gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Докажи?
Ја сам тада живео и радио у Србији и знам колику сам плату имао!
I ja sam.
Dakle...
Lažeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Докажи?
Ја сам тада живео и радио у Србији и знам колику сам плату имао!
I ja sam.
Dakle...
Lažeš.
Хајде буди цивилизован не лажем имао сам већу плату него за време ове власти.
С'тим што те тад није нико могао отпустити без образложења, а сада људи који су чланови ДС а има и оних међу њима који су били наркомани, склони сплеткарењу, лажима и коју су на основу својих партијских веза заузимају руководећа места у фирмама људе избацују на улицу, е видиш надам се да ти не спадаш у те хуље од људи.
Evo, opet lažeš... Čak me i mrzi da ti odgovaram i obrazlažem... Jednostavno ću samo konstatovati da lažeš...
Svima je poznato da je ogroman deo Srba na radu u zemljama Zapadne Evrope...
Otisli ljudi za BOLJIM ZIVOTOM i BOLJIM STANDARDOM.
I sada, kada ta Evropa treba da dodje u Srbiju - neki se bune?!?
GDE JE TU LOGIKA, ko je tu lud?
I kome to smeta?
Zna li se uopste STA SE HOCE ?
Ова власт је имала више афера него и једна власт у Србији од њеног настанка 1217. године.
Onda ti je poznato da pre 20 godina nisu BUKVALNO imali ni HLEBA DA JEDU, a danas imaju SKORO SVE?
Pa znam jer nasi svi idu tamo da rade, a niko od njihovih ne dolazi u Srbiju da radi.
I to je netačno... Slobin period je obeležen većim aferama... Samo što je u to vreme bila veća medijska blokada, pa nije izlazilo u javnost...
DVA MILIONA SRBA JE OTISLO OD 1990. do danas!
Pobegli od mudre politike predsednika Milosevica![/B]
a kako to mislis gradjani su svedeni na najjeftiniju radnu snagu od kad su ovi dosli na vlast.......
pa ako se dobro secam pre 15 godina su ovde plate bile 30-50 maraka.....

Svima je poznato da je ogroman deo Srba na radu u zemljama Zapadne Evrope...
Otisli ljudi za BOLJIM ZIVOTOM i BOLJIM STANDARDOM.
I sada, kada ta Evropa treba da dodje u Srbiju - neki se bune?!?
GDE JE TU LOGIKA, ko je tu lud?
I kome to smeta?
Zna li se uopste STA SE HOCE ?
Ма како да не само невидох тада да се неки радник самоискасапио јавно због социјалне ситуације у којују је доведен не својом кривицом, да се је фирма из Немачке сажалила над тим случајем и понудила му пензију до краја живота.
Наведи ми електронски медији који поседује нпр. СРС као опозиција, пошто су они релно једина опозициона странка?
А колико је тада у Србији било медија у рукама опзиције?
Lupaš... Neviđeno... A ovo boldovano je čist fašizam... Da sam Romun, sad bi te napušio qurtzem, samo tako...
Ili skocio s terase u znak protesta...
SRS?
Imali su Press... E sad što su se podelili pa ih kontroliše SNS, to je njihov problem... Elem... SRS nema više ni cenzus, a kamo li neki medije...
U ostalom čega je to reper "elektronski mediji"... Šešelj je uvek govorio da mu nisu potrebni sopstveni mediji....
Opet širiš demagagiju...
Kod slobe radnici nisu stigli da se samopovređuju... Dovoljno su ih povređivali na ratištima, da bi još sami na sebe dizali ruku...
I kakav ti je to argument da si ti imao veću platu devedesetih?
Jel kontaargument ako ja kažem da ja nisam imao veću platu devedesetih?
demagogija...
Jevtina...
Ona najgora...
Lupaš... Neviđeno... A ovo boldovano je čist fašizam... Da sam Romun, sad bi te napušio qurtzem, samo tako...
Sad bar imaju mogućost izbora i mogućnost izražavanja slobodne volje... Ranije ih je sekuritatea na bacala sa terase....

Ало смири доживљаје мани се тастатуре и не вређај кориснике вог форума због другачијег става на теми.
Одкуд код тебе толико насиље јечл потичеш из асоцијалне поросице или је асоцијална средина утицала на твој развој да изношиш овакве простаклуке јавно.
Стиди се!
Електронски медији: Радио,ТВ?
Ваљда си толико образован ако ниси васпитан да знаш разлику између штампаних и електронских медија?
Бар није слао туђу децу у Авганистан и Ирак да ратују за интересе газда са Запада који су богатство стекли на проливању невине крви.
.................
Znam razliku bolje od tebe, jer sam radio i na TV i u Novinama... Čisto za tvoju informaciju...
A to da sloba nije slao tuđu decu u Avganistan i Irak je takođe demagogija... Laž i i obmana kojim se služiš, ne bi li okazao nešto dugo ovde, što se ne može dokazati....
Ako sloba nije slao decu u Avganistan i Irak, ko ih je onda slao? Ajde obrazovani i prepametni.... Ko je slao decu u Avganistan i Irak, kaži mi molim te, da ne živim više u neznanju...