисаних и лепо упакованих које служе само за креирање свести одређене циљне групе људи како би се њоме лакше манипулисало.
Временом ће у Србији доћи до неминовног суочавања са људима слободног духа, а ту манипуланти немају шта да траже.
Логично је да се постави питање онима који желе да виде Србију у Европској унији шта Србија добија уласом у ЕУ?
Нараво узимајући ограниченост појединих људи, њихову слабу едукованости, полуинтелигенцију и склоности грађења ставова и судова на основу процене људи базираних на својим личних искустава, а што је у старту погрешно, можемо се суочити и са оваквим питањима.
ZATO STO SI KATOLICKO SMECE KOJE VAS DUGI DAN VISI NA SRPSKOM FORUMU I PIJE KILO AMFETAMINA DA BI UPE DA NAPISE STO VISE ANTIPRAVOSLAVNIH POSTOVA .
ZATO STO SI KATOLICKO SMECE KOJE VAS DUGI DAN VISI NA SRPSKOM FORUMU I PIJE KILO AMFETAMINA DA BI UPE DA NAPISE STO VISE ANTIPRAVOSLAVNIH POSTOVA .

Ima tu istine......
Ja sam (boldovano) pitanje postavio: zasto je skoro DVA MILIONA Srba otislo na zapad, izmedju njih pola u UE AKO SE TAMO NISTA NE DOBIJA?
Zasto nisu ostali u Srbiji kada je u Srbiji bolje ili isli negde na Istok?
KOME to smeta onda da Zapad dodje u Srbiju???
Krstarica nije SRPSKI FORUM, vec FORUM IZ SRBIJE.
Ja ne ucestvujem na srpskim forumima.

A kako ti to znas?
Ja sam (boldovano) pitanje postavio: zasto je skoro DVA MILIONA Srba otislo na zapad, izmedju njih pola u UE AKO SE TAMO NISTA NE DOBIJA?
Zasto?

Odbija me,jer DS obalavio.....
Ubeđuje nas u "zemlju dembeliju",pa to na startu liči na prevaru....
A DS je prevara sam po sebi....